Förslag på billiga flygresor till Kyoto

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 3 438 kr för enkelflyg och 5 786 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Kyoto

Flyg till Kyoto tar dig till en modern storstad som har många kulturella och historiska sevärdheter som speglar stadens tusen år som kejserlig huvudstad. Det finns över 2 000 tempel och helgedomar att utforska, samt ett överflöd av teatrar, trädgårdar och butiker. Så det är viktigt att du planerar resan till Kyoto i förväg för att få ut så mycket som möjligt av den. Använd Expedia.se för att hitta de bästa erbjudandena på billiga flyg och boka, så att du kan koncentrera dig på alla sevärdheter och aktiviteter när du besöker platsen som kallas ”staden med tio tusen helgedomar”.

Flyg till Kyoto

Museet för traditionellt hantverk i Kyoto ger dig en introduktion i japansk kultur och är en perfekt plats att börja din resa. Museets omfattande utställningar innehåller allt från buddhistaltare och stenlyktor till handgjorda kimonor och keramik, så att du lär dig inför shoppingturer och utflykter till buddisttemplen Nishi-Honganji och Higashi-Honganji, Nijo slott eller kullerstensgatorna, butikerna och tehusen i Gion. Oavsett om du ser en föreställning på Minamiza Kabuki-teatern eller beundrar stenformationer på Ryoanji-templet kan lite förhandskunskaper göra din resa till Kyoto ännu intressantare.

Flyga till Kyoto

Kyoto har ingen flygplats så det bekvämaste sättet att komma hit är att boka flyg till Kansai International Airport (KIX). Från KIX kan du ta tåget till Kyoto på mindre än en timme och en kvart. Expedia.se gör det enkelt att boka billiga biljetter för flyg till och från KIX, och vi hjälper dig även att dra nytta av rabatter på fina hotell i Kyoto. Med våra resealternativ, specialerbjudanden på rundturer och erbjudanden för hyrbilar kan du spara pengar när du planerar den perfekta resan till Kyoto i Japan.

Populära flyg till Kyoto

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 3 438 kr för enkelflyg och 5 786 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.