Början av huvudsektionen
Ikon för tur-och-retur-resa
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Avgiftsfri ändring av vissa flygbokningar.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.


Förslag på billiga flygresor till Korfu

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Populära flyg till Korfu

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Korfu

Flyg till Korfu

Turister från hela världen kommer gärna till Korfu för att njuta av sol, bad och god mat. Den lilla grekiska ön är ett perfekt exempel på ett turistmål där charter möter kultur. Här kan du uppleva både värdsarvslistade stadsdelar och fantastiska medelhavsstränder.

Om du bokar en flygresa till Korfu från någon av Sveriges större flygplatser kan du hitta direktcharter och slippa byte på vägen hit. Du kan dessutom boka en paketresa till Korfu och kombinera flygresan med ett bra hotell i Korfu för att göra ditt reseplanerande ännu lättare.

Korfu är en liten ö som bäst upptäcks med egen bil. Om du väljer att hyra bil i Korfu har du möjlighet att ta dig till alla de smultronställen som många turister missar. Öns största stad Kerkyra är en perfekt utgångspunkt för andra äventyr på ön, och här kan du också hitta en bra biluthyrningsfirma till ett billigt pris.

Flyg till Korfu och lev semesterdrömmen

De flesta tänker nog på strand och hav när de hör ordet Korfu – men det finns mycket annat att se och göra här. Missa till exempel inte att besöka Achilleionpalatset i Gastouri. Palatset är en arkitektonisk upplevelse, och här kan du både se fantastiska skulpturer och få en nästan oslagbar utsikt över havet.

En annan pärla på Korfu är Kanonihalvön, som är en av Korfus mest kända platser. Här ligger det en liten kyrka från 1200-talet som är en riktig turistmagnet.

Om du bilar på ön får du inte missa att besöka Korfus södra kust som till stora delar är helt oexploaterad.

Flyg till Korfus flygplats

Korfus flygplats ligger bara 3 kilometer utanför Kerkyra, och du tar dig lätt in till centrum med egen bil. Om du hellre vill åka buss tar du någon av lokalbussarna från flygplatsen. Det går flera busslinjer till andra destinationer än Kerkyra från flygplatsen. Kontrollera tidtabeller och annan viktig information innan du reser för att vara säker på att du kommer med rätt buss. Med buss tar det ungefär tio minuter att åka till centrala Kerkyra.

Om du vill åka taxi från flygplatsen kan det vara bra att boka det innan du kommer fram för att vara säker på att du får en egen bil. Annars kan du behöva dela taxi med andra.

Det är bra att vara ute i god tid för att hitta billiga flyg till Korfu. Tänk också på att det kan vara svårt att hitta billiga flygresor till Korfu under högsäsongen, mellan juni och september.

Service på Korfus flygplats

Korfus flygplats är relativt liten och därför är serviceutbudet begränsat. Det finns växlingskontor, bankomat och apotek. När det gäller butiker och matställen finns det några få alternativ att välja mellan.

Om du har behov av extra assistans på din resa kan det vara en fördel att boka dina flygbiljetter till Korfu via en researrangör eller som en paketresa. Detta på grund av att det finns begränsad information om vilken hjälp du har tillgång till på flygplatsens hemsida.

Information om flyg till

Destinationens flygplats Korfu
IATA-kod för ankomstflygplats CFU