Hyrbil i Linköping

Sök och jämför från bilföretag i Linköping

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Linköping

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Linköping
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Linköping per dag?
Hyrbilar i Linköping kostade endast den här veckan. Med så bra priser är det inget som hindrar dig från att ge dig ut på vägarna i Linköping.
Kan man hyra bil på Linköping Saab Airport (LPI)?
När du har landat på Linköping Saab Airport (LPI) behöver du bara bege dig en kort sträcka till Avis eller Hertz. Snart har du slagit dig ner bakom ratten till din hyrbil och är på väg att utforska destinationen.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Linköping?
Om du måste ändra dina planer kan du få en fullständig återbetalning på de allra flesta förskottsbetalade bokningar av hyrbil, så länge avbokningen sker sex timmar eller mer innan en överenskomna upphämtningstiden. Kontrollera hyrbilsreglerna för säkerhets skull, för några undantag förekommer. Du kan läsa mer i din resplan, och du är även välkommen att besöka vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Linköping?
Våra eleganta premiumbilar är de som bokas oftast i Linköping. Det finns många goda anledningar att välja någon av dessa, från den lyxiga interiören till den imponerande prestandan. Premiumbilarna har ungefär samma storlek som standardbilar och representerar kategorins toppskikt. Oavsett om du ska förbli inom staden eller göra längre utflykter kan du hitta en perfekt bil i vårt sortiment, som även inkluderar ekonomibilar, standardmodeller och stadsjeepar.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Linköping?
Det finns gott om saker att göra i Linköping, men om du breddar blicken hittar du ännu fler sevärdheter. Om du har en egen hyrbil kan du upptäcka hela området i din egen takt. Här kommer några intressanta förslag att lägga till i ditt schema:

  • Åk till Stockholm på ett sightseeingäventyr. Orten ligger ungefär 170 kilometer utanför Linköping, och här väntar populära attraktioner som Solvalla Loppis.
  • Låt nästa anhalt bli Drottningholm, som du finner cirka 170 kilometer utanför Linköping. Drottningholms slott är bara en av många platser du säkert vill se när du är här.
  • Bege dig ut i den vackra naturen och ta ett djupt andetag av den friska luften vid Botaniska trädgården, cirka 230 kilometer utanför Linköping.

Varför ska man hyra bil i Linköping med Expedia?
Det finns en mängd goda anledningar att boka hyrbil med Expedia, från våra exklusiva medlemsförmåner till våra praktiska semesterpaket. Om du reser till Linköping finns det olika hyrbilsleverantörer att välja mellan, med alternativ för alla smaker och budgetar. Vill du spara ännu mer kan du slå ihop din bokning av hyrbil med dina bokningar av boende och flyg. När du är redo att ge dig ut på nästa bilutflykt kan vi hjälpa dig på traven.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Linköping med Expedia?
Ta en titt på recensionerna och betygen, välj ut en bra biltyp och jämför erbjudandena från de ledande leverantörerna. Med Expedia blir det enkelt att hitta rätt semesterbil. Slå samman bokningen av hyrbil i Linköping med din flyg- eller hotellbokning så kan du köra iväg med mer pengar kvar på kontot.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Linköping?
I Linköping måste du som förare vara 18 år eller äldre för att få lov att hyra bil. Unga förare bör även räkna med en tilläggsavgift och andra begränsningar från de flesta hyrbilsbolag. Avgiften täcker den ökade olycksrisken, och begränsningarna brukar gälla vilka sorters fordon som finns tillgängliga. Mindre erfarna förare kan till exempel vara tvungna att hålla sig till kompakta, små och medelstora fordon.
Vad behöver man för att hyra bil i Linköping?
Majoriteten av alla leverantörer kommer att kräva två saker: ditt körkort och ett kreditkort i ditt namn. Om du vill välja bort den ordinarie försäkringen kan du dessutom behöva bevisa att du täcks av en annan försäkring. Läs reglerna noggrant så att du vet vad som kommer att behövas när det är tid att hämta ut bilen.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Linköping?
Baserat på priserna från de senaste sju dagarna kostar de billigaste hyrbilarna i Linköping per dag. Det näst lägsta dagliga priset var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Linköping?
Ja, det kan du. Expedia samarbetar med välkända företag som erbjuder långtidsuthyrning av bilar i alla kategorier. Boka ett av våra erbjudanden för långtidsuthyrning och upptäck varje del av Linköping.
Var kan jag hyra en bil i Linköping om jag är under 25?
Åldersvillkoren kan skilja sig mellan uthyrare, så det är bra att göra lite efterforskning. Har du lyckats hitta en biluthyrare i Linköping som hyr ut till förare under 25 år? Underbart! Var då medveten om att extra avgifter kan tillkomma. Allt du behöver veta hittar du i uthyrarens villkor.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Linköping?
Om du vill ha ytterligare information om försäkringar kan du läsa leverantörens villkor och regler innan du slutför bokningen.