Billiga flygbiljetter till Krabi

Förslag på billiga flygresor till Krabi

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 4 689 kr för enkelflyg och 6 233 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Thai AirAsia
Thai AirAsia
Thai AirAsia
Thai AirAsia
Thai AirAsia

Om Krabi

Flyg med Expedia till Krabi

När du söker efter flyg till Krabi så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Krabi och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Krabi erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Krabi, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Krabi. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Krabi på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Krabi?
Krabi har en enda flygplats, Krabi (KBV-Krabi Intl.).
Hur långt från centrala Krabi ligger KBV?
Krabi (KBV-Krabi Intl.) ligger nära stadens mitt, endast 9 kilometer från centrala Krabi.
Kan jag flyga till Krabi?
Gör din flygresa till Krabi så smidig som möjligt genom att besöka våra reseråd under covid-19. Det är ett bra sätt att hålla dig informerad om gällande restriktioner, inklusive krav på karantän och de senaste rekommendationerna.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Krabi?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Krabi kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Krabi med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Krabi kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Krabi?
Innan du bokar flyg till Krabi kan det vara en bra idé att fundera ut vilken flygplats som ligger bäst till. Om du reser till HKT har du 65 kilometer in till stadskärnan, medan KBV ligger omkring 9 kilometer från stadens centrum.
Hur många flygbolag flyger till Krabi?
Det finns 24 flygbolag som erbjuder direktflyg till Krabi, från 29 flygplatser i olika delar av världen.
Vilka flygbolag flyger till Krabi?
Merparten av flygen till Krabi flygs av Thai Vietjet Air, Thai Smile eller Thai AirAsia, och det är Thai Vietjet Air som är ledaren av dessa tre. Den populäraste avreseorten bland resenärer är Bangkok.
Hur många direktflyg går det till Krabi?
Det blir mycket lättare att flyga till en ny ort om man slipper mellanlandningar. Om du reser till Krabi kan du glädjas över att det vanligtvis går 795 direktflyg varje vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Krabi från?
Många som flyger till Krabi hoppar på planet från någon av flygplatserna i Chonburi, Bangkok eller Chinatown.
Hur lång tid tar flyget till Krabi?
Om du ska resa med flyg till Krabi från Chonburi tar resan cirka 1 timme och 26 minuter. Om du stiger ombord på planet i Bangkok bör du räkna med att vara i luften i runt 1 timme och 24 minuter. Med Chinatown som startpunkt ligger Krabi ungefär 1 timme och 30 minuter bort.
Hur hittar man det billigaste flyget till Krabi?
Erfarna resenärer är medvetna om att man inte ska avvakta till sista stund med att boka biljetterna. Flygpriserna är ofta högre strax innan avgångsdatumet. Du skulle även kunna utvidga sökningen och jämföra alternativen. Om resmålet i fråga har flera flygplatser är det möjligt att du kan hitta bättre erbjudanden genom att resa till en terminal som ligger lite längre bort. Slutligen ska du komma ihåg att först till kvarn gäller. Om du är medveten om var priserna brukar ligga kan du slå till omedelbart när du väl hittar ett ovanligt lågt pris. De bästa erbjudandena tar slut fort.
Hur tar man sig igenom flygresan till Krabi?
Oavsett var du reser från kan din resa med flyg gå smidigt från början till slut, om du bara är välorganiserad. Vi har plockat fram en lista med praktiska tips som kan hjälpa dig se till att din semester i Krabi inleds på rätt sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • Först och främst ska du komma ihåg att ta med dig passet, dina resedokument, din plånbok samt dina dagliga mediciner. För det andra vill du förmodligen ha någon typ av underhållning ombord på flyget. Någonting att läsa och en bärbar dator som du har laddat med dina favoritserier är två bra alternativ. Om du vill ha möjlighet att ta en kort tupplur kan ett nackstöd och ett par hörlurar som stänger ute ljud komma väl till pass. Sist men inte minst bör du inte glömma att reservera lite plats i väskan för några grundläggande toalettartiklar, så att du enkelt kan känna dig fräsch när du landar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Se till att du inte råkar ha en schweizisk armékniv som gömmer sig någonstans i handbagaget. Brandfarliga eller explosiva produkter, såsom tändstickor och fyrverkerier, är också förbjudna, och du får inte ta med dig vätskor eller geler i behållare som rymmer mer än 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Hemligheten bakom en bekväm resa med flyg kan vara så enkel som rätt klädval. När du klär dig i flera lager är du väl förberedd på den växlande temperaturen ombord och du håller dig varm om det blir kallt i kabinen. Skor med höga klackar och kängor bör du lämna i dina incheckade väskor, även om de normalt är dina favoriter. Ha istället på dig omslutande skor med platt sula, så kommer dina fötter att tacka dig.
  • Tillståndet djup ventrombos, eller DVT, kan uppstå under långa flygturer. Det innebär att blodproppar bildas, vanligtvis i benen, vilket bland annat kan bero på att man har suttit still för länge. Du kan minska risken genom att sträcka på benen och gå lite längs med mittgången. Ett par bra antitrombosstrumpor kan också vara till hjälp.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Krabi?
Nyckeln är att vara förberedd i förväg, innan du är framme på flygplatsen. På så sätt är det större chans att du kan stiga ombord på flyget till Krabi utan onödiga dröjsmål. Följ de här tipsen för att inleda semestern på rätt sätt.

  • Se till att du har ditt pass och dina resedokument nära tillhands. De är det första du kommer att frågas om under säkerhetskontrollen.
  • Efter detta måste både du och ditt handbagage röntgas. För att se till att det hela går smidigt lägger du ifrån dig allt som skulle kunna trigga larmet. Föremål som skärp, jackor och hörlurar måste gå igenom maskinen.
  • Under en kort stund måste du leva utan digital teknik. Mobilen, surfplattan och alla andra elektroniska enheter ska också gå genom skannern.
  • Ta ut alla vätskor och geler ur handbagaget, för dessa måste vanligtvis skickas separat genom röntgenmaskinen. Varje enskild produkt måste ligga i en behållare som rymmer max 100 milliliter, och allt måste få plats i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse på en liter.
  • Det är sannolikt att du också måste ta av dig dina skor och lägga upp dem på röntgenmaskinens band, så det kan vara en god idé att gå i skor som du kan ta av och på utan problem.
  • Spetsiga föremål kan inte tas med i handbagaget. De kommer att omhändertas av personalen i säkerhetskontrollen, så kom ihåg att packa ner dem i ditt incheckade bagage.

Information om flyg till Krabi
Ankomstflygplats
Phuket Intl.
IATA-kod för ankomstflygplats
HKT
Destination
Phuket
Pris tur-och-retur
524 kr

Populära flyg till Krabi

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 4 689 kr för enkelflyg och 6 233 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Air China