Billiga flygbiljetter till Kolding

Förslag på billiga flygresor till Kolding

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 636 kr för enkelflyg och 1 072 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Corendon Airlines
Air Baltic
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa

Om Kolding

Flyg med Expedia till Kolding

När du söker efter flyg till Kolding så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Kolding och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Kolding erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Kolding, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Kolding. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Kolding på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Kolding?
Kolding har bara en enda flygplats, Billund (BLL).
Hur långt från centrala Kolding ligger BLL?
Längre resor är inga problem, så länge du planerar ordentligt i förväg. Stadskärnan i Kolding ligger omkring 35 kilometer från Billund (BLL), så titta närmre på hur du enklast kommer fram innan du landar på flygplatsen.
Kan jag flyga till Kolding?
Gör flygresan till Kolding enkel och lätt genom att besöka våra reseråd under covid-19. Det är ett smidigt sätt att hålla dig informerad om reserestriktioner, inklusive krav på karantän och den senaste hälsoinformationen.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Kolding?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Kolding kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Kolding med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Kolding kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Kolding?
När du stiger ut från Billund (BLL) börjar ditt äventyr i Kolding på riktigt. Stadens huvudflygplats ligger cirka 35 kilometer från centrum.
Hur många flygbolag flyger till Kolding?
Det finns sammanlagt 23 olika flygbolag som kopplar samman Kolding med 69 flygplatser runtom i världen.
Vilka flygbolag flyger till Kolding?
KLM erbjuder majoriteten av flygen till Kolding, och ett KLM-flyg med Oud-Zuid som avreseort är ett populärt sätt att ta sig hit.
Hur många direktflyg går det till Kolding?
Det går omkring 315 direktflyg till Kolding per vecka, så du kan vara på plats innan du ens har hunnit säga “Är vi framme snart?”
Var avgår de populäraste flygen till Kolding från?
Många av de populäraste flygresorna till Kolding avgår från flygplatserna i Centrum, Gamla stadskärnan och Oslo.
Hur lång tid tar flyget till Kolding?
Vilken stad du reser från avgör hur lång flygtiden blir. Från Centrum till Kolding tar resan i genomsnitt 1 timme och 28 minuter. Ett flyg från Gamla stadskärnan brukar vara framme på 2 timmar och 12 minuter. Om du har Oslo som startpunkt är du normalt i luften i ungefär 1 timme och 7 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Kolding?
Avvakta inte till sista stund med att boka biljetterna. Det tipset kan du få höra från många vana resenärer. Om du bokar långt i förväg har du fler alternativ att välja mellan, och flygpriserna är vanligtvis lägre. Ett annat bra tips för att hitta fina erbjudanden kan vara att jämföra många olika alternativ. Om resmålet har flera flygplatser kan du till exempel kolla upp om det är billigare att resa till en mindre använd terminal. Slutligen bör du vara beredd på att boka med en gång när du har hittat ett erbjudande som passar, för priserna kan ändras utan förvarning. Med lite förkunskap och en gnutta tur kan du få tag i det perfekta flygpriset!
Hur tar man sig igenom flygresan till Kolding?
Om du inte är väl förberedd kan en flygresa kännas som en utmaning, men ta det lugnt. Du behöver bara följa de här enkla tipsen, så kan du börja din resa till Kolding utan problem.Packa det här i ditt handbagage:

  • Hemligheten bakom en problemfri resa med flyg är god planering. Börja med det viktigaste: pass, resedokument, din plånbok och alla viktiga mediciner. Härnäst bör du ta med dig sådant som kan få tiden att gå fortare, såsom elektronik eller en spännande bok. Det kan även vara en bra idé att packa med dig en laddare, hörlurar och en flygkudde. Slutligen ska du komma ihåg att lämna plats i väskan för toalettartiklar och lite rena kläder.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Lämna alla fulla flaskor med schampo och balsam i bagaget du checkar in. Alla vätskor i mängder på över 100 milliliter kommer att omhändertas av säkerhetspersonalen. Spetsiga föremål, som arméknivar, och övriga farliga objekt, exempelvis starka kemikalier och tändstickor, är också förbjudna.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Bekvämlighet bör vara det som är viktigast när du väljer vad du ska ha för kläder under flygresan. Tänk även igenom vad du ska ha för skor, eftersom det är vanligt att fötterna blir lite svullna i luften. Heltäckande skor med flat sula är vanligtvis det bästa alternativet.
  • På långa flygsträckor finns det en risk för att vissa personer drabbas av djup ventrombos, eller DVT, ett tillstånd där blodproppar uppstår efter utdragen inaktivitet. För att undvika detta kan du utnyttja alla tillfällen att resa på dig och gå lite fram och tillbaka ombord på flyget. Du kan även minska risken genom att ha på dig kompressionsstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Kolding?
Om du har tänkt igenom allt ordentligt innan du anländer till flygplatsen blir resan till Kolding mycket enklare. Här följer ett par behändiga tips på hur du kan ta dig igenom säkerhetskontrollerna utan problem.

  • För det första kommer du behöva presentera dina resedokument och ditt pass för säkerhetspersonalen. Kom ihåg att ha allt inom räckhåll, så att de bakom dig i kön slipper vänta.
  • Därefter väntar röntgenmaskinen. Töm dina fickor och lägg av allt som skulle kunna få larmet att gå, som hörlurar och jackor. Lägg upp allt på bandet så att det kan passera genom maskinen.
  • Under ett kort ögonblick måste du klara dig utan digital teknik. Din mobil, din surfplatta och all annan elektronik ska också passera genom skannern.
  • Plocka ut alla vätskor och geler ur ditt handbagage, för dessa måste vanligtvis skickas separat genom röntgenmaskinen. Varje produkt måste förvaras i en förpackning som inte rymmer mer än 100 milliliter, och allt måste placeras i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse på en liter.
  • Lätta sneakers är ett bra val, eftersom det är mindre risk för att du behöver ta av dem när du passerar säkerhetskontrollen. Vandringskängor och andra tunga skor granskas ofta separat.
  • Flygbolagen kan inte tillåta att du tar med dig saxar eller andra vassa föremål i handbagaget. Om du tvunget måste ha med dem på semestern måste du packa ner dem i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Kolding
Destinationens flygplatsBillund
IATA-kod för ankomstflygplatsBLL
DestinationBillund
Flygpris1 072 kr

Populära flyg till Kolding

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 636 kr för enkelflyg och 1 072 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Air Baltic
Norwegian Air Shuttle