Hyrbil i Linköping

Sök och jämför från bilföretag i Linköping

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Linköping

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Linköping
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Linköping per dag?
Några hyrbilar i Linköping kostade bara den senaste veckan. Med så billiga priser är det inget som hindrar dig från att ge dig iväg för att utforska Linköping.
Kan man hyra bil på Linköping Saab Airport (LPI)?
Avis och Hertz ligger nära Linköping Saab Airport (LPI), så du kan snabbt och enkelt hämta upp din hyrbil och ge dig iväg.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Linköping?
Vi vet att flexibilitet är viktigt när man reser. Därför erbjuder många bokningar som betalats i förskott full återbetalning, om avbokning sker åtminstone sex timmar före upphämtningstiden. Det kan dock vara en bra idé att läsa igenom hyresreglerna noga, eftersom en del undantag förekommer. Om du inte hittar vad du letar efter besöker du bara vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Linköping?
Vi har nästan alla sorters fordon, från små minibilar till stora stadsjeepar för hela familjen. Den främsta kategorin i Linköping är dock premiumbilar, och vare sig du reser i arbetet eller privat kommer du att tycka om komforten som dessa bilar erbjuder. De är ungefär lika stora som standardbilar, så du har så mycket plats du behöver, men det är en helt annan lyxkänsla. Om du vill glida omkring längs gatorna i stil är en premiumbil helt rätt val.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Linköping?
Många är överens om att Linköping är en av de bästa semesterdestinationerna i trakten, men du kan även hitta en hel del andra otroliga platser att utforska om du hyr en bil och ger dig iväg. Här följer ett par förslag för din nästa bilutflykt:

  • Du kommer att lägga märke till den unika stämningen så fort du kör in i Stockholm. Staden ligger omkring 170 kilometer från Linköping och har en hel del lockande attraktioner att besöka, såsom Fotografiska museet.
  • Uppsala, cirka 200 kilometer bort, är en annan stad som borde finnas med i din resplan. Missa inte Museum Gustavianum när du är i närheten.
  • Efter allt ditt körande sitter det fint med en paus i den vackra omgivningen vid Botaniska trädgården. Området ligger omkring 230 kilometer utanför Linköping.

Varför ska man hyra bil i Linköping med Expedia?
Expedia erbjuder fordon för alla tillfällen, från snabba dagsturer till veckolånga bilsemestrar. Du kan välja och vraka bland olika hyrbilsleverantörer i Linköping, och med våra medlemserbjudanden kan du räkna med att hitta ett bra pris. Visste du att du kan kombinera dina olika bokningar till en smidig paketresa? Lägg till flyg eller boende ovanpå din hyrbilsbokning så kan du se hur mycket du sparar.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Linköping med Expedia?
Att hitta det bästa erbjudandet på hyrbil i Linköping är enkelt fixat med lite hjälp från Expedia. Välj vilken biltyp du vill ha, lägg till några detaljer och jämför priserna från populära företag. Vad sägs om att lägga till även boende och flyg i din bokning? Du kan få otroliga erbjudanden om du bygger ihop ett eget semesterpaket.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Linköping?
Normalt måste du vara 18 år eller äldre för att hyra bil i Linköping. Observera dock att somliga hyrbilsfirmor tar ut en extra avgift om du är under en viss ålder. Villkoren varierar från leverantör till leverantör, så undersök detta innan du bokar. Ska du hyra särskilda bilklasser, som en stadsjeep eller en lyxbil, kan det även finnas en högre åldersgräns.
Vad behöver man för att hyra bil i Linköping?
Du behöver minst två saker: ett giltigt körkort och ett kreditkort i samma namn. Hyrbilsbolaget kommer att erbjuda dig en standardförsäkring som är valfri, och om du väljer att inte utnyttja den kan du också vara tvungen att bevisa att du omfattas av en annan försäkring. Läs policyn innan du åker för att undvika överraskningar.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Linköping?
De två lägsta priserna för en hyrbil i Linköping under de senaste sju dagarna var respektive . Det är vad vi skulle kalla en riktigt bra affär!
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Linköping?
Ja, och du kan hitta din drömbil bland våra erbjudanden för långtidsuthyrning. Fyll bara i dina reseuppgifter så ger vi dig fantastiska alternativ från flera ledande leverantörer.
Var kan jag hyra en bil i Linköping om jag är under 25?
Det beror på uthyrarna i Linköping, som normalt har olika regler för minimiålder. Om du hittar en hyrbilsfirma som hyr ut till förare under 25 år bör du vara medveten om att extra avgifter kan tillkomma. Gör lite efterforskning om vad kostnaderna kan vara innan du hämtar din hyrbil.