Flygdestinationer Japan

Populära städer att besöka i Japan

Förslag på billiga flygresor till Japan

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 5 695 kr för enkelflyg och 7 863 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

British Airways
British Airways
British Airways
Cathay Pacific
Turkish Airlines
Cathay Pacific
Qatar Airways
KLM
Thai Airways International
Cathay Pacific
KLM
Air France
KLM
Air France
Qatar Airways
Qatar Airways
KLM
Air France
KLM
LOT-Polish Airlines

Boka din resa till Japan

Expedia erbjuder flyg till Japan för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Japan och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Japan på grund av covid-19?
I vår kundtjänstportal kan du hitta svaren på många frågor om till exempel avbokning eller byte av flyg på grund av covid-19. För säkerhets skull ska du dessutom läsa igenom flygbolagets regler och villkor innan du genomför din flygbokning.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Japan med flexibel avbokningspolicy?
Sök efter billiga flyg till Japan och kryssa därefter i rutan “Ingen ändringsavgift” under “Flexibla ändringspolicyer”. Det är inte svårare än så. Vi förstår att planer kan ändras och att flexibilitet har stor betydelse, så du kan känna dig trygg när du bokar med Expedia.
Finns det några allmänna tips för resande till Japan under coronaviruspandemin?
Utbrottet av coronaviruset har lett till många förändringar i hur vi reser. Om du tänker resa till Japan kan de här tipsen hjälpa dig att ta dig an alla nya utmaningar och regler.

 • Känn till vilka regler som gäller både på din avreseort och på ditt resmål. Beroende på lokala föreskrifter är det kanske förbjudet att resa, så glöm inte att läsa på ordentligt i förväg.
 • När du rör dig genom flygplatsen ska du bära munskydd. Säkerhetspersonalen skulle dock kunna be dig att tillfälligtvis ta av dig skyddet för att verifiera din identitet. Passagerare som vägrar bära munskydd får kanske inte lov att stiga ombord och kan dessutom bli bötfällda.
 • Istället för att lämna över ditt boardingpass till säkerhetspersonalen ska du själv lägga det på läsaren. Håll därefter upp det för visuell inspektion.
 • Du får lov att ha med dig en behållare med handsprit på högst 100 ml i ditt handbagage. Du måste ta ut behållaren ur väskan när du passerar säkerhetskontrollen.
 • Ta ut alla föremål, som lösa mynt och nycklar, ur fickorna och placera dem i handbagaget istället för på en bricka. Då tar säkerhetskontrollen mindre tid.
 • Om du bär med dig matvaror ombord bör du förvara dessa i en genomskinlig plastpåse och placera påsen på brickan i säkerhetskontrollen. Då är det inte lika stor risk för att personalen rör vid din väska för att undersöka den.

Hur hittar man billiga biljetter till Japan?
Det finns många sätt. Du skulle till exempel kunna vara ute i god tid, titta på flygresor till olika flygplatser och undvika högsäsongen. En annan smart metod är att använda Expedias funktion för flexibla datum. Sök efter ett flyg till Japan och jämför sedan priser som gäller på närliggande datum. Under den senaste veckan var det bästa priset för ett flyg till Japan 7 863 kr.
Vad kostar ett flyg till Japan?
Du hade kunnat flyga tur och retur till Japan för mellan 7 863 kr och 8 901 kr under de senaste sju dagarna. När det gäller enkelresor från Göteborg (GOT) var det lägsta priset under samma tidsperiod bara 5 695 kr.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Japan?
Vilken flygplats du flyger till i Japan beror på din avreseort och din slutliga destination. Här kommer en lista över några av de största flygplatserna i regionen:

 • Tokyo (HND-Haneda) – 16497 flyg per månad.
 • Fukuoka (FUK) – 6171 flyg per månad.
 • Osaka (ITM-Itami) – 5625 flyg per månad.

Vad kostar det att flyga till Japan?
Den senaste veckan kostade en resa med flyg till Japan mellan 7 863 kr och 8 901 kr.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Japan?
Januari är rätt månad att hitta billiga flyg till Japan. Men tänk på att i Sverige är flygen dyrare när skolorna har lov.
Hur lång tid tar flyget till Japan?
Hur lång tid du kommer att spendera i luften beror på många saker, men framför allt var du börjar din resa. Du finner medelrestiden för ett par välbokade inrikesflyg till Japan nedan:

 • Sapporo (CTS-New Chitose) till Tokyo (HND-Haneda) – 1 timme och 38 minuter
 • Fukuoka (FUK) till Tokyo (HND-Haneda) – 1 timme och 33 minuter
 • Osaka (ITM-Itami) till Tokyo (HND-Haneda) – 1 timme och 20 minuter

Vilka är de bästa sakerna att göra i Japan?

 • Tokyo har karaktär och kultur så att det spricker i sömmarna, vilket gör staden till en perfekt startpunkt för ett äventyr i Japan. Utforska berömda sevärdheter som Tokyo Sky Tree-tornet, shoppa loss och ät och drick gott på stadens högkvalitativa restauranger. Det är upp till dig.
 • När du ska välja vilka kläder du ska packa till semestern bör du komma ihåg att det råder ett fuktigt subtropiskt klimat i Tokyo. För att vara säkrare på vad du kan vänta dig under din vistelse bör du titta närmare på väderprognosen innan du åker.
 • Cirka 170 kilometer söder om Tokyo ligger Kozushima-mura, som också är väl värt ett besök. De välkända sevärdheterna inkluderar Maehamas strand, som du definitivt bör ta en titt på.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Japan på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Japan.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Japan med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Japan. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Japan.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Japan under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Japan erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.