Förslag på billiga flygresor till Lake Placid

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 245 kr för enkelflyg och 2 571 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Lake Placid

Njut av den frisk

Flyg till {destination}

a luften och friheten i Adirondack Mountains under en semester i Lake Placid. Den här inspirerande delen av New York är perfekt för skidåkning, bob och skridskor. Njut av de pudertäckta topparna på Mount Van Hoevenberg. Magnifika färger och vyer väntar dig på Mount Jos vandringsleder. Du kommer att trivas som fisken i vattnet tillsammans med andra adrenalinälskare på den många sportanläggningarna. Minska på adrenalinet genom ett besök i de många mysiga butiker och kaféer i Lake Placids populära centrum. Glöm inte att lämna utrymme för en tur till delstatens historiska plats John Brown Farm och Lake Placids vinter-OS-museum. Om du drömmer om bergsluft ska du kolla in våra uppfriskande priser på flyg till Lake Placid.

Utforska våra fantastiska flygpriser idag

Det ska vara lätt att hitta utmärkta erbjudanden, så att du kan spara krafterna till en vandringsexpedition i Adirondack Mountains. Nu behöver du aldrig mera söka igenom flera hemsidor för att hitta billiga biljetter. Allt du behöver göra för att hitta fantastiska erbjudanden från din ort är att ange önskade resedatum i vårt nyskapande onlinebokningsverktyg. Vi hjälper äventyrssugna resenärer att boka prisvärda semestrar året om.

Flyg enkelt

Kan semestern börja på ett bättre sätt än en landning direkt på Adirondack Regional Airport (SLK)? Vi har gjort det billigare än någonsin att flyga till denna fina flygplats. Vi kan till och med hjälpa dig att få ett bra pris om du vill hyra bil i Lake Placid i närheten av flygplatsen. När dina lungor har fyllts av frisk luft och hjärtat är fullt av fantastiska minnen kommer du enkelt hem med våra flyg från Adirondack Regional Airport.

Boka ett flyg till Lake Placid på bara några minuter

Är du redo för specialerbjudanden som nästan får skidorna att valla sig själva? Låt oss visa hur du flyger till Lake Placid utan att överanstränga budgeten. Vi har dessutom fantastiska erbjudanden som innehåller vistelser på några av de mysigaste hotellen i Lake Placid. Oavsett när du planerar att åka på din skidsemester, sommarsemester eller lugna weekendresa är det aldrig fel tid att tala med våra reseexperter om hur man sparar pengar. Res till bergen på rätt sätt med erbjudanden utöver det vanliga från Expedia.se.