Flygdestinationer i Mexiko

Populära städer att besöka i Mexiko

Förslag på billiga flygresor till Mexiko

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 7 082 kr för enkelflyg och 7 920 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Turkish Airlines
Turkish Airlines
Swiss International Air Lines
Lufthansa
American Airlines
Austrian Airlines
Delta
Aeromexico
Air Canada
Iberia

Boka din resa till Mexiko

Expedia erbjuder flyg till Mexiko för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Mexiko och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Mexiko på grund av covid-19?
Många flygbolag erbjuder numera större flexibilitet till följd av covid-19. I vår praktiska kundtjänstportal kan du hitta svaren på de flesta vanliga frågor om byte eller avbokning av flyg. Det är även en god idé att läsa igenom villkoren från flygbolaget – helst innan du slutför bokningen.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Mexiko med flexibel avbokningspolicy?
Det är bara att använda vårt praktiska filter för ändringsavgifter. Ange dina reseuppgifter och klicka på “Sök”. Sedan markerar du rutan “Ingen ändringsavgift” under filteralternativet “Flexibla ändringspolicyer” på vänster sida av skärmen. Med Expedias hjälp blir det hur lätt som helst att få tag i billiga flygbiljetter till Mexiko.
Finns det några allmänna tips för resande till Mexiko under coronaviruspandemin?
Om det här är första gången du ska resa sedan utbrottet av covid-19 kommer du att notera ett par nya regler och säkerhetsåtgärder. Håll följande tips i åtanke, så kan din resa till Mexiko gå lite smidigare.

 • Kom ihåg att ta reda på om några reserestriktioner gäller på avreseorten eller på destinationen innan du genomför bokningen av flygbiljetterna. Undersök även om några särskilda regler finns som kan påverka dig vid ankomst, som karantänkrav.
 • När du är på flygplatsen måste du bära munskydd. Säkerhetspersonalen kan dock be dig att tillfälligtvis ta av dig skyddet för att verifiera din identitet. Passagerare som inte bär munskydd kanske inte får lov att stiga ombord och kan dessutom bli bötfällda.
 • Istället för att lämna över ditt fysiska eller elektroniska boardingpass till personalen på flygplatsen ska du själv lägga det på skannern. Håll sedan upp det så att det kan inspekteras.
 • Du får lov att bära med dig en behållare med handdesinficering på max 100 ml i ditt handbagage. Du måste ta ut behållaren ur väskan vid säkerhetskontrollen.
 • För att säkerhetskontrollen ska gå fortare kan du placera föremål som mobilen och bältet i handbagaget istället för på en bricka.
 • Om du bär med dig matvaror ombord bör du förvara dessa i en genomskinlig plastpåse och lägga upp påsen på brickan när du går igenom säkerhetskontrollen. Då är risken mindre för att säkerhetspersonalen tar i din väska för att undersöka den.

Hur hittar man billiga biljetter till Mexiko?
För att hitta de bästa erbjudandena till Mexiko gör du rätt i att boka långt i förväg. Testa även att använda Expedias fiffiga funktion “Flexibla datum”, som du hittar överst i sökresultaten, för att jämföra priser på närliggande dagar. Den senaste veckan var det lägsta priset för en flygbiljett till Mexiko endast 7 920 kr.
Vad kostar ett flyg till Mexiko?
Om du hade bokat en enkelresa från Stockholm (ARN) de senaste sju dagarna hade du kunnat få betala så lite som 7 082 kr. Flygresorna tur och retur till Mexiko kostade mellan 7 920 kr och 8 958 kr under samma tidsperiod.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Mexiko?
Om du väljer att flyga till en av dessa populära flygplatser i Mexiko kan du utan problem ge dig ut för att utforska regionen:

 • Mexico City, Distrito Federal (MEX-Mexico City Intl.) – 13721 flyg per månad.
 • Guadalajara, Jalisco (GDL-Don Miguel Hidalgo y Costilla Intl.) – 3960 flyg per månad.
 • Monterrey, Nuevo Leon (MTY-General Mariano Escobedo Intl.) – 3005 flyg per månad.

Vad kostar det att flyga till Mexiko?
Priset för en resa med flyg till Mexiko varierade mellan 7 920 kr och 8 958 kr under den senaste veckan. I de flesta fall hittar du bättre erbjudanden ju tidigare du bokar din resa.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Mexiko?
November är den billigaste månaden att boka en resa till Mexiko. Biljettpriserna är som högst under de stora skolloven, så undvik att köpa din biljett då om du vill spara pengar.
Hur lång tid tar flyget till Mexiko?
Det beror på var du reser ifrån och väderleken. For att du ska få en bättre uppfattning om vad som väntar dig har vi sammanställt en lista över medelrestiden på tre av de mest välresta inrikesflygen till Mexiko:

 • Cancun, Quintana Roo (CUN-Cancun Intl.) till Mexico City, Distrito Federal (MEX-Mexico City Intl.) – 2 timmar och 27 minuter
 • Tijuana, Baja California Norte (TIJ-General Abelardo L. Rodriguez Intl.) till Mexico City, Distrito Federal (MEX-Mexico City Intl.) – 3 timmar och 8 minuter
 • Monterrey, Nuevo Leon (MTY-General Mariano Escobedo Intl.) till Mexico City, Distrito Federal (MEX-Mexico City Intl.) – 1 timme och 41 minuter

Vilka är de bästa sakerna att göra i Mexiko?

 • Med så mycket att göra i Mérida är det inte konstigt att många besökare väljer att börja semestern i Mexiko i just denna fartfyllda stad. Spendera de första dagarna på att se framstående sevärdheter, som Plaza Altabrisa, innan du upptäcker några av stadens dolda smultronställen.
 • När du avgör vad för kläder du ska packa till din semester bör du komma ihåg att det råder ett tropiskt savannklimat i Mérida. För att få veta vad du kan vänta dig under din vistelse bör du titta närmare på väderprognosen innan du åker.
 • Cirka 130 kilometer sydöst om Mérida ligger Peto, som också är väl värt ett besök. De välkända sevärdheterna inkluderar Petos stortorg, som du definitivt bör ta en titt på.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Mexiko på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Mexiko.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Mexiko med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Mexiko. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Mexiko.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Mexiko under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Mexiko erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.

Populära flyg till Mexiko

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur-och-retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Turkish Airlines