Billiga flygbiljetter till Kuching

Förslag på billiga flygresor till Kuching

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på för enkelflyg och 3 853 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Malaysia Airlines
Malaysia Airlines
Malaysia Airlines
Malaysia Airlines
Malaysia Airlines
Malaysia Airlines
Malaysia Airlines
Malaysia Airlines
Malaysia Airlines
Malaysia Airlines

Om Kuching

Flyg med Expedia till Kuching

När du söker efter flyg till Kuching så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Kuching och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Kuching erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Kuching, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Kuching. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Kuching på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Kuching?
Kuching (KCH-Kuching Intl.) är den enda flygplatsen du kan välja i närheten av Kuching.
Hur långt från centrala Kuching ligger Kuching (KCH-Kuching Intl.)?
Kuching (KCH-Kuching Intl.) ligger endast en kort bilresa från Kuching. När du anländer till flygplatsen är du 8 kilometer från stadskärnan.
Kan jag flyga till Kuching?
Besök vår sida med reseråd under covid-19 för den senaste informationen om att flyga till Kuching. Här kan du läsa mer om alla aktuella reserestriktioner och om du behöver sitta i karantän efter att du landat.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Kuching?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Kuching kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Kuching med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Kuching kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Kuching?
Kuching (KCH-Kuching Intl.) är den största flygplatsen nära Kuching. Innan du flyger dit kanske du vill ta reda på lite mer om flygplatsen, som att den är belägen 8 kilometer utanför den centrala delen av staden.
Hur många flygbolag flyger till Kuching?
Totalt finns det 6 flygbolag som kopplar samman Kuching med 14 flygplatser runtom i världen.
Vilka flygbolag flyger till Kuching?
Merparten av flygen till Kuching drivs av AirAsia, Malaysia Airlines eller Malindo Air, och AirAsia ligger i topp av dessa. Den populäraste avreseorten är Kuala Tahan.
Hur många direktflyg går det till Kuching?
Det är mycket lättare att resa med flyg till en ny ort om man inte behöver bry sig om mellanlandningar. Om du reser till Kuching är den goda nyheten att det vanligtvis går 399 direktflyg i veckan.
Var avgår de populäraste flygen till Kuching från?
Många resenärer som flyger till Kuching hoppar på planet från en flygplats i Chinatown, Mid Valley City eller Kuala Tahan.
Hur lång tid tar flyget till Kuching?
Om du reser med flyg till Kuching från Chinatown tar resan omkring 1 timme och 39 minuter. Om du stiger ombord på planet i Mid Valley City bör du planera att vara i luften i uppemot 1 timme och 49 minuter. Med Kuala Tahan som startpunkt är Kuching 1 timme och 49 minuter bort.
Hur hittar man det billigaste flyget till Kuching?
Vana resenärer kan intyga om att man inte ska avvakta till sista minuten med att boka biljetterna. Priserna är vanligtvis högre strax innan avgångsdatumet. En annan bra metod att hitta fina erbjudanden kan vara att titta på många olika alternativ. Om destinationen har mer än en flygplats skulle du kunna ta reda på vad det kostar att boka biljetter till en mindre använd terminal. Sist men inte minst kan du spara ett par slantar till genom att vara beredd på att boka omedelbart. Om du lyckas hitta ett fint erbjudande ska du inte tveka, utan slå till när du har chansen.
Hur tar man sig igenom flygresan till Kuching?
Oavsett var du reser från kan din flygresa gå smidigt från början till slut, så länge du är välorganiserad. Vi har plockat fram en lista med praktiska tips som kan hjälpa dig se till att din semester i Kuching inleds på bästa möjliga sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • Hemligheten bakom en bekväm flygtur är att planera i förväg. Vi börjar med det som är viktigast: ditt pass, alla dina resedokument, dina bankkort och eventuella mediciner. Utöver detta ska du koma ihåg att ta med dig sådant som kan få tiden att gå fortare, som elektronik eller en bra bok. Det kan även vara en bra idé att packa ner laddare, ett par hörlurar och en uppblåsbar flygkudde. Sist men inte minst bör du inte glömma att lämna plats i väskan för några grundläggande toalettartiklar och ett klädombyte.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Kontrollera att du inte råkar ha en schweizisk armékniv i en ficka i väskan. Brandfarliga eller explosiva artiklar, som tändare och aerosolburkar, är inte heller tillåtna, och du får inte ha med dig vätskor eller geler i behållare som rymmer mer än 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Ditt mål är att känna dig så avslappnad som möjligt, så välj ut ventilerande plagg och kom ihåg att ta med dig en tjock tröja, eftersom det kan bli lite svalt ombord på flyget. Välj alltid rymliga skor med platt sula, eftersom fötterna kan svullna lite i luften. Lämna dina stilettklackar och vandringskängorna i de incheckade väskorna.
  • På längre flygresor finns det en risk för att man drabbas av djup ventrombos, eller DVT, vilket är ett tillstånd där blodproppar uppstår efter utdragen inaktivitet. För att undvika att drabbas av detta kan du ta vara på varje tillfälle att sträcka på dig och gå lite fram och tillbaka i mittgången. Du kan även minska risken genom att bära stödstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Kuching?
Hemligheten är att ha tänkt igenom allt ordentligt i förväg, innan du är framme på flygplatsen. På så sätt är det större chans att du kan stiga ombord på ditt flyg till Kuching utan fördröjningar. Följ de här tipsen för att inleda din semester på bästa möjliga vis.

  • Först och främst måste du presentera dina resedokument och ditt pass för flygplatsens säkerhetspersonal. Kom ihåg att ha allt nära tillhands, så att du inte behöver stanna upp och leta.
  • Härnäst väntar röntgenmaskinen. Lägg av allt som skulle kunna få larmet att gå, till exempel skärp och hörlurar. Lägg upp allt på bandet så att det kan passera genom maskinen.
  • Elektronik, såsom mobiler och surfplattor, måste också gå genom maskinen. Men oroa dig inte. Du är online igen innan du vet ordet av.
  • Packa upp eventuella vätskor och geler ur ditt handbagage, för dessa ska normalt skickas genom maskinen separat. Varje produkt måste förvaras i en behållare som rymmer max 100 milliliter, och allt måste placeras i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse på en liter.
  • Det är möjligt att du dessutom måste ta av skorna och låta dem gå genom skannern, så det kan vara bra att ha på dig skor som du lätt kan ta av och på.
  • Flygbolag kan inte tillåta att du tar med dig vassa föremål ombord. Om du tvunget måste ha med dem på semestern måste du lämna dem i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Kuching
Destinationens flygplatsKuching Intl.
IATA-kod för ankomstflygplatsKCH
DestinationKuching
Flygpris690 kr