Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Flygdestinationer Filippinerna

Populära städer att besöka i Filippinerna

Förslag på billiga flygresor till Filippinerna

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 4 970 kr för enkelflyg och 4 398 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

British Airways
British Airways
Ethiopian Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Qatar Airways
British Airways
British Airways
Oman Air
British Airways
British Airways
Qatar Airways
Ethiopian Airlines
Turkish Airlines
Lufthansa
Cathay Pacific
All Nippon Airways
Singapore Airlines

Boka din resa till Filippinerna

Expedia erbjuder flyg till Filippinerna för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Filippinerna och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Filippinerna på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Filippinerna.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Filippinerna med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Filippinerna. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Filippinerna.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Filippinerna under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Filippinerna erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.