Billiga flygbiljetter till Lodz

Om Lodz

Flyg med Expedia till Lodz

När du söker efter flyg till Lodz så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Lodz och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Lodz erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Lodz, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Lodz. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Lodz på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Lodz?
Lodz har bara en enda flygplats, Lodz (LCJ-Wladyslaw Reymont).
Hur långt från centrala Lodz ligger LCJ?
Łódź flygplats (LCJ) ligger bara en kort resa med bil från livet och rörelsen i Lodz. Väl framme på flygplatsen är du 6 kilometer från stadskärnan.
Kan jag flyga till Lodz?
Läs våra reseråd under covid-19 för att få den senaste informationen om flyg till Lodz. Här kan du läsa mer om alla aktuella reserestriktioner och om karantän är ett krav efter att du landat.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Lodz?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Lodz kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Lodz med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Lodz kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Lodz?
Eftersom det bara finns en stor flygplats som välkomnar turister på väg till Lodz, går det snabbt att ta reda på vilket flyg som passar bäst. Du anländer till LCJ, som är belägen 6 kilometer från stadskärnan.
Hur många flygbolag flyger till Lodz?
2 flygbolag flyger till Lodz, från 2 flygplatser över hela världen, så ditt nästa äventyr är bara ett par klick bort.
Vilka flygbolag flyger till Lodz?
Ryanair och Ryanair UK är två av de mest kända flygbolagen som erbjuder flyg till Lodz. En hel del resenärer väljer att flyga från Saxmundham, och Ryanair har bredast utbud på den här sträckan.
Hur många direktflyg går det till Lodz?
Det är mycket lättare att resa med flyg till en ny ort om man slipper mellanlandningar. Om du ska åka till Lodz kan du glädjas över att det går cirka 6 direktflyg per vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Lodz från?
Flygen till Lodz som avgår från Sutton, Leiston eller Eye är mycket efterfrågade.
Hur lång tid tar flyget till Lodz?
Om du reser med flyg till Lodz från Sutton tar resan omkring 2 timmar och 23 minuter. Om avreseorten är Leiston bör du förvänta dig att vara i luften i 2 timmar och 7 minuter. Från Eye är Lodz ungefär 2 timmar och 7 minuter bort.
Hur hittar man det billigaste flyget till Lodz?
Vänta inte till sista stund innan du bokar din flygresa. Det tipset har du nog fått höra från flera vana resenärer. När du bokar i god tid har du fler alternativ att välja mellan, och priserna brukar vara lägre. Du skulle även kunna utvidga din sökning och jämföra alla olika alternativ. Om destinationen har flera flygplatser skulle du kunna hitta bättre priser genom att resa till en mindre trafikerad flygplats. Slutligen bör du vara beredd på att boka direkt när du väl har hittat ett fint erbjudande, för priserna kan ändras utan förvarning. Med lite förberedelse och en gnutta tur kan du leta fram det perfekta flygpriset!
Hur tar man sig igenom flygresan till Lodz?
Oavsett avreseort kan din flygresa gå smidigt från början till slut, om du bara är förberedd. Vi har plockat fram en lista med praktiska tips som kan hjälpa dig se till att semestern i Lodz inleds på rätt sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • För det första måste du komma ihåg att ta med dig ditt pass, dina resedokument, din plånbok samt eventuella mediciner du tar. Utöver detta vill du förmodligen ha någon sorts underhållning ombord på flyget. En god bok och bärbar elektronik som är full med dina favoritserier är bra alternativ. Om du räknar med att ta en kort tupplur kan ett bekvämt nackstöd och ett par hörlurar som stänger ute ljud vara användbara. Slutligen bör du komma ihåg att spara lite plats i väskan för några toalettartiklar, så att du enkelt kan känna dig fräsch när du anländer.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Lägg över alla stora flaskor med schampo och hårsprej i ditt incheckade bagage. Alla vätskor i mängder på över 100 milliliter kommer att omhändertas. Vassa föremål, som saxar, och övriga farliga objekt, till exempel tändare och bränsle, är också förbjudna.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Flygets mittgång är inte rätt plats för att imponera med dina moderiktigaste kläder. Klä dig bekvämt och kom ihåg att packa ner en tjock tröja, eftersom det kan bli lite kyligt i kabinen. Rymliga skor med flat sula kan också rekommenderas.
  • På längre flygsträckor finns det en risk för att vissa personer drabbas av DVT, eller djup ventrombos, vilket är ett tillstånd där blodproppar bildas till följd av utdragna perioder utan aktivitet. För att undvika detta kan du ta vara på varje tillfälle att röra på dig och gå lite fram och tillbaka ombord på flyget. Ett annat sätt att minska risken är att ta på dig antitrombosstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Lodz?
Hemligheten är att vara förberedd. Vi har förberett en lista med praktiska tips så att du lättare kan ta dig igenom säkerhetskontrollerna utan onödiga problem. Nästa stopp är Lodz.

  • För det första måste du presentera dina resedokument och ditt pass för säkerhetspersonalen. Kom ihåg att ha allt redo, så att du slipper leta.
  • Därefter är det dags för ditt bälte, din jacka, dina nycklar och andra småsaker, till exempel hörlurar, att åka genom röntgenmaskinen. Processen går smidigare om du förbereder dig redan innan det är din tur.
  • Alla dina elektroniska enheter, som din mobil och bärbara dator, ska också gå genom skannern.
  • Vill du resa med din nya parfym? Det går fint. Om förpackningen bara rymmer upp till 100 milliliter och du har placerat den i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse kan du ta med den ombord.
  • Lätta gympaskor är ett behändigt val, eftersom det är mindre risk för att du behöver ta av dem när du går igenom kontrollen. Vandringsskor och andra kraftigare skor inspekteras ofta separat.
  • Ta inte med dig förbjudna saker i handbagaget. Om du har några vassa eller spetsiga föremål med dig är du tvungen att packa ner dem i ditt incheckade bagage, annars kommer de att konfiskeras av personalen.

Information om flyg till Lodz
Destinationens flygplatsLodz
IATA-kod för ankomstflygplatsLCJ