Billiga flygbiljetter till Korfu

Förslag på billiga flygresor till Korfu

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 937 kr för enkelflyg och 1 881 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines
Aegean
Lufthansa
Air Serbia

Om Korfu

Flyg med Expedia till Korfu

När du söker efter flyg till Korfu så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Korfu och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Korfu erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Korfu, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Korfu. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Korfu på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Korfu?
Om du ska resa med flyg behöver du inte tänka någon längre stund på vilken flygplats du ska välja att landa på. Korfu har bara en enda, Korfu (CFU-Ioannis Kapodistrias).
Hur långt från centrala Korfu ligger CFU?
Om du bor i centrala Korfu tar den sista biten av resan inte lång tid när du väl har anlänt till CFU. Terminalen ligger bara 5 kilometer från stadens mitt.
Kan jag flyga till Korfu?
Besök vår sida med reseråd under covid-19 för uppdaterad information om att flyga till Korfu. Här kan du läsa mer om alla aktuella reserestriktioner och om du behöver sitta i karantän när du landar.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Korfu?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Korfu kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Korfu med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Korfu kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Korfu?
CFU är belägen omkring 5 kilometer från den centrala delen av staden och tar emot merparten av alla som reser till Korfu.
Hur många flygbolag flyger till Korfu?
Korfu välkomnar flyg från 32 olika flygbolag, som flyger från minst 98 flygplatser över hela världen.
Vilka flygbolag flyger till Korfu?
EasyJet och TUI Airways är två av de ledande flygbolagen som erbjuder flyg till Korfu. En hel del resenärer flyger från London, och easyJet har det största utbudet på den här sträckan.
Hur många direktflyg går det till Korfu?
Det är mycket smidigare att resa med flyg till en ny destination om man inte behöver bry sig om mellanlandningar. Om du ska resa till Korfu är de goda nyheterna att det går cirka 416 direktflyg per vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Korfu från?
Många resenärer på väg till Korfu stiger på planet från en flygplats i London, Agia Paraskevi eller Gazi.
Hur lång tid tar flyget till Korfu?
Om du ska flyga till Korfu från London tar resan 3 timmar och 12 minuter. Om du stiger ombord på planet i Agia Paraskevi bör du planera att vara i luften i uppemot 1 timme och 13 minuter. Med Gazi som startpunkt ligger Korfu 1 timme och 7 minuter bort.
Hur hittar man det billigaste flyget till Korfu?
Alla vana resenärer kan intyga om att du inte bör dröja till sista stund med att boka biljetterna. Priserna är vanligtvis högre strax innan avgångsdatumet. Du skulle också kunna bredda din sökning och jämföra de olika alternativen. Om destinationen har mer än en flygplats kan du kanske hitta bättre priser genom att resa till en mindre trafikerad terminal. Slutligen kan du spara ytterligare några kronor genom att boka direkt. Om du hittar ett bra erbjudande ska du inte dröja, utan boka med en gång.
Hur tar man sig igenom flygresan till Korfu?
Beroende på var du stiger ombord kan flyget till Korfu gå väldigt fort eller verka pågå för evigt. Här presenterar vi några tips som kan vara till hjälp för att komma igång med resan på bästa möjliga sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • En resa med flyg kan bli helt stressfri, om du har rätt packning. Först och främst kommer du behöva ett klädombyte, någonting intressant att läsa och några toalettartiklar, till exempel deodorant och tandkräm. Härnäst bör du reservera plats i väskan för en surfplatta med laddare, viktiga mediciner och kanske en uppblåsbar flygkudde. Till sist bör du komma ihåg att ta med ditt pass, alla resedokument samt lite pengar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Försäkra dig om att du inte råkar ha en sax eller något annat vasst föremål någonstans i väskan. Explosiva eller brandfarliga produkter, som tändstickor och fyrverkerier, är inte heller tillåtna, och du får inte ta med dig vätskor eller geler i behållare som är större än 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Bekvämlighet är vad som är viktigast när du bestämmer vad du ska ha på dig på flyget. Fundera även noga på vad du ska ha för skor, eftersom det kan hända att fötterna blir lite svullna i luften. Välsittande skor med plan sula är vanligtvis det bästa alternativet.
  • Många resenärer har hört talas om djup ventrombos, eller DVT. Det är namnet på ett tillstånd där blodproppar uppstår, till viss del på grund av långa perioder utan rörelse. Det finns ett par saker som du kan göra för att minska risken att råka ut för detta. Du kan till exempel ha på dig antitrombosstrumpor, dricka mycket och komma ihåg att röra på dig. Gå lite fram och tillbaka i flygets mittgång eller försök att göra några enkla övningar i ditt flygsäte.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Korfu?
Om du har planerat ordentligt innan du anländer till flygplatsen blir din resa till Korfu betydligt enklare. Här har vi sammanställt några praktiska tips på hur du passerar säkerhetskontrollerna utan dröjsmål.

  • Flygplatsens säkerhetspersonal måste först försäkra sig om att du har rätt boardingpass och ett giltigt pass innan du kan gå vidare. Ha allt inom räckhåll.
  • Efter detta måste både du och ditt handbagage röntgas. För att allt ska gå smidigt lägger du ifrån dig allt som skulle kunna aktivera larmet. Föremål som din jacka, ditt bälte och dina hörlurar måste gå igenom maskinen.
  • Alla dina elektroniska enheter, som surfplattor och mobiler, måste också gå genom skannern.
  • Plocka ut alla vätskor och geler ur handbagaget, för dessa måste ofta skannas separat. Varje enskild produkt måste ligga i en behållare som rymmer max 100 milliliter, och allt måste få plats i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse på en liter.
  • Genom att tänka igenom ditt val av skor kan du eventuellt spara lite tid. Vandringsskor och andra tyngre skor måste ofta inspekteras separat, medan du sannolikt slipper detta om du går i lätta gymnastikskor.
  • Vassa och spetsiga föremål kan inte tas med ombord. De kommer att omhändertas av personalen i säkerhetskontrollen, så lämna dem i ditt incheckade bagage.

Information om flyg till Korfu
Ankomstflygplats
Ioannis Kapodistrias
IATA-kod för ankomstflygplats
CFU
Destination
Korfu
Pris tur-och-retur
3 280 kr

Populära flyg till Korfu

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 937 kr för enkelflyg och 1 881 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Swiss International Air Lines