Början av huvudsektionen
Ikon för tur-och-retur-resa
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia


Förslag på billiga flygresor till Manila

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Populära flyg till Manila

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Manila

Flyg till Manila

Det behöver inte vara svårt eller stressigt att köpa flygbiljetter till Manila för första gången. Expedia.se kan hjälpa dig att hitta exakt det du letar efter. När du köper flygbiljetter till Manila genom Expedia.se så vet du att du får de bästa erbjudandena på flyg som du kan lita på för att ta dig säkert till din destination. Något som är viktigt att komma ihåg när du planerar din resa är att flygresorna till Manila inte är korta. Det kan hända att du befinner dig i transit i mer än 20 timmar. Som tur är låter Expedia.se dig sortera de olika flygbiljetterna till Manila enligt flygbolag och längd på resan. Du kan välja att flyga med det flygbolag som du föredrar, vilket gör din resa bekväm och rolig.

Billigt flyg till Manila

Du hittar alltid billiga flyg till Manila hos Expedia.se. De bästa erbjudandena på flyg till Manila hittar du under stadens lågsäsong mellan juli och oktober. Detta motsvarar Filippinernas regnperiod, men du kan njuta av inomhusverksamheter till lägre priser än under resten av året. Biljetterna till Manila är också billigare just innan och direkt efter regnsäsongen. Om du vill ha fantastiska erbjudanden under resten av året kan du söka på Expedia.se efter flyg till Manila som avgår och ankommer under veckodagar. Köp om möjligt inte biljetter i sista minuten. Det är lättare att hitta billiga flyg till Manila om du köper biljetterna ungefär en månad innan din planerade resa.

Boka ditt flyg till Manila med Expedia.se

Expedia.se låter dig söka mellan flest flygbolag och flygavgångar, vilket innebär att du kan hitta jättebra flygerbjudanden på rätt resedatum och klockslag. Inget kan helt enkelt ersätta fantastiska priser som passar dina flygbehov tillsammans med utmärkt kundsupport.

Reseinformation om Filippinerna

Alla svenska medborgare som landar i Filippinerna måste ha pass. Du måste se till att ditt pass inte går ut under den närmaste tiden. Det får inte gå ut inom sex månader från den tidpunkt då du anländer till landet. För alla resor som är kortare än tre veckor kommer du att få ett inresevisum när du ankommer till Ninoy Aquino Intl. Airport. Du måste också visa upp din returbiljett till Sverige. Själva flygplatsen ligger bara några kilometer söder om staden. Se till att du har planerat övriga transporter, oavsett om du planerar att hyra en bil, använda flygplatsbussar eller -tåg eller utnyttja någon annan typ av allmänna kommunikationer. Att planera i förväg kan hjälpa dig att spara tid och pengar.

Information om flyg till Manila

Destinationens flygplats Ninoy Aquino Intl.
IATA-kod för ankomstflygplats MNL
Destination Manila