Billiga flygbiljetter till Manaus

Förslag på billiga flygresor till Manaus

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 345 kr för enkelflyg och 2 690 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
GOL Linhas Aereas S.A.

Om Manaus

Flyg med Expedia till Manaus

När du söker efter flyg till Manaus så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Manaus och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Manaus erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Manaus, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Manaus. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Manaus på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Manaus?
Manaus har bara en flygplats, Manaus (MAO-Eduardo Gomes Intl.).
Hur långt från centrala Manaus ligger MAO?
Om du bor vid centrum i Manaus är det en god idé att undersöka hur du ska åka in till staden innan du kommer fram. Stadskärnan ligger ungefär 11 kilometer från terminalen på MAO.
Kan jag flyga till Manaus?
Titta på våra reseråd under covid-19 för att få veta allt om möjliga reserestriktioner för Manaus innan din flygresa. Allt från krav på karantän till hälsoråd uppdateras regelbundet för att du ska kunna hålla dig uppdaterad.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Manaus?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Manaus kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Manaus med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Manaus kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Manaus?
Om du flyger till Manaus kommer du att anlända till Manaus (MAO-Eduardo Gomes Intl.). Efter att du har passerat alla kontroller och fått tag i dina väskor är du 11 kilometer från stadskärnan.
Hur många flygbolag flyger till Manaus?
5 flygbolag erbjuder flyg till Manaus, från 21 flygplatser världen över.
Vilka flygbolag flyger till Manaus?
LATAM Airlines och Gol är de huvudsakliga flygbolagen som erbjuder flyg till Manaus. Ett av de populäraste sätten att resa hit är ombord på ett LATAM Airlines-flyg från Historisk stadskärna.
Hur många direktflyg går det till Manaus?
Det blir alltid smidigare att flyga till en ny destination om man inte behöver bry sig om mellanlandningar. Om du ska ta dig till Manaus kan du glädjas över att det går cirka 196 direktflyg varje vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Manaus från?
De populäraste flygen till Manaus avgår från Historisk stadskärna, Visconde de Mauá och Penedo.
Hur lång tid tar flyget till Manaus?
Om du reser från Historisk stadskärna är du i luften uppemot 3 timmar och 50 minuter innan du är framme i Manaus. Från flygplatsen i Visconde de Mauá tar resan omkring 3 timmar och 50 minuter, medan den genomsnittliga flygtiden från Penedo är ungefär 3 timmar och 50 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Manaus?
Många vana resenärer vet att du inte bör vänta till sista stund med att boka biljetterna. Flygpriserna är vanligtvis som högst strax innan avresedatumet. Ett annat bra tips för att hitta kanonerbjudanden kan vara att jämföra många olika alternativ. Om resmålet har mer än en flygplats kan du undersöka vad det kostar att flyga till en mindre använd terminal. Till sist kan du spara ytterligare några kronor genom att boka omedelbart. Om du lyckas hitta ett fint erbjudande ska du inte dröja, utan slå till med en gång.
Hur tar man sig igenom flygresan till Manaus?
Vi har plockat fram all information som behövs för att resan ska gå så smidigt som möjligt. Följ bara de här tipsen så tar du dig snabbt igenom säkerhetskontrollerna och kan börja utforska de intressantare delarna av Manaus.Packa det här i ditt handbagage:

  • Nyckeln till en problemfri resa med flyg är god planering. Vi börjar med det viktigaste: pass, resedokument, lite pengar och alla viktiga mediciner. Härnäst bör du komma ihåg att ta med dig saker som kan hålla dig sysselsatt, som elektronik eller ett par tidningar. Det kan även vara en bra idé att packa med dig laddare, ett par hörlurar och en uppblåsbar flygkudde. Sist men inte minst bör du komma ihåg att lämna plats i väskan för några toalettartiklar och en extra uppsättning kläder.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Vad som betraktas som ej tillåtna saker skiljer sig mellan flygbolagen, men normalt gäller regeln att ingenting som är explosivt, brandfarligt eller vasst är tillåtet. Här ingår till exempel saxar, borrar, bränsle och blekmedel. Sportutrustning som golfklubbor eller andra objekt som hade kunnat skada de övriga passagerarna, såsom ammunition och pepparsprej, är inte heller tillåtna ombord.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Flygets mittgång är inte rätt plats för att visa upp dina nya och trendiga kläder. Ta på dig någonting bekvämt och glöm inte att ha med dig en varm tröja, eftersom det kan bli svalt i kabinen. Heltäckande skor med flat sula kan också rekommenderas.
  • Tillståndet djup ventrombos, eller DVT, kan uppstå under långa flygresor. Det innebär att blodproppar bildas, vanligtvis i benen, vilket bland annat kan bero på att man har suttit still för länge. Du kan begränsa risken genom att resa dig upp och gå lite längs med mittgången. Ett par ordentliga antitrombosstrumpor kan också vara till hjälp.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Manaus?
Nyckeln är att vara förberedd i förväg, innan du kommer till flygplatsen. På så sätt blir det lättare att slå dig ned på ditt flyg till Manaus snabbt och lätt. Följ våra tips för att inleda semestern på bästa möjliga vis.

  • För det första måste du visa upp ditt pass och boardingpass för flygplatsens säkerhetspersonal. Se till att du har allt nära tillhands, så att du inte behöver stanna upp och leta.
  • Därefter måste du och ditt handbagage röntgas. För att se till att det hela går smidigt lägger du ifrån dig allt som kan trigga larmet. Föremål som skärp, jackor och hörlurar måste skannas av maskinen.
  • Dina elektroniska enheter, till exempel mobiler och surfplattor, måste också inspekteras. Men ta det lugnt. Du är online igen innan du vet ordet av.
  • Packa upp eventuella vätskor och geler ur ditt handbagage, för dessa måste ofta skickas genom maskinen separat. Varje enskild produkt måste ligga i en behållare som rymmer max 100 milliliter, och allt måste placeras i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse på en liter.
  • Det är sannolikt att du också måste ta av skorna och lägga dem på bandet, så det kan vara en god idé att ha på dig skor som är lätta att ta av och på.
  • Försök inte ta med dig förbjudna saker på flyget. Om du har några knivar eller andra vassa föremål med dig på semestern måste du packa ner dem i dina incheckade väskor, annars kommer de att konfiskeras.

Information om flyg till Manaus
Destinationens flygplatsManaus
IATA-kod för ankomstflygplatsMAO