Billiga flygbiljetter till Lima

Om Lima

Flyg till Lima

Drömmer du om att semestra i Sydamerika? Med Expedia.se kan du förverkliga dina drömmar. Boka ett av våra billiga flyg till Lima, så får du uppleva Perus forntida sevärdheter, grönskande djungler och en helt unik kultur på en oförglömlig resa. Vi har dessutom gjort det enkelt att hitta de senaste erbjudandena och specialpriserna. Det har aldrig varit så enkelt att resa till världens alla hörn.

Billiga flyg till Lima: Vad du kan uppleva

Lima är ett vidsträckt resmål med olika dynamiska områden, pampiga torg och färgstarka restauranger. Få ut så mycket som möjligt av flygbiljetterna till Lima genom att börja mitt i resmålets hjärta: Lima Centro. Det här centrala distriktet är indelat i fyra avgränsade områden och ger en oslagbar överblick över stadens historia och nutid. I Centro Historico, som finns på UNESCO:s världsarvslista, hittar du många historiska byggnader och majestätiska torg. Kolla in några av regionens äldsta byggnader i Barrio Alto eller gå omkring i Barrio Chino om du vill uppleva Perus eget China Town. Santa Beatriz är en annan del av staden som du inte får missa. Här finns en av områdets bästa parker där du kan koppla av, strosa runt och titta på folk.

Självklart ger flygresan till Lima dig möjlighet att besöka många fler platser än enbart stadens centrum. När du bokar en billig flygbiljett till det här området kan du upptäcka pärlorna i Miraflores. Den här underbara stadsdelen är full av restauranger, boutiquer och stora trädgårdar, och inget besök i staden är komplett utan några timmar – eller dagar – i distriktet. Om du dessutom köper flygresan till Lima i tillräckligt god tid kan du hitta semesterpaket till rabatterat pris.

Information om bokning, reservation och priser

Är du redo att planera din resa? Med reseverktygen online på Expedia.se kan du söka efter specialpriser, jämföra priser och köpa flygbiljetter. Vi har också ett stort urval av sista minuten-erbjudanden, semesterpaket och upplevelser så att du kan se dig omkring utan att spräcka din budget. Gör dig beredd att utforska Perus vackraste stadsmiljöer.

Vanliga frågor och svar