Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Om Kamloops

Flyg till

Äventyr, familjemys och friluftsliv i ett hisnande naturlandskap väntar när du bokar ett flyg till . Naturen står alltid i centrum när du besöker . Sommartid kan du vandra genom det grönskande landskapet och njuta av de magnifika vyerna från bergen. När det är för svettigt för att vandra väljer du istället att sträcka ut dig på ett badlakan och köra ner tårna i sanden på mysiga stränder som Overlander Park Beach eller Pioneer Park Beach. Du hittar också många finklippta fairways med fantastisk utsikt över bergen och om golf inte är äventyrligt nog kan du cykla, klättra, paddla kanot eller rida. Vintertid kan du vina ner för pisterna på ett par skidor eller utmana kylan genom att prova på isfiske.

Skäm bort dig själv med en åktur med ånglok på museijärnvägen Kamloops Heritage Railway, en avslappnande aktivitet som passar hela familjen. Barnen uppskattar också s många familjevänliga aktiviteter, som vattenparken i Riverside Park, djuren i Westsyde Centennial Park och de spännande experimenten på Big Little Science Center. är känt för sitt jordbruk, och många restauranger serverar mat från gårdarna runtomkring, så se till att anlända i tid till middagen, och om du planerar att laga maten själv får du inte missa den härliga marknaden på Victoria Street och St. Paul Street.

Spara pengar med billiga flyg till

Din resa till kan ta så lite som drygt 15 timmar, men den snabbaste flygbiljetten är ofta den dyraste. Om du däremot kan tänka dig en längre restid finns det ofta möjlighet att spara pengar. Beroende på vilken dag du flyger kan det handla om ett par enstaka timmar, medan andra dagar kan du behöva dubbla din restid för att spara några större summor. Det lönar sig, med andra ord, att kunna vara flexibel med sina semesterdagar. Din flygbiljett till är som dyrast under sommaren och som billigast under senhösten, men även vintertid finns det pengar att spara.

När ditt flyg till landar

Efter runt 16 timmar i luften landar du på Kamloops Airport (YKA), en nätt liten regional flygplats, endast en mil från , med dagliga flyg till flera destinationer runt om i Kanada. Kamloops Airport må inte vara en stor flygplats, men den kan likväl erbjuda ett varmt mål mat om du har blivit hungrig under den långa resan. Slå dig ner på The Bread Garden och avnjut en pikant paj eller en smarrig smörgås som fortfarande är varm från grillen.

Från flygplatsen tar du dig enkelt vidare till ditt hotell i $location.name} med taxi eller skytteltrafik. Du kan naturligtvis även boka en hyrbil i och hämta denna på flygplatsen när ditt plan har landat. Då tar du dig både enkelt till ditt boende och de naturnära äventyren.