Billiga flygbiljetter till Jelenia Gora

Förslag på billiga flygresor till Jelenia Gora

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 849 kr för enkelflyg och 1 034 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

LOT-Polish Airlines
Lufthansa
Lufthansa
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines

Om Jelenia Gora

Flyg med Expedia till Jelenia Gora

När du söker efter flyg till Jelenia Gora så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Jelenia Gora och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Jelenia Gora erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Jelenia Gora, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Jelenia Gora. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Jelenia Gora på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Jelenia Gora?
Wroclaw (WRO-Copernicus) är den enda flygplatsen du kan välja i Jelenia Gora.
Kan jag flyga till Jelenia Gora?
Gör flygresan till Jelenia Gora smidig genom att först läsa våra reseråd under covid-19. Det är det bästa sättet att hålla dig uppdaterad på reserestriktioner, inklusive krav på karantän och den senaste hälsoinformationen.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Jelenia Gora?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Jelenia Gora kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Jelenia Gora med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Jelenia Gora kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Jelenia Gora?
WRO ligger omkring 85 kilometer från centrum och välkomnar merparten av alla som reser till Jelenia Gora.
Hur många flygbolag flyger till Jelenia Gora?
Jelenia Gora hanterar flyg från 14 flygbolag, som erbjuder flyg från 67 flygplatser över hela världen.
Vilka flygbolag flyger till Jelenia Gora?
LOT - Polish Airlines driver majoriteten av flygen till Jelenia Gora, och att resa med ett LOT - Polish Airlines-flyg med Goclaw som avreseort är det populäraste sättet att ta sig hit.
Hur många direktflyg går det till Jelenia Gora?
Att organisera en uppiggande semester i Jelenia Gora är enkelt när du har 232 direktflyg att välja och vraka bland per vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Jelenia Gora från?
Flygresor till Jelenia Gora som avgår från Centrum, Gamla stadskärnan och Zacisze är mycket efterfrågade.
Hur lång tid tar flyget till Jelenia Gora?
Vilken stad du reser från avgör hur lång flygtiden blir. Från Centrum till Jelenia Gora tar resan 1 timme och 14 minuter. Flyg från Gamla stadskärnan brukar vara framme på uppemot 2 timmar och 2 minuter. Om du har Zacisze som avreseort är du normalt i luften i 58 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Jelenia Gora?
Avvakta inte till precis innan avfärden innan du bokar flygresan. Detta tips har du nog fått höra från många vana resenärer. När du bokar lång tid i förväg får du fler alternativ att välja bland, och biljettpriserna brukar vara lägre. Men nöj dig inte med det. Se dig omkring och se om destinationen i fråga har flera flygplatser. Flygpriserna kan skilja sig beroende på vilken flygplats du landar på. Kom även ihåg att jämföra flygpriser från olika flygbolag. Sist men inte minst kan du spara ytterligare några kronor genom att vara beredd på att boka snabbt. Om du ser ett bra erbjudande ska du inte dröja, utan slå till med en gång.
Hur tar man sig igenom flygresan till Jelenia Gora?
Oavsett vad du har för startpunkt kan ditt flyg genomföras utan problem, så länge du är välorganiserad. Vi har sammanställt en lista med praktiska tips som ser till att semestern i Jelenia Gora börjar på rätt sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • Först och främst ska du ta med dig ditt pass, alla resedokument, din plånbok och viktiga mediciner du tar. Härnäst kommer du att vilja ha någon sorts underhållning på resan. En spännande bok och en bärbar dator som är full med dina favoritprogram är ett par bra alternativ. Om du vill ha möjlighet att ta en kort tupplur kan ett bekvämt nackstöd och ett par öronproppar komma väl till pass. Sist men inte minst bör du komma ihåg att spara plats i väskan för några toalettartiklar, så att du kan känna dig fräschare när du landar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Kontrollera att du inte har en schweizisk armékniv i en ficka i ditt handbagage. Brandfarliga eller explosiva produkter, som tändare och fyrverkerier, är inte heller tillåtna, och du får inte packa med dig vätskor eller geler i behållare på över 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Bekvämlighet ska vara det som är viktigast när du väljer hur du ska vara klädd på flyget. Tänk även noga igenom vad du ska ha för skor, eftersom det inte är ovanligt att fötterna svullnar något i luften. Heltäckande skor med flat sula är det bästa alternativet.
  • Du har förmodligen hört talas om DVT, eller djup ventrombos. Det är namnet på ett tillstånd där blodproppar bildas, till viss del på grund av längre perioder utan rörelse. Det finns ett par saker som du kan göra för att minska risken. Du kan till exempel bära kompressionsstrumpor, dricka mycket och komma ihåg att röra på dig. Res på dig då och då och gå lite fram och tillbaka eller gör enkla övningar i ditt flygsäte.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Jelenia Gora?
Om du är väl förberedd innan du anländer till flygplatsen blir din resa till Jelenia Gora betydligt enklare. Här kommer ett par praktiska tips på hur du kan ta dig igenom säkerhetskontrollerna utan dröjsmål.

  • För det första måste du visa upp ditt pass och dina resedokument för säkerhetspersonalen. Se till att du har allt nära tillhands, så att de bakom dig i kön slipper vänta.
  • Härnäst är det tid för din jacka, ditt skärp, dina nycklar och andra småsaker, till exempel mynt, att åka genom röntgenmaskinen. Processen går smidigare om du gör dig i ordning när du närmar dig främre delen av kön.
  • En kort stund måste du klara dig utan digital teknologi. Mobilen, surfplattan och alla andra elektroniska enheter ska också passera genom skannern.
  • Packa upp eventuella vätskor och geler ur handbagaget, för dessa ska normalt skannas separat. Varje enskild produkt måste ligga i en behållare som inte rymmer mer än 100 milliliter, och allt måste läggas i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse på en liter.
  • Lätta gympaskor är ett bra val, eftersom det är mindre sannolikt att du behöver ta av dem när du tar dig igenom säkerhetskontrollen. Vandringskängor och andra tunga skor granskas ofta separat.
  • Flygbolagen kan inte tillåta att du har med dig knivar eller andra vassa föremål i ditt handbagage. Om du tvunget måste ha med dem under semestern måste du packa ner dem säkert i ditt incheckade bagage.

Information om flyg till Jelenia Gora
Ankomstflygplats
Copernicus
IATA-kod för ankomstflygplats
WRO
Destination
Wroclaw
Pris tur-och-retur
1 034 kr

Populära flyg till Jelenia Gora

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 849 kr för enkelflyg och 1 034 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

LOT-Polish Airlines