Flygdestinationer i Filippinerna

Populära städer att besöka i Filippinerna

Förslag på billiga flygresor till Filippinerna

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 4 530 kr för enkelflyg och 6 102 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Air China
Lufthansa
China Eastern Airlines
Swiss International Air Lines
Qatar Airways
Swiss International Air Lines
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair

Boka din resa till Filippinerna

Expedia erbjuder flyg till Filippinerna för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Filippinerna och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Filippinerna på grund av covid-19?
Du kan gå till vår kundtjänstportal för att få användbar information om att byta eller avboka ditt flyg till följd av covid-19. Kom ihåg att läsa igenom villkoren som gäller för flygbolaget du har valt innan du slutför flygbokningen till Filippinerna.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Filippinerna med flexibel avbokningspolicy?
Vi är medvetna om att planer plötsligt kan ändras, så att boka en flexibel flygbiljett med Expedia är en god idé. Klicka bara på “Ingen ändringsavgift” under filteralternativet “Flexibla ändringspolicyer”, så är billiga flygbiljetter till Filippinerna snart inom räckhåll.
Finns det några allmänna tips för resande till Filippinerna under coronaviruspandemin?
Utbrottet av covid-19 har förändrat stora delar av världen, bland annat hur resandet går till. Följande tips kan hjälpa dig att ta dig an alla nya utmaningar och göra dig redo för din semester i Filippinerna.

 • Ta reda på om några reserestriktioner gäller på din avreseort eller på din destination innan du genomför bokningen av biljetterna. Undersök även om det finns några särskilda föreskrifter som påverkar dig vid ankomsten, som obligatorisk karantän.
 • Ha ett munskydd på dig under flygplatsens säkerhetskontroller. Personalen kan dock be dig att tillfälligtvis ta av dig munskyddet för att verifiera din identitet.
 • Lämna inte över det elektroniska eller fysiska boardingpasset till personalen i säkerhetskontrollen. Istället ska du placera boardingpasset på läsaren och sedan hålla upp det så att det kan inspekteras.
 • En behållare med handdesinfektionsmedel är tillåten i handbagaget. Behållaren får inte rymma mer än 100 ml, och du måste ta ut den ur väskan när du passerar igenom säkerhetskontrollen.
 • Ta ut alla föremål, som lösa mynt och nycklar, ur dina fickor och placera dem i handbagaget istället för i en korg. Då tar säkerhetskontrollen mindre tid.
 • Förvara alla matvaror i en genomskinlig plastpåse och lägg upp påsen på brickan i säkerhetskontrollen. Om du tar ut matvarorna ur handbagaget minskar risken för att säkerhetspersonalen vill öppna och inspektera din väska.

Hur hittar man billiga biljetter till Filippinerna?
En smart strategi om du vill få tag i fina erbjudanden är att vara flexibel med resedatumen. Börja med att söka efter flygresor till Filippinerna och klicka därefter på länken “Flexibla datum” för att jämföra de olika priserna som gäller dagarna däromkring. Ett annat praktiskt tips är att boka i god tid. För att du ska få en uppfattning om prisläget kan vi meddela att de billigaste flygen till Filippinerna de senaste sju dagarna kostade 6 102 kr.
Vad kostar ett flyg till Filippinerna?
Priset på en resa med flyg tur och retur till Filippinerna låg på mellan 6 102 kr och 8 978 kr under den senaste veckan. Du hade kunnat köpa en enkel resa från Stockholm (ARN) för bara 4 530 kr.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Filippinerna?
Vilken flygplats du landar på i Filippinerna beror på din avreseort och din slutliga destination. Här följer en lista över några av de största flygplatserna i regionen:

 • Manila (MNL-Ninoy Aquino Intl.) – 5454 flyg per månad.
 • Cebu (CEB-Mactan - Cebu Intl.) – 1146 flyg per månad.
 • Davao (DVO-Francisco Bangoy Intl.) – 304 flyg per månad.

Vad kostar det att flyga till Filippinerna?
De senaste sju dagarna kostade en flygbiljett till Filippinerna mellan 6 102 kr och 8 978 kr. Priserna stiger ofta med tiden, så vänta inte för länge.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Filippinerna?
För att kamma hem ett fantastiskt erbjudande på flyg till Filippinerna bör du boka i November, när biljettpriserna är låga. När är biljetterna som dyrast? Om du reser från Sverige är det under sommar- och vinterloven.
Hur lång tid tar flyget till Filippinerna?
Det kommer att bero på var du börjar din resa och värderförhållandena. För att ge dig en uppfattning om vad du kan vänta dig har vi sammanställt en lista över medelflygtiden på tre av de mest välresta inrikesresvägarna till Filippinerna:

 • Cebu (CEB-Mactan - Cebu Intl.) till Manila (MNL-Ninoy Aquino Intl.) – 1 timme och 26 minuter
 • Caticlan (MPH-Godofredo P. Ramos) till Manila (MNL-Ninoy Aquino Intl.) – 1 timme och 11 minuter
 • Tacloban (TAC-Daniel Z. Romualdez) till Manila (MNL-Ninoy Aquino Intl.) – 1 timme och 24 minuter

Vilka är de bästa sakerna att göra i Filippinerna?

 • Börja din resa till Filippinerna i den färgsprakande staden Manila. Här finns mycket att uppleva, från välkända sevärdheter som SM Mall of Asia till mat, kultur och mycket mer.
 • När du avgör vilka kläder du ska packa till din resa bör du hålla i åtanke att det råder ett tropiskt monsunklimat i Manila. För att vara säkrare på vad du kan vänta dig under din vistelse kan du ta en titt på väderleksprognosen när det är dags att packa.
 • Åk till Dasmarinas därnäst. Staden ligger cirka 30 kilometer söder om Manila, och här ser du bland annat Balite Falls, som är en av traktens kändaste sevärdheter.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Filippinerna på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Filippinerna.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Filippinerna med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Filippinerna. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Filippinerna.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Filippinerna under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Filippinerna erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.

Populära flyg till Filippinerna

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur-och-retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Air China