Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia


Förslag på billiga flygresor till Los Cabos

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Los Cabos

Vykortsfagra vyer, lyxiga resorter och coola stränder i massor: Los Cabos är en tropisk dröm. Det här spännande resmålet ligger längst ut på spetsen av den mexikanska delstaten Baja California Sur och är favorit bland jordenruntresenärer som vill ha sol och livfull lokal stämning. Oavsett om du bara ska stanna några dagar eller planerar en längre semester är en flygbiljett till Los Cabos en biljett till paradiset.

Biljetter till resmål i Los Cabos

Los Cabos är uppdelat i tre distrikt, och var du ska bo på semestern avgörs av vad du tänker göra med ledigheten. Om du gillar livfull stämning drar du med fördel nytta av specialerbjudandena i Cabo San Lucas. Den här staden kallas för huvudorten och är det bästa stället om du vill testa dina vattensporttalanger, lapa sol på de livliga stränderna och rumla om i det berömda nattlivet.

San José del Cabo, å andra sidan, erbjuder lite mer traditionell charm. Längs stadens kullerstensgator hittar du flera olika typer av familjeägda restauranger, lokala småbutiker och historiska sevärdheter, och närbelägna Costa Azul är perfekt för surfning.

Letar du efter ett semesterpaket med billigt flyg till Los Cabos? Vi har rabattpriser på resor till det som kallas El Corredor Turístico. Förut var det här bara en enkel väg mellan Cabo San Lucas och San José del Cabo, men numera är området översållat med lyxiga semesteranläggningar, proffsiga golfbanor och stillsamma stränder. Om du går ombord på ett flyg hit får du både lyx och ren avslappning.

Information om bokning, reservationer och priser

När det är dags att börja planera resan till varmare breddgrader är våra reseverktyg utmärkta hjälpmedel när du ska söka efter flyg till Los Cabos, hitta de senaste prisvärda erbjudandena på lokala sevärdheter och köpa flygbiljetter. Med Expedia har det aldrig varit enklare att köpa billiga flygbiljetter till Los Cabos.

Information om flyg till San José del Cabo

Destinationens flygplats Los Cabos Intl.
IATA-kod för ankomstflygplats SJD
Destination San José del Cabo