Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia


Förslag på billiga flygresor till Kairo

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Information om flyg till Kairo

Destinationens flygplats Cairo Intl.
IATA-kod för ankomstflygplats CAI
Destination Kairo

Om Kairo

Flyg till Kairo

Du hittar gott om avgångar till Kairo från Sveriges största flygplatser. De flesta av dessa sker med mellanstopp, men Egyptens huvudstad är ändå lättillgängligt på bara några timmars resväg från Sverige.

Kairo är en klassisk semesterdestination för resenärer som letar efter en blandning av fascinerande kulturupplevelser, pulserande storstadsliv och gastronomiska smakexplosioner. Ge dig ut på upptäcktsfärd bland den historiska stadens arkeologiska lämningar och fullproppade museer eller låt näsan styra vägen och upplev någon av stadens färgsprakande marknader innan du slår dig ner på en restaurang för att stilla hungern med de utsökta, nordafrikanska smakerna.

Du får mycket för reskassan när du flyger till Kairo. Både mat och boende erbjuds i lyxig världsklass såväl som på budgetnivå med god standard. En tur till de mäktiga pyramiderna är en självklarhet när du besöker Egyptens huvudstad och är en upplevelse du garanterat kommer att minnas för resten av livet. Oavsett när du bokar din flygresa till Kairo kan du vara säker på att ett äventyr väntar.

Flyg till Kairo från svenska flygplatser

Om du ska flyga till Kairo från Stockholm eller Göteborg kan du välja mellan många olika flygbolag med mellanlandning i Europa. Börjar du din resa från södra Sverige kan du med fördel kolla upp flyg från Kastrup istället, då det finns bekväma direktflygningar härifrån till Kairo med Egyptair. Detta kan ofta vara det bästa alternativet för dig som vill resa så effektivt som möjligt, då den faktiska restiden från Köpenhamn till Kairo är ungefär fyra och en halv timme.

Flyg till Kairo

Kairos flygplats, Cairo International Airport, är den näst mest trafikerade flygplatsen i Afrika tillika den mest trafikerade flygplatsen i Egypten. Flygplatsens tre terminaler har under senare år genomgått omfattande renoveringar och ståtar nu med toppmoderna anläggningar.

Flygplatsen Cario International Airport ligger omkring två mil från centrala Kairo. Du tar dig enkelt och bekvämt från flygplatsen till stadens centrala delar med antingen standardtaxi, privat taxiservice eller buss. Föredrar du bussen ska du leta upp Cairo Airport Shuttle Bus när du kommer fram till flygplatsen. Priserna är definitivt överkomliga, men räkna inte med att man alltid följer tidtabellen. Har du en tid att passa kan det vara ett bättre alternativ att välja en så kallad privat limousineservice. Priserna är förbestämda och du åker bekvämt i nya, fräscha bilar med luftkonditionering. Det finns även en taxihållplats där du hittar en taxi till något lägre pris, varav de flesta har sett sina glansdagar. Det är dock ett överkomligt alternativ om du känner dig manad att vänligt men bestämt diskutera fram ett nytt pris än det föreslagna.

Du kan alltid räkna med att hitta de billigaste flygen till Kairo på Expedia. Om du bokar en paketresa kan du dessutom spara på hotell och hyrbil i Kairo. Tack vare våra samarbeten och avtal med de bästa flygbolagen i Europa kan vi erbjuda låga priser på flygbiljetter till Kairo året runt.