Billiga flygbiljetter till Kuala Terengganu

Om Kuala Terengganu

Flyg med Expedia till Kuala Terengganu

När du söker efter flyg till Kuala Terengganu så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Kuala Terengganu och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Kuala Terengganu erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Kuala Terengganu, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Kuala Terengganu. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Kuala Terengganu på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Kuala Terengganu?
Kuala Terengganu har bara en enda flygplats, Kuala Terengganu (TGG-Sultan Mahmood).
Hur långt från centrala Kuala Terengganu ligger TGG?
Kuala Terengganu (TGG-Sultan Mahmood) ligger bara en kort körsträcka från livliga Kuala Terengganu. När du landar på flygplatsen är du 5 kilometer från centrum.
Kan jag flyga till Kuala Terengganu?
Gör din flygresa till Kuala Terengganu smidig genom att först läsa våra reseråd under covid-19. Det är ett utmärkt sätt att hålla dig uppdaterad på aktuella reserestriktioner, inklusive krav på karantän och den senaste hälsoinformationen.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Kuala Terengganu?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Kuala Terengganu kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Kuala Terengganu med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Kuala Terengganu kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Kuala Terengganu?
TGG är belägen 5 kilometer från centrum och välkomnar majoriteten av alla resenärer på väg till Kuala Terengganu.
Hur många flygbolag flyger till Kuala Terengganu?
4 flygbolag flyger till Kuala Terengganu, från minst 3 flygplatser runtom i världen, så ditt nästa semesteräventyr är bara några klick bort.
Vilka flygbolag flyger till Kuala Terengganu?
Malindo Air och Firefly är två av de största flygbolagen som erbjuder flyg till Kuala Terengganu. Många resenärer väljer att resa från Kota Damansara, och det är Malindo Air som har störst utbud på den här rutten.
Hur många direktflyg går det till Kuala Terengganu?
Det går ungefär 107 direktflyg till Kuala Terengganu varje vecka, så du kan vara på plats innan du ens har hunnit fråga “Är vi framme snart?”
Var avgår de populäraste flygen till Kuala Terengganu från?
Många som reser till Kuala Terengganu stiger på planet från en flygplats i Kota Damansara, Petaling Jaya eller Klang.
Hur lång tid tar flyget till Kuala Terengganu?
Vilken stad du reser från avgör hur länge du måste stanna på planet. Från Kota Damansara till Kuala Terengganu tar resan i genomsnitt cirka 1 timme och 2 minuter. Flyg från Petaling Jaya brukar komma fram på uppemot 1 timme och 2 minuter. Om du har Klang som avreseort är du normalt i luften i ungefär 1 timme och 2 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Kuala Terengganu?
Alla erfarna resenärer kan intyga om att man inte bör avvakta till sista stund med att boka biljetterna. Priserna är vanligtvis högre strax innan avresedatumet. Du skulle även kunna bredda sökningen och jämföra de olika alternativen. Om ditt resmål har mer än en flygplats är det möjligt att du kan hitta lägre priser genom att boka biljetter till en mindre trafikerad flygplats. Sist men inte minst kan du spara lite till genom att vara beredd på att boka med en gång. Om du hittar ett bra erbjudande ska du inte tveka, utan slå till med en gång.
Hur tar man sig igenom flygresan till Kuala Terengganu?
Oavsett vad du har för startpunkt kan din resa med flyg genomföras på ett bekvämt sätt, så länge du är ordentligt förberedd. Vi har tagit fram en lista med bra tips som hjälper dig se till att din semester i Kuala Terengganu inleds på rätt sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • Nyckeln till en problemfri flygtur är att planera ordentligt i förväg. Börja med det som är viktigast: ditt pass, alla dina resedokument, bankkort och alla viktiga mediciner. Utöver detta bör du ta med dig sådant som får tiden att gå fortare, såsom en mobil eller någonting att läsa. Det kan även vara en bra idé att packa ner en laddare, öronproppar och en flygkudde. Slutligen bör du inte glömma att reservera plats i väskan för några grundläggande toalettartiklar och lite rena kläder.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Lämna alla stora flaskor med schampo och balsam i väskorna du checkar in. Alla vätskor och geler i mängder på över 100 milliliter kommer att konfiskeras. Vassa eller spetsiga föremål, som skruvmejslar, och brandfarliga eller explosiva objekt, till exempel tändare och bränsle, tillåts inte heller.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Din högsta prioritet är att känna dig så bekväm som möjligt, så ha på dig ventilerande plagg och kom ihåg att ta med en jacka, för om det skulle bli svalt under resans gång. Gå alltid i välpassande skor med flat sula, eftersom dina fötter kan svullna lite under flygturen. Lämna stilettklackarna och kängorna i de incheckade väskorna.
  • På längre flygresor kan vissa personer drabbas av djup ventrombos, eller DVT, ett tillstånd där blodproppar uppstår efter utdragna perioder utan aktivitet. För att minska risken att drabbas av detta kan du ta vara på alla tillfällen att sträcka på dig och gå lite fram och tillbaka i kabinen. Du kan även minska risken genom att bära stödstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Kuala Terengganu?
Hemligheten är att vara förberedd. Vi har plockat fram en lista med behändiga tips så att du lättare kan ta dig igenom säkerhetskontrollen utan onödig stress. Sedan är det full fart mot Kuala Terengganu.

  • Flygplatsens säkerhetspersonal måste först verifiera att du har rätt resedokument och ett giltigt pass innan du kan gå vidare. Ha allt inom räckhåll.
  • Efter detta är det dags för ditt bälte, din jacka, dina nycklar och andra småsaker från dina fickor, till exempel hörlurar, att åka genom röntgenmaskinen. Hela processen går enklare om du förbereder dig redan innan det är din tur.
  • Alla dina elektronikenheter, till exempel din surfplatta och bärbara dator, måste också skannas.
  • Ska du resa med din nya parfym? Det går bra. Så länge behållaren bara rymmer upp till 100 milliliter och du förvarar den i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse får du lov att ta med den på flyget.
  • Lätta sneakers är ett praktiskt val, eftersom det är mindre sannolikt att du måste ta av dem när du tar dig igenom säkerhetskontrollen. Vandringsskor och andra tyngre skor skannas ofta separat.
  • Flygbolagen kan inte tillåta att du har med dig vassa eller spetsiga föremål ombord. Om du inte kan vara utan dem under semestern måste de ligga i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Kuala Terengganu
Destinationens flygplatsKuala Terengganu
IATA-kod för ankomstflygplatsTGG