Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Gratis avbokning

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Topperbjudanden på hyrbilar i Linköping

Se alla hyrbilar i Linköping

Boka hyrbil med Expedia i Linköping

Hyra bil i Linköping

Linköping är en aktiv och sjudande universitetsstad med mycket spännande att se och upptäcka. Med hjälp av Expedia hittar du alltid billiga hyrbilar i Linköping och med tillgång till bil blir resan mycket enklare och smidigare. Ange bara var du vill hämta och lämna hyrbilen och mellan vilka tider du behöver den så visas en lista med erbjudanden från olika biluthyrare.

I listan väljer du även vilken storlek du vill ha på bilen. Reser du själv kanske du klarar dig med en liten bil, medan du förmodligen behöver en större om du reser med hela familjen eller har mycket bagage med dig.

Köra bil i Linköping

Det är trevligt att köra bil i Linköping och det finns bra och välskyltade vägar. Norr om centrala Linköping går E4:an i väst-östlig riktning och för att man enkelt och smidigt ska kunna ta sig mellan olika delar av staden finns både en yttre ringled (skyltad som ”Y-ring” eller bara ”Y”) och en inre ringled (”C-ring” eller bara ”C”). Innanför den inre ringleden ligger Linköpings centrum. Såväl inne i centrum som längre ut finns gott om parkeringsplatser och parkeringshus och på många av parkeringarna kan du enkelt betala via din mobiltelefon. Om du ska köra in i centrala Linköping bör du tänka på att många av gatorna är enkelriktade och därför är det en god idé att studera en karta eller GPS i förväg.

Besöka Linköping

Det finns gott om trevliga hotell i Linköping, och med hjälp av Expedia hittar du enkelt ett hotell som passar just dig. Många av de lyxigare hotellen ligger inne i centrala Linköping medan de billigare ligger en bit längre ut. I både fallen finns det för det mesta bra parkeringsmöjligheter.

Kommer du till Linköping med tåg är det en god idé att hyra bil i närheten av tågstationen, så slipper du släpa på ditt bagage i onödan. Alldeles intill ligger även Linköpings Resecentrum dit du ofta anländer om du kommer med fjärrbuss. Reser du till Linköping med flyg, exempelvis till Linköping City Airport eller Norrköping flygplats, kan det vara en god idé att boka en paketresa till Linköping via Expedia med både flyg och hotell.

Semestra med bil i Linköping

I Linköping finns mycket spännande att se och göra för hela familjen och med hyrbil tar du dig lätt dit du vill. Ett populärt resmål är friluftsmuseet Gamla Linköping där man får uppleva hur stadslivet såg ut för hundra år sedan. Här finns många små mysiga butiker, restauranger och kaféer bland kullerstensgatorna och gränderna. I Gamla Linköping ligger även Fenomenmagasinet som är ett Science Center där hela familjen får lära sig om optik, människokroppen och elektricitet genom praktiska experiment.

Några kilometer väst om centrala Linköping, i Malmslätt, ligger Flygvapenmuseum som är ett annat trevligt besöksmål. Här kan flygintresserade titta på militärflygplan ända från flygets barndom till JAS 39 Gripen. Dessutom visas uniformer, ritningar, teknisk utrustning och mycket annat. Museets största attraktion är DC-3:an som sköts ned av Sovjet 1952 och bärgades ur Östersjön 2004.

Vanliga frågor om biluthyrning i Linköping

Vad är det bästa priset för en hyrbil i Linköping?

Under de senaste sju dagarna kostade den billigaste hyrbilen i Linköping 701 kr.

Vad är det genomsnittliga priset för en hyrbil i Linköping?

I genomsnitt kostar en hyrbil i Linköping 915 kr.

Varför bör jag boka en hyrbil med Expedia?

När du bokar hyrbilar med Expedia kan du enkelt jämföra många olika populära biluthyrningsföretag och välja det alternativ som passar dig bäst. När du bokar hyrbilar med Expedia tillkommer inga extra kostnader eller avbokningsavgifter.

Hur bokar jag en hyrbil med Expedia?

Du kan boka hyrbil med Expedia online eller via telefon. Du kan välja att antingen betala direkt eller senare. De betalningsalternativ som är tillgängliga visas när du bokar. Logga in på ditt konto eller skapa ett konto på betalningssidan för att samla Expedia Rewards-poäng på din hyrbilsbokning.

Tillkommer några ytterligare kostnader när jag avbokar en hyrbil?

Du är berättigad till full återbetalning för de flesta hyrbilsbokningar hos Expedia, oavsett när du avbokar. Alla förbetalda bokningar är dock inte berättigade till återbetalning. Granska din resplan för mer information. Om din förbetalda bokning är berättigad till återbetalning måste den avbokas minst sex timmar före hämtning. Om du är senare än så återbetalas du inte. Du återbetalas inte för oanvänd tid om du lämnar tillbaka en förbetald hyrbil före avtalad tid.

Hur avbokar jag min hyrbilsbokning via Expedia?

Logga in eller ange din e-postadress och resplansnummer för att avboka din hyrbilsbokning. Klicka sedan på Hitta resplan. Under Hantera bokning väljer du Avboka och sedan AVBOKA. Många förbetalda hyrbilsbokningar är ej återbetalningsbara. Förbetalda bokningar måste avbokas minst sex timmar före hämtning för att vara berättigade för en full återbetalning. Kontakta oss för att ändra eller avboka en hyrbilsbokning som du bokat som en del av en resa.

Bör jag boka en hyrbil online i förväg eller på plats i Linköping?

Om du bokar en hyrbil hemifrån med Expedia kan du vara säker på att du får välja vilken typ av bil du vill ha. Du kan även jämföra olika erbjudanden och extraservice i förväg för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Sedan behöver du bara hämta bilnycklarna för att påbörja din resa. Dessutom behöver du inte börja leta efter en lämplig biluthyrning när du kommer fram till resmålet eller läsa igenom en massa regler och villkor vid disken. Du kan helt enkelt ta det med ro.

Vilken typ av försäkring bör jag välja för min hyrbil?

En omfattande försäkring är ett bra val om du vill undvika obehagliga överraskningar. Det gör att du kan njuta av din resa utan att behöva oroa dig.

Måste jag betala för min hyrbil i förskott?

Vi erbjuder ett antal olika betalningsalternativ när du bokar en hyrbil. Fortsätt att läsa för att se vilket alternativ som passar dig bäst. Boka nu, betala nu Med det här alternativet bokar du en hyrbil och betalar vid bokningstillfället. Du måste ha ett kreditkort för att kunna betala i förskott och du kan använda Expedia Rewards-poäng för att täcka en delmängd av bokningskostnaderna. Vissa biluthyrningsföretag kanske låter dig betala med ett betalkort, men föraren måste ha ett giltigt kreditkort för att lämna en deposition vid hämtning. Boka nu, betala senare Med det här alternativet kan du boka en hyrbil utan att betala i förväg. I stället betalar du hela kostnaden med ett kreditkort på upphämtningsplatsen. Hyrbilsföretaget gör en reservation för depositionen på kreditkortet.

Vad bör jag tänka på när jag hyr en bil?

Se över bilen efter repor eller skador när du hämtar den. Granska bilen noga och uppmärksamma säljaren om eventuella skador innan du kör iväg.

Var kan jag hitta biluthyrningar i Linköping?

Hyrbilsföretag finns ofta runt flygplatser och i stadskärnor.

Upptäck Linköping

Utforska Linköping med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!