Billiga flygbiljetter till Kota Bharu

Förslag på billiga flygresor till Kota Bharu

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på för enkelflyg och 9 736 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Malaysia Airlines
Malaysia Airlines
Malaysia Airlines
Qatar Airways
Qatar Airways
Malaysia Airlines
Malaysia Airlines
Qatar Airways
Emirates
Turkish Airlines

Om Kota Bharu

Flyg med Expedia till Kota Bharu

När du söker efter flyg till Kota Bharu så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Kota Bharu och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Kota Bharu erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Kota Bharu, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Kota Bharu. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Kota Bharu på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Kota Bharu?
Om du anländer med flyg behöver du inte fundera på vilken flygplats du ska välja. Kota Bharu har bara en, Kota Bharu (KBR-Sultan Ismail Petra).
Hur långt från centrala Kota Bharu ligger Kota Bharu (KBR-Sultan Ismail Petra)?
KBR ligger cirka 14 kilometer från centrum i Kota Bharu, så förbered dig på en kort resa för att ta dig in till staden.
Kan jag flyga till Kota Bharu?
Titta på våra reseråd under covid-19 för att få veta mer om gällande reserestriktioner för Kota Bharu innan du flyger. Allt från krav på karantän till hälsorekommendationer uppdateras regelbundet för att hjälpa dig att hålla dig uppdaterad.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Kota Bharu?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Kota Bharu kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Kota Bharu med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Kota Bharu kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Kota Bharu?
När du reser med flyg till Kota Bharu anländer du till Kota Bharu (KBR-Sultan Ismail Petra). När du har passerat alla kontroller och hämtat ut ditt bagage är du cirka 14 kilometer från den centrala delen av staden.
Hur många flygbolag flyger till Kota Bharu?
Det finns 4 flygbolag som trafikerar sträckan till Kota Bharu, och flygen reser från 7 flygplatser över hela världen.
Vilka flygbolag flyger till Kota Bharu?
Malindo Air och Firefly erbjuder många flygalternativ till Kota Bharu, och ett av de populäraste sätten att ta sig hit är med ett Malindo Air-flyg från Kota Damansara.
Hur många direktflyg går det till Kota Bharu?
Att organisera en fantastisk semester i Kota Bharu är lätt när du har 195 direktflyg att välja mellan varenda vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Kota Bharu från?
Flygen till Kota Bharu från Kota Damansara, Petaling Jaya eller Klang brukar vara mycket populära.
Hur lång tid tar flyget till Kota Bharu?
Vilken stad du reser från avgör hur många filmer du hinner se på planet. Från Kota Damansara till Kota Bharu tar resan cirka 1 timme och 5 minuter. En flygresa från Petaling Jaya brukar nå fram på 1 timme och 5 minuter. Med Klang som avreseort är du normalt i luften i 1 timme och 5 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Kota Bharu?
Vänta inte till precis innan avresan med att boka flygresan. Det tipset har du kanske fått höra från flera vana resenärer. Genom att boka lång tid i förväg får du fler alternativ att välja bland, och flygpriserna är vanligtvis lägre. Men nöj dig inte med det. Se dig omkring och se om resmålet i fråga har mer än en flygplats. Biljettpriserna kan variera beroende på vilken flygplats du landar på. Glöm inte heller att jämföra biljettpriser från olika flygbolag. Slutligen bör du vara beredd på att boka direkt om du väl har hittat ett erbjudande som passar, för priserna kan ändras snabbt. Med lite kunskap och kanske lite tur går det att få tag i det perfekta flygpriset!
Hur tar man sig igenom flygresan till Kota Bharu?
Oavsett vad du har för startpunkt kan din resa med flyg genomföras utan bekymmer, så länge du är välorganiserad. Vi har sammanställt en lista med användbara tips som kan hjälpa dig se till att din semester i Kota Bharu inleds på rätt sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • En resa med flyg kan genomföras helt utan stress, om du bara planerar din packning ordentligt. Först och främst kommer du behöva ett klädombyte, någonting att läsa och några enkla toalettartiklar, såsom en hårborste och tandkräm. Härnäst bör du spara plats i väskan för en surfplatta med laddare, eventuella mediciner du tar och kanske en uppblåsbar flygkudde. Sist men inte minst måste du komma ihåg att ta med dig ditt pass, dina resedokument samt lite pengar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Lämna alla större flaskor med hårsprej och balsam i väskorna du checkar in. Alla geler eller vätskor i behållare på över 100 milliliter kommer att konfiskeras av säkerhetspersonalen. Vassa eller spetsiga föremål, som skruvmejslar, och brandfarliga eller explosiva objekt, exempelvis aerosol- och sprejburkar, är inte heller tillåtna.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Hemligheten bakom en bekväm flygresa är inte mer komplicerad än rätt val av kläder. När du klär dig i flera lager är du redo för den skiftande temperaturen ombord och du håller dig varm om det skulle bli kallt i kabinen. Skor med klackar och tunga kängor bör du packa ner i dina incheckade väskor, även om de normalt är dina favoriter. Välj istället omslutande skor med platt sula, så mår dina fötter som bäst.
  • Ett tillstånd vid namn djup ventrombos, eller DVT, kan uppstå under längre flygturer. Då bildas det blodproppar, vanligtvis i benen, vilket bland annat kan bero på att man har suttit still för länge. Du kan begränsa risken för detta genom att sträcka på benen och gå lite längs med mittgången. Ett par ordentliga antitrombosstrumpor kan också hjälpa.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Kota Bharu?
Om du är väl förberedd innan du kommer till flygplatsen blir resan till Kota Bharu betydligt smidigare. Här kommer ett par behändiga tips på hur du tar dig igenom säkerhetskontrollen snabbt och lätt.

  • Personalen i kontrollen kommer först att kontrollera att du har rätt boardingpass och ett giltigt pass innan du kan gå vidare. Se till att allt är nära tillhands.
  • Därefter är det dags för ditt skärp, din jacka, dina nycklar och annat från dina fickor, till exempel mynt och hörlurar, att gå igenom röntgenmaskinen. Processen går snabbare om du börjar förbereda dig när du närmar dig främre delen av kön.
  • Elektronikenheter, till exempel surfplattor och bärbara datorer, måste också passera genom maskinen. Men du behöver inte oroa dig. Du är snart online igen.
  • Ska du resa med din favoritparfym? Det går bra. Om förpackningen bara rymmer upp till 100 milliliter och du förvarar den i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse kan du ha med den i handbagaget.
  • Lätta gympaskor är ett behändigt val, eftersom det är mindre sannolikt att du måste ta av dem när du går igenom kontrollen. Vandringskängor och andra kraftiga skor inspekteras ofta separat.
  • Flygbolagen kan inte tillåta att du tar med dig knivar eller andra vassa föremål i handbagaget. Om du inte klarar dig utan dem under din semester måste du lämna dem i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Kota Bharu
Destinationens flygplatsKota Bharu
IATA-kod för ankomstflygplatsKBR

Populära flyg till Kota Bharu

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på för enkelflyg och 9 736 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Malaysia Airlines
Qatar Airways