Flygdestinationer Malaysia

Populära städer att besöka i Malaysia

Förslag på billiga flygresor till Malaysia

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 415 kr för enkelflyg och 719 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Firefly
AirAsia
Scoot
AirAsia
Scoot
AirAsia
Scoot
Firefly
AirAsia
Malaysia Airlines
Jetstar Asia
Malaysia Airlines
Singapore Airlines
Royal Brunei Airlines
Philippine Airlines
Singapore Airlines
Thai Airways International
Philippine Airlines
Vietnam Airlines
Scandinavian Airlines

Boka din resa till Malaysia

Expedia erbjuder flyg till Malaysia för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Malaysia och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Malaysia på grund av covid-19?
I vår praktiska kundtjänstportal hittar du information om att byta eller avboka ditt flyg till Malaysia till följd av covid-19. Innan du slutför bokningen är det också en god idé att granska flygbolagets villkor.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Malaysia med flexibel avbokningspolicy?
Med Expedia går det snabbt och lätt. Börja med att ange dina reseuppgifter och klicka på “Sök”. Därefter kryssar du för “Ingen ändringsavgift” under “Flexibla ändringspolicyer” på vänster sida av skärmen. Sedan är det bara att boka ett billigt och flexibelt flyg till Malaysia.
Finns det några allmänna tips för resande till Malaysia under coronaviruspandemin?
Coronavirusutbrottet har orsakat en hel del förändringar i hur man reser. Om du planerar en resa till Malaysia kan de här tipsen hjälpa dig att ta dig an de nya utmaningarna.

 • Innan du slutför bokningen av flyget bör du ta reda på om det finns några reserestriktioner, både på din avreseort och på resmålet. Läs de senaste nyheterna från myndigheter och flygbolag.
 • När du är på flygplatsen ska du ha munskydd på dig. Säkerhetspersonalen skulle dock kunna be dig att tillfälligtvis ta av dig skyddet för att verifiera din identitet. Resenärer som vägrar bära munskydd kanske inte får stiga ombord och kan dessutom bli bötfällda.
 • För att minska risken för smittospridning ska du själv lägga ditt boardingpass på skannern och sedan hålla upp det för visuell inspektion. Lämna inte över ditt boardingpass till personalen på flygplatsen.
 • Säkerhetspersonalen godkänner att du tar med dig en behållare med handdesinficeringsmedel på max 100 ml i ditt handbagage. Du behöver ta ut behållaren ur din väska vid säkerhetskontrollen.
 • För att få säkerhetskontrollen att gå smidigare kan du lägga föremål som ditt bälte och lösa mynt i ditt handbagage istället för på en bricka.
 • Ta upp alla matvaror som du eventuellt har med dig för att gå igenom skannern när du går igenom säkerhetskontrollen. Om du förvarar matvarorna i en genomskinlig påse som du själv placerar på brickan är risken mindre för att personalen på flygplatsen tar i din väska för att undersöka den.

Hur hittar man billiga biljetter till Malaysia?
Ett smart sätt att hitta billiga flyg till Malaysia är att vara flexibel med datumen. Sök efter flygresor och klicka därefter på “Flexibla datum” över sökresultaten, så kan du se priser för dagar runtomkring de du har valt. De billigaste flygbiljetterna till Malaysia under de senaste sju dagarna kostade 719 kr. Du kan normalt hitta ett så bra erbjudande som möjligt genom att boka i god tid.
Vad kostar ett flyg till Malaysia?
Priset på ett flyg tur och retur till Malaysia låg på mellan 719 kr och 8 323 kr de senaste sju dagarna. Du hade kunnat köpa en billig enkelresa från Singapore (XSP) för bara 415 kr.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Malaysia?
Om du anländer till en av dessa ledande flygplatser i Malaysia kan du utan problem ge dig ut för att utforska området:

 • Kuala Lumpur (KUL-Kuala Lumpur Intl.) – 6675 flyg per månad.
 • Penang (PEN-Penang Intl.) – 1802 flyg per månad.
 • Subang (SZB-Sultan Abdul Aziz Shah) – 1529 flyg per månad.

Vad kostar det att flyga till Malaysia?
Priserna låg på mellan 719 kr och 8 323 kr under de senaste sju dagarna. När du bestämmer dig för att boka kan vi hjälpa dig att hitta ett riktigt bra erbjudande.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Malaysia?
Snappa upp en biljett i Juli för att hitta bästa möjliga pris på flyg till Malaysia. Under sommar- och julloven är det generellt sett som dyrast att boka resor.
Hur lång tid tar flyget till Malaysia?
Var du flyger ifrån bestämmer hur lång din resa blir. Här följer ett par av de mest bokade inrikesresvägarna till Malaysia samt medelflygtiden:

 • Kota Kinabalu (BKI-Kota Kinabalu Intl.) till Kuala Lumpur (KUL-Kuala Lumpur Intl.) – 2 timmar och 32 minuter
 • Penang (PEN-Penang Intl.) till Kuala Lumpur (KUL-Kuala Lumpur Intl.) – 1 timme och 4 minuter
 • Langkawi (LGK-Langkawi Intl.) till Kuala Lumpur (KUL-Kuala Lumpur Intl.) – 1 timme och 12 minuter

Vilka är de bästa sakerna att göra i Malaysia?

 • Börja semestern i Malaysia i den populära staden Kuala Lumpur. Här finns mängder av saker att se och göra, från imponerande sevärdheter som Petronas tvillingtorn till mat, kultur och mycket mer.
 • När du ska organisera aktiviteter för ditt stora äventyr bör du komma ihåg att det råder ett tropiskt regnskogsklimat i Kuala Lumpur. Ta gärna en titt på hur vädret ska vara innan du beger dig.
 • När du är redo att utforska mer av detta vackra område kan du hämta upp nyckeln till en av våra billiga hyrbilar och bege dig till Klang. Staden ligger runt 30 kilometer väster om Kuala Lumpur och kan erbjuda välkända sevärdheter, som GM Klang Wholesale City.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Malaysia på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Malaysia.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Malaysia med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Malaysia. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Malaysia.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Malaysia under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Malaysia erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.