Billiga flygbiljetter till Lycksele

Förslag på billiga flygresor till Lycksele

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 481 kr för enkelflyg och 2 895 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight

Om Lycksele

Flyg till Lycksele

Lycksele är en liten stad i Lappland i norra Sverige. Du kan boka billiga flyg till Lycksele vilken tid på året som helst, men de flesta turister reser hit på sommaren. Nära staden ligger Umeälven, och naturen kring älven är perfekt för dig som gillar vandringsturer eller camping i den friska luften. Från Stockholm går det flyg till Lycksele som tar en och en halv timme. Från Göteborg eller Malmö gör flyget oftast ett stopp i Stockholm på vägen. Lycksele ligger längs Blå vägen, en resväg med vacker utsikt över landskapet som är populär bland turister. Via Blå vägen tar det runt två timmar att köra till kusten vid Östersjön, och på omkring två timmar kan du även bila till Skellefteå.

Flygresor till Lycksele med hela familjen

Lycksele är populärast som resmål under sommaren, men även på vintern finns det aktiviteter som passar hela familjen, särskilt om du har yngre barn. I Lycksele djurpark kan man se nordiska djur i deras naturliga miljö. Djurparken håller även öppet under vintern och kallas då för Julparken. Där kan du se Tomten och hans verkstad samt köpa souvenirer som handgjort julpynt. I Lycksele anordnas det också julmarknader på vintern. Från vår till höst finns det andra roliga sevärdheter för barnen, som Nallebjörnens lekland till exempel. Här finns aktiviteter för barn upp till runt tio år, och det finns även ett café på plats.

En fin semester året om med en flygresa till Lycksele

Det finns många områden där du kan åka skidor om du föredrar längdskidåkning över utförsåkning. Du kan också testa hundspann eller snöskoter om du vill göra något lite annorlunda och se mer av naturen. På sommaren kan du besöka Lapplands kulturbotaniska trädgård, där du kan se samiskt hantverk och inhemska växter i en trevlig park. På sommaren håller Ansia Badpark öppet, vilket passar perfekt under soliga dagar. Äventyrsbadet ligger utomhus i ett fint område vid älven i centrala Lycksele.

Boka flyg och hotell samtidigt för en smidig resa

Du kan boka ditt flyg och ditt hotell i Lycksele som en paketresa. När du bokar en paketresa till Lycksele kan du spara pengar genom att boka flygbiljetterna till Lycksele samtidigt som du bokar hotellet och eventuellt hyrbilen. Att hyra bil i Lycksele gör det lättare för dig att ta dig runt, särskilt om ditt boende ligger något utanför själva staden, eftersom det är en liten ort och den allmänna transporten är något begränsad. Med egen transport kan du ta dig runt på egen hand och se så mycket av området som möjligt.

Lycksele flygplats ligger tio minuter med bil från Lycksele. Flygplatsen är liten, men det finns ett café där du kan köpa mat eller en kopp kaffe. Det finns även gratis internet att använda sig av på flygplatsen. Eftersom flygplatsen ligger nära staden är en taxiresa relativt billig, särskilt om ditt hotell ligger centralt. Du kan också ta buss till och från flygplatsen via stadens resecentrum. Med buss tar resan mellan flygplatsen och centrala Lycksele runt 20 minuter.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Lycksele

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 481 kr för enkelflyg och 2 895 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

FlexFlight
FlexFlight