Billiga flygbiljetter till Katrineholm

Förslag på billiga flygresor till Katrineholm

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 99 kr för enkelflyg och 1 034 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Ryanair
Ryanair
Ryanair
Ryanair
Ryanair
SAS
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air Shuttle
SAS
Norwegian Air International Ltd

Recensioner från verifierade kunder

Flyg till Katrineholm

Katrineholm har ingen egen flygplats, men som tur är finns det flera närliggande flygplatser utanför staden. Du måste då självklart resa vidare från dessa, så ett tips om du planerar att hyra en bil i Katrineholm är att hämta ut den direkt på flygplatsen. Det går naturligtvis även att åka med buss och tåg. Oavsett hur du färdas vidare, dröjer det inte länge innan du är framme vid ditt boende i Katrineholm. Eftersom det finns ett flertal alternativ kan det vara enkelt att hitta billiga flyg till Katrineholm, särskilt om du är lite flexibel i fråga om resedatum och flygplats. Ett tips är att boka en paketresa till Katrineholm där hyrbil, flyg och boende ingår för att kunna få ihop en billigare resa.

Det går regelbundet flygresor till Katrineholm som går via flygplatserna i Stockholm, Norrköping och Nyköping. Med bil kommer din restid från dessa vara ungefär 45 minuter upp till 2 timmar. Till Stockholm Skavsta Airport och Norrköping flygplats anländer huvudsakligen internationella flyg, så om du varit utomlands och vill till Katrineholm kan dessa vara tänkbara alternativ. Med inrikesflyg är det förmodligen lättast att resa till Stockholm Arlanda Airport, eftersom det är större chans att det finns ett flyg som går från din hemort. Har du långt att resa eller behöver komma fram snabbt, dröjer det inte länge innan flyget landat och du är framme. Läs vidare för att få veta mer om de olika flygplatserna, hur du färdas vidare ifrån dem och avstånden från Katrineholm.

Flyg till Katrineholm via Arlanda i Stockholm

Bokar du flygbiljetter till Katrineholm som går till Arlanda i Stockholm, har du fördelen att du hamnar på Sveriges största flygplats, med turer till och från hela Sverige. Reser du från den norra änden av vårt land är det inget problem. Låt säga att du måsta åka från Kiruna: från Sveriges nordligaste regionala flygplats och till Arlanda tar resan 1,5 timme. Efter landning kör du bil i 18 mil (restid cirka 2 timmar) längs E4 och E20, som leder in på väg 55 mot Katrineholm.

Om du inte vill köra bil, och kanske hellre vill sitta och slipa på en presentation inför ett jobbmöte, tar du Arlanda Express eller flygbussen till Stockholm Centralstation, och reser vidare med SJ till Katrineholm Centralstation, även detta en resa som normalt sett tar ungefär 2 timmar.

Flyg via Skavsta och Norrköping

Om din flygresa går via Skavsta i Nyköping har du kortare resväg än om du reser via Arlanda. Den kortaste sträckan med bil är drygt 5 mil lång, tar ungefär 45 minuter och går längs väg 52. Annars kan du ta bussen från flygplatsen till Nyköpings Centralstation och därifrån åka vidare till Katrineholm med en restid på 1,5–2 timmar, beroende på vilken tid på dygnet du reser.

Från Norrköping flygplats är det nog smidigast att åka bil, då det annars kan bli väldigt många byten med kollektivtrafiken. Majoriteten av sträckan går på väg 55 och 56 norrut, och de 6 milen är avverkade på 45 minuter.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Katrineholm

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 99 kr för enkelflyg och 1 034 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

SAS
SAS