Flygdestinationer Blekinge län

Populära städer att besöka i Blekinge län

Förslag på billiga flygresor till Blekinge län

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 499 kr för enkelflyg och 941 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Braathens Regional Aviation
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines

Boka din resa till Blekinge län

Expedia erbjuder flyg till Blekinge län för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Blekinge län och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Blekinge län på grund av covid-19?
I dessa osäkra tider är det många flygbolag som erbjuder lite mer flexibilitet. Gå till vår kundtjänstportal för att få mer information om hur du byter eller avbokar ditt flyg till Blekinge län på grund av covid-19.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Blekinge län med flexibel avbokningspolicy?
Vi är fullt medvetna om att planer kan ändras på kort varsel, så att boka en flexibel flygbiljett med Expedia är en smart idé. Du behöver bara kryssa i rutan “Ingen ändringsavgift” under filteralternativet “Flexibla ändringspolicyer”, så är billiga flygbiljetter till Blekinge län inom enkel räckhåll.
Finns det några allmänna tips för resande till Blekinge län under coronaviruspandemin?
Coronavirusutbrottet har förändrat världen i många avseenden, däribland hur resandet går till. De här tipsen hjälper dig att klara av de nya utmaningarna och förbereda dig för din semester i Blekinge län.

 • Ta reda på om några reserestriktioner gäller på avreseorten eller på ditt resmål innan du bokar biljetterna. Kolla även upp om det finns några särskilda regler som påverkar dig efter ankomst, till exempel obligatorisk karantän.
 • Bär munskydd under säkerhetskontrollerna på flygplatsen. Säkerhetspersonalen skulle dock kunna be dig att tillfälligtvis ta av dig skyddet för att bekräfta din identitet.
 • För att reducera risken för smittospridning ska du själv lägga ditt boardingpass på läsaren och sedan hålla upp det så att det kan inspekteras. Lämna inte över boardingpasset till personalen på flygplatsen.
 • En behållare med handsprit tillåts i ditt handbagage. Behållaren får inte rymma mer än 100 ml, och du måste ta ut den ur väskan vid säkerhetskontrollen.
 • Placera dina personliga föremål, som nycklar, plånbok och mobil, i ditt handbagage istället för i en korg för att minska hanteringstiden i säkerhetskontrollen.
 • Förvara matvaror i en genomskinlig plastpåse och lägg upp dem på brickan när du passerar säkerhetskontrollen. Om du tar ut matvarorna ur handbagaget minskar risken för att personalen vill öppna och inspektera din väska.

Vilka flygbolag flyger till Blekinge län?
Vare sig du vill flyga i lyxig första klass eller i ekonomiklass kan något av de här flygbolagen ta dig till Blekinge län eller dess omgivning:

 • SAS – 121 flyg till Blekinge län eller dess närhet varje månad, inklusive 69 flyg till Ronneby (RNB-Kallinge) per månad.
 • Braathens Regional – 108 flyg till Blekinge län eller dess närhet varje månad, inklusive 60 flyg till Ronneby (RNB-Kallinge) per månad.

Hur hittar man billiga biljetter till Blekinge län?
Den senaste veckan var det bästa priset för en flygresa till Blekinge län bara 941 kr. Om du vill få tag i ännu bättre erbjudanden är det en bra idé att vara ute i god tid och vara flexibel med dina resedatum. Du kan söka efter ett flyg till Blekinge län och därefter klicka på länken “Flexibla datum” ovanför sökresultaten, så får du en jämförelse av priserna för dagarna däromkring.
Vad kostar ett flyg till Blekinge län?
Priset på en resa med flyg tur och retur till Blekinge län var mellan 941 kr och 1 184 kr den senaste veckan. Du hade kunnat boka en enkelresa från Stockholm (ARN) för endast 499 kr.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Blekinge län?
Den största flygplatsen i Blekinge län är Ronneby (RNB-Kallinge). Ta första steget i ditt semesteräventyr genom att boka något av de 177 flyg som landar här per månad.
Vad kostar det att flyga till Blekinge län?
Priset varierade mellan 941 kr och 1 184 kr under den senaste veckan. När det är dags att boka kan vi stå till tjänst med att hitta ett riktigt bra erbjudande.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Blekinge län?
Januari är en billig månad att boka ett flyg till Blekinge län. Biljettpriserna är ofta högre under de stora skolloven, så om möjligt bör du undvika att resa då om du vill spara pengar.
Hur lång tid tar flyget till Blekinge län?
Flyget kan vara långt eller kort, beroende på var du reser ifrån. För att hjälpa till att organisera ditt äventyr till Blekinge län har vi sammanställt en lista med medelrestiden för tre av de populäraste inrikesresvägarna:

 • Stockholm (ARN-Arlanda) till Ronneby (RNB-Kallinge) – 56 minuter
 • Stockholm (BMA-Bromma) till Ronneby (RNB-Kallinge) – 1 timme och 5 minuter
 • Kalmar (KLR) till Ronneby (RNB-Kallinge) – 15 minuter

Vilka är de bästa sakerna att göra i Blekinge län?

 • Börja din resa till Blekinge län i den färgsprakande staden Karlskrona. Här finns mycket att uppleva, från fascinerande sevärdheter som NKT Arena Karlskrona till mat, konst, uteliv och mycket mer.
 • När du ska planera din resa får du hålla i åtanke att det råder ett kustklimat i Karlskrona. Det kan vara en god idé att ta reda på hur temperaturerna ska vara innan du flyger.
 • Ungefär 45 kilometer väster om Karlskrona finner du Karlshamn, som också kan vara värt ett besök. De anmärkningsbara sevärdheterna inkluderar Skottsbergska gården & Punschfabriken, som du definitivt bör ta en titt på.

Vilken är den bästa tiden på året att besöka Blekinge län?
Sommarsäsongen börjar runt den 20 juni på norra halvklotet, och de varmare månaderna är verkligen en bra tid att besöka den största staden i Blekinge län – Karlskrona. Medeltemperaturen är mellan 57Fº (14Cº) och 66Fº (19Cº) under den här årstiden, och flest turister möter du i .

❓ Kan jag avboka min flygresa till Blekinge län på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Blekinge län.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Blekinge län med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Blekinge län. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Blekinge län.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Blekinge län under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Blekinge län erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.