Billiga flygbiljetter till Ko Phi Phi

Förslag på billiga flygresor till Ko Phi Phi

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 4 689 kr för enkelflyg och 6 233 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Thai AirAsia
Thai AirAsia
Thai AirAsia
Thai AirAsia
Thai AirAsia

Om Ko Phi Phi

Flyg med Expedia till Ko Phi Phi

När du söker efter flyg till Ko Phi Phi så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Ko Phi Phi och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Ko Phi Phi erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Ko Phi Phi, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Ko Phi Phi. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Ko Phi Phi på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Ko Phi Phi?
Ko Phi Phi har bara en flygplats, och den heter Krabi (KBV-Krabi Intl.).
Hur långt från centrala Ko Phi Phi ligger Krabi (KBV-Krabi Intl.)?
KBV ligger omkring 45 kilometer från centrum i Ko Phi Phi, så räkna med att tillbringa en stund till på resande fot för att komma fram till staden.
Kan jag flyga till Ko Phi Phi?
Gör din flygresa till Ko Phi Phi smidig genom att först läsa våra reseråd under covid-19. Det är det bästa sättet att hålla dig uppdaterad på aktuella reserestriktioner, inklusive krav på karantän och de senaste officiella hälsoråden.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Ko Phi Phi?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Ko Phi Phi kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Ko Phi Phi med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Ko Phi Phi kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Ko Phi Phi?
Om du reser med flyg till Ko Phi Phi landar du på antingen Phuket (HKT-Phuket Intl.) eller Krabi (KBV-Krabi Intl.). Den första av dem ligger cirka 65 kilometer från stadskärnan, medan den andra är belägen 45 kilometer utanför centrum.
Hur många flygbolag flyger till Ko Phi Phi?
Det finns 24 flygbolag som erbjuder direktflyg till Ko Phi Phi, från 29 flygplatser i olika delar av världen.
Vilka flygbolag flyger till Ko Phi Phi?
Resenärer väljer vanligtvis Thai Vietjet Air, Thai Smile eller Thai AirAsia när de reser med flyg till Ko Phi Phi. De flesta av flygen kommer från Bangkok, och det är Thai Vietjet Air som är det ledande alternativet på den här rutten.
Hur många direktflyg går det till Ko Phi Phi?
Att organisera en uppiggande vistelse i Ko Phi Phi är inga problem när du har 795 direktflyg att välja bland per vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Ko Phi Phi från?
Många flyg till Ko Phi Phi avgår från Chonburi, Bangkok eller Chinatown.
Hur lång tid tar flyget till Ko Phi Phi?
Vilken flygplats du reser från avgör hur lång flygtiden blir. Från Chonburi till Ko Phi Phi tar resan i genomsnitt 1 timme och 26 minuter. Ett flyg från Bangkok brukar nå fram på 1 timme och 24 minuter. Med Chinatown som startpunkt kan du istället räkna med att vara i luften i ungefär 1 timme och 30 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Ko Phi Phi?
Många erfarna resenärer vet att man inte bör avvakta till sista stund med att boka biljetterna. Priserna är vanligtvis som högst precis innan avgångsdatumet. Du skulle även kunna utvidga din sökning och jämföra de olika alternativen. Om resmålet i fråga har flera flygplatser skulle du kunna hitta lägre priser genom att boka biljetter till en terminal som ligger lite längre bort. Slutligen kan du spara ytterligare några kronor genom att vara beredd på att boka omedelbart. Om du hittar ett bra erbjudande ska du inte dröja, utan boka med en gång.
Hur tar man sig igenom flygresan till Ko Phi Phi?
Oavsett var du reser från kan din resa med flyg genomföras utan bekymmer, så länge du är ordentligt förberedd. Vi har tagit fram en lista med användbara tips som kan hjälpa dig försäkra att din semester i Ko Phi Phi inleds på bästa möjliga sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • Nyckeln till en bekymmersfri resa med flyg är att planera i förväg. Börja med det som är viktigast: pass, alla dina resedokument, din plånbok och viktiga mediciner. Härnäst ska du koma ihåg att ta med dig sådant som kan få tiden att gå fortare, som elektronik eller ett par tidningar. Det kan även vara smart att packa ner din laddare, ett par hörlurar och ett nackstöd. Sist men inte minst bör du inte glömma att spara plats i väskan för några grundläggande toalettartiklar och ett klädombyte.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Lägg över alla större flaskor med hårsprej och balsam i dina incheckade väskor. Alla vätskor och geler i mängder på över 100 milliliter kommer att konfiskeras av säkerhetspersonalen. Spetsiga föremål, som skruvmejslar, och farliga objekt, till exempel tändare och bränsle, är också förbjudna.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Gångarna på ett flyg är inte det bästa stället för att briljera med dina trendigaste kläder. Välj någonting bekvämt och glöm inte att ha med dig en varm tröja, eftersom det kan bli ganska svalt på längre flygturer. Heltäckande skor med platt sula är också att rekommendera.
  • På längre flygresor finns det en risk för att vissa personer drabbas av djup ventrombos, eller DVT, vilket innebär att blodproppar uppstår efter utdragna perioder utan aktivitet. För att undvika att drabbas av detta kan du utnyttja alla tillfällen att röra på dig och gå lite fram och tillbaka ombord på flyget. Ett annat sätt att minska risken är att ha på dig stödstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Ko Phi Phi?
Hemligheten är att vara förberedd. Vi har samlat ihop en lista med hjälpsamma tips så att du enklare kan passera igenom säkerhetskontrollen utan onödiga problem. Sedan bär det av mot Ko Phi Phi.

  • Personalen i kontrollen måste först kontrollera att du har rätt boardingpass och ett giltigt pass innan du kan fortsätta igenom. Se till att du har allt inom räckhåll.
  • Efter detta ska du och ditt handbagage röntgas. För att se till att det hela går smidigt tar du av dig allt som skulle kunna aktivera larmet. Saker som dina hörlurar, ditt bälte och din jacka måste passera igenom maskinen.
  • Alla dina elektroniska enheter, som din mobil och surfplatta, ska också skannas.
  • Har du med dig din nya parfym eller handkräm? Det går fint. Så länge förpackningen inte rymmer mer än 100 milliliter och du har placerat den i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse får du ta med den på flyget.
  • Det är sannolikt att du måste ta av dina skor och skicka dem genom skannern, så det kan vara bra att bära skor som du lätt kan ta av och på.
  • Ta inte med dig några förbjudna saker ombord. Om du ska ta knivar eller andra vassa föremål med dig är du tvungen att packa ner dem i ditt incheckade bagage, annars kommer de att omhändertas av säkerhetspersonalen.

Information om flyg till Ko Phi Phi
Ankomstflygplats
Phuket Intl.
IATA-kod för ankomstflygplats
HKT
Destination
Phuket
Pris tur-och-retur
524 kr

Populära flyg till Ko Phi Phi

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 4 689 kr för enkelflyg och 6 233 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Air China