Flygdestinationer Filippinerna

Förslag på billiga flygresor till Filippinerna

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 332 kr för enkelflyg och 6 554 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scoot
Scoot med bagage
EVA Airways
Philippine Airlines
Philippine Airlines
Singapore Airlines
British Airways
Cathay Pacific
Malaysia Airlines
Turkish Airlines
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Singapore Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Qatar Airways
Turkish Airlines
Swiss International Air Lines
Qatar Airways
Scoot

Boka din resa till Filippinerna

Expedia erbjuder flyg till Filippinerna för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Filippinerna och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Filippinerna på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Filippinerna.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Filippinerna med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Filippinerna. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Filippinerna.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Filippinerna under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Filippinerna erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.