Billiga flygbiljetter till Linköping

Förslag på billiga flygresor till Linköping

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 2 437 kr för enkelflyg och 2 593 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM

Om Linköping

Flyg till Linköping

Oavsett om du föredrar härliga naturupplevelser med fotvandringar, fiske och kajakpaddling, kulturella upptäcktsfärder på museer och gamla slott eller ett spännande nattliv bland barer och uteserveringar finns det något i Linköping just för dig! Linköping har även en centralt belägen flygplats – Linköping City Airport – och inom nära räckhåll ligger Norrköping Airport, Stockholm Skavsta Airport, Jönköping Airport och Örebro Airport.

Linköping är en av Sveriges mest aktiva och spännande städer. Här ligger ett stort universitet och många små och medelstora snabbväxande företag. Därför reser många hit i arbetet, men staden passar även perfekt för en härlig semester med familjen och med flyg tar du dig snabbt och lätt hit. Det finns dessutom gott om trevliga hotell och du hittar lätt ett billigt boende i Linköping för ett härligt besök.

Många flygplatser inom nära räckhåll

Är du på jakt efter billiga flyg till Linköping finns flera flygplatser att välja mellan. Till Linköping City Airport som ligger alldeles intill centrala Linköping kan du flyga från Amsterdam och Köpenhamn, medan Norrköping Airport, som ligger 45 km bort, trafikerar Helsingfors och säsongsvis Visby. Härifrån går även många charterresor till exempelvis Mallorca, Kroatien och Rhodos.

Inom lite drygt tio mil från Linköping ligger dessutom Örebro Airport med flygresor från Malmö, Jönköping Airport med flyg från Karlstad, Frankfurt, Visby och Arlanda och Stockholm Skavsta Airport som är en av Sveriges största internationella flygplatser. Med andra ord finns goda förutsättningar att hitta lämpliga flygbiljetter för en härlig flygresa.

Flygstaden Linköping

Att ta flyget till Linköping är faktiskt rätt passande eftersom staden ofta kallas för ”flygstaden”. Skälet till det är att SAAB under lång tid utvecklat och producerat flygplan för militärt bruk här och i Linköping sker även utbildning av stridspiloter. Är man intresserad av militärflyg rekommenderas ett besök på Flygvapenmuseum i Malmslätt strax intill centrala Linköping. Här visas många militärflygplan ur Sveriges historia och även den DC-3:a som sköts ned av Sovjet över Östersjön 1952.

Shopping och upplevelser i Linköping

Det finns massor av spännande upplevelser och aktiviteter i Linköping. Vissa av dem ligger centralt, som friluftsmuseet Gamla Linköping, Busfabriken och Prison Island Linköping, medan andra ligger en bit utanför staden. Till den senare kategorin räknas Ekenäs slott där det hålls guidade visningar och på höstarna spökvandringar, Göta kanal med Bergs slussar och den härliga marknaden Ulrika marken. Hyr bil billigt i Linköping så tar du dig lätt och smidigt dit du vill.

Linköping är även en utmärkt shoppingstad. Stadens centrum är koncentrerat och inom ett litet område hittar du såväl stora butikskedjor som exklusiva modebutiker och trevliga gallerior. Många affärer ligger runt de tre torgen Stora Torget, Trädgårdstorget och Lilla Torget. Föredrar du små trevliga gårdsbutiker på landsbygden finns även gott om sådana; som exempel kan nämnas Bjärstad Bigårdar, Brink Ull, Sparrislandet och Löt Gårdsmejeri.

När du bokar en resa till Linköping kan du se fram emot ett härligt besök och med flyg tar du dig lätt hit från många städer både i Sverige och i övriga Europa.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Linköping

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 2 437 kr för enkelflyg och 2 593 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

KLM
KLM