Förslag på billiga flygresor till Karlskrona

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 499 kr för enkelflyg och 939 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Karlskrona

Om Karlskrona

Flyg till Karlskrona

Till Karlskrona kommer du lättast genom att flyga till Ronneby flygplats som ligger ungefär en halvtimmes bilfärd från Karlskrona centrum. Från Stockholm går det direktflyg till Karlskrona med anslutning från bland annat Visby, Göteborg och Umeå. Det är lätt att hitta billiga flygresor till Karlskrona och det finns bra kommunikationer från Ronneby flygplats till centrum.

Flyga till Karlskrona – praktisk information

Det går dagligen flygresor till Karlskrona från Arlanda och Bromma flygplats i Stockholm och om du vill hitta flyg till Karlskrona är just Stockholm den naturliga knytpunkten. Oavsett om du reser från Umeå, Malmö eller Göteborg är det i Stockholm du mellanlandar.

Det tar inte mer än en timme att flyga från storstaden Stockholm till vackra småstaden Karlskrona mitt i Blekinges skärgård. På vägen kan du njuta av en fantastisk utsikt högt ovanför molnen. Om du bokar en paketresa till Karlskrona får du på ett smidigt sätt både flyg och boende i Karlskrona. Väl framme får du inte missa alla sevärdheter som gjort just detta till en världsarvsstad. Vackra kyrkor, paradgator och det havsnära läget gör Karlskrona till det perfekta resmålet för den som är ute efter fantastiska promenader i en äkta gammal örlogsstad.

Flyg till Karlskrona från Stockholm

Om du vill flyga till Karlskrona går det smidigt att ta sig hit från Ronneby flygplats. Det går dagligen både flygbussar och shuttles från flygplatsen till centrum. Flygbussen är anpassad efter ankomster från Arlanda och stannar vid ett antal stopp. Även flygshuttlen anpassas efter samtliga ankomster från Bromma flygplats och stannar centralt. Om du vill hyra bil i Karlskrona kan du göra det i centrum.

Från Ronneby flygplats kan du beställa taxi eller hyrbil och här finns det också specialservice för den som har behov av färdtjänst. Detta beställs i samband med bokning av din flygbiljett till Karlskrona och upphämtning sker precis utanför terminalbyggnaden. Om du har behov av ledsagning till eller från flygplanet går det att ordna i förväg. Meddela flygplatsen om dina behov i god tid för att se till att din resa går så smidigt som möjligt. Trots att flygresan mellan Stockholm och Karlskrona är så kort ingår det ofta servering av dryck och lättare tilltugg på planet och i resan du köper ingår oftast ett medhavt bagage på ungefär 20 kilo, med reservation för vilket flygbolag du väljer att resa med. Ronneby flygplats är en relativt liten flygplats men har bra service som täcker de flesta behov. Flygkaféet serverar varm mat och har fullständiga rättigheter. På plats finns också gratis wifi och servicekontor. Om du reser till Karlskrona med jobbet kan du till exempel också boka ett konferensrum på Ronneby Airport Conference som tar upp till 18 personer.

Så tar du dig till flygplatserna i Stockholm

Bromma flygplats ligger ungefär sju kilometer utanför Stockholms centrum och dit tar du dig lättast med Flygbussarna, taxi eller kollektivtrafik. Det finns goda förbindelser med Stockholms lokaltrafik för den som vill ta sig till flygplatsen.

Om du hellre vill flyga till Karlskrona från Arlanda kan du åka taxi, flygbuss eller kollektivtrafik från Stockholms centrum.

Information om flyg till Karlskrona

Destinationens flygplats Kallinge
IATA-kod för ankomstflygplats RNB
Destination Ronneby

Populära flyg till Karlskrona

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 499 kr för enkelflyg och 939 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.