Hyrbil i Lycksele

Sök och jämför från bilföretag i Lycksele

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Lycksele

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Lycksele
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Lycksele per dag?
Den senaste veckan hade du kunnat ge dig ut på vägarna med en hyrbil i Lycksele för så lite som .
Kan man hyra bil på Lycksele (LYC)?
När du väl har anlänt till Lycksele (LYC) kan du snabbt ge dig av för att hämta upp en hyrbil på Hertz, som ligger bara ett par kilometer från terminalbyggnaden.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Lycksele?
Du borde få en fullständig återbetalning för din förskottsbetalade bokning om du avbokar minst sex timmar före upphämtningstiden. Läs igenom hyrbilsavtalet för att hitta all information, och vår kundtjänstportal kan också vara till hjälp.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Lycksele?
Boka en hyrbil, hämta upp nycklarna och förbered dig på att upptäcka allt vad Lycksele har att erbjuda. Men missa inte att även kolla in resten av regionen, där du hittar spännande platser som följande:

  • Du kommer att lägga märke till den unika atmosfären så fort du är framme i Umeå. Staden ligger cirka 120 kilometer utanför Lycksele och har massor av intressanta platser att besöka, såsom Umelagun.
  • Luleå, cirka 200 kilometer bort, är ett annat resmål som borde finnas med i din resplan. Missa inte att besöka Bodens fästning när du är i närheten.
  • Om du känner att du behöver komma ut ur staden en stund kan du köra till Sareks nationalpark, omkring 300 kilometer från Lycksele. Här kan du verkligen uppleva den vackra naturen.

Varför ska man hyra bil i Lycksele med Expedia?
Du kan boka allt som behövs för semestern med Expedia, inklusive hyrbilen. Vi kan se till att du får bästa möjliga pris från någon av våra leverantörer i Lycksele. Vare sig du letar efter flyg och boende eller hyrbil och aktiviteter kan Expedia presentera exklusiva erbjudanden och fina medlemspriser. Kombinera alla dina bokningar till en paketresa till Lycksele, så sparar du ännu mer.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Lycksele med Expedia?
Att hitta bästa möjliga erbjudande på hyrbil i Lycksele är ingen match med Expedias hjälp. Välj biltyp, lägg till ett par detaljer och jämför priser från populära leverantörer. Vad sägs om att lägga till även hotell och flyg i bokningen? Du kan lyckas få tag i otroliga erbjudanden om du skapar ett eget semesterpaket.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Lycksele?
Du behöver vara 18 år eller äldre, men det finns vissa regler relaterade till ålder som du bör notera innan du bokar en hyrbil i Lycksele. Om du är under en viss ålder kommer en hel del hyrbilsfirmor debitera en tilläggsavgift och begränsa vilka fordonstyper du får hyra. Hur hög avgiften är och vilka åldrar den gäller för skiljer sig beroende på leverantör, så glöm inte att läsa på noga och jämföra de olika reglerna.
Vad behöver man för att hyra bil i Lycksele?
Du behöver minst två saker: ett körkort och ditt kreditkort. Hyrbilsleverantören kommer att erbjuda dig en försäkring som är valfri, och om du inte tänker använda den kan du även behöva bevisa att du täcks av en annan försäkring. Gå igenom hyrespolicyn i förväg för att undvika tråkiga överraskningar.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Lycksele?
och var det lägsta respektive näst lägsta priset på hyrbilar i Lycksele under de senaste sju dagarna.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Lycksele?
Ja, det finns ingen anledning att boka en ny hyrbil halvvägs genom semestern. Besök vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, fyll i dina resdatum och reservera en bil som är din under hela din vistelse.
Var kan jag hyra en bil i Lycksele om jag är under 25?
Om du som är under 25 kan hyra en bil i Lycksele eller inte beror ofta på vilken uthyrare du tittar närmare på. Vissa debiterar dessutom en avgift för kunder mellan 21 och 24 år, medan andra inte debiterar något extra för denna grupp. Det kan vara bra att gå igenom uthyrarens villkor för att slippa stora kostnader när du hämtar bilen.