Billiga flygbiljetter till Marbella

Förslag på billiga flygresor till Marbella

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 7 943 kr för enkelflyg och 8 676 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Finnair
Lufthansa
Lufthansa
Air Canada
Delta

Om Marbella

Flyg med Expedia till Marbella

När du söker efter flyg till Marbella så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Marbella och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Marbella erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Marbella, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Marbella. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Marbella på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Marbella?
Marbella har mer än en flygplats, men de flesta resenärer reser till Tamarindo (TNO).
Hur långt från centrala Marbella ligger Tamarindo (TNO)?
Långa resor är inga problem, så länge du planerar ordentligt i förväg. Den centrala delen av Marbella ligger omkring 25 kilometer från Tamarindo (TNO), så ta reda på hur du ska göra för att åka dit innan du ger dig av.
Kan jag flyga till Marbella?
Läs igenom våra reseråd under covid-19 för att få veta mer om gällande reserestriktioner för Marbella innan du flyger. Allt från rekommendationer till karantänkrav uppdateras regelbundet för att hjälpa dig att hålla dig uppdaterad.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Marbella?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Marbella kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Marbella med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Marbella kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Marbella?
En stor mängd resenärer åker med flyg till Marbella varje dag, och det finns flera flygplatser att välja mellan nära staden. De mest använda är LIR (60 kilometer från centrum), TNO (25 kilometer från centrum) och Nosara (NOB) (18 kilometer från centrum).
Hur många flygbolag flyger till Marbella?
Det finns totalt 11 olika flygbolag som kopplar samman Marbella med 19 flygplatser i världens alla hörn.
Vilka flygbolag flyger till Marbella?
Majoriteten av flygen till Marbella drivs av United Airlines. Den populäraste rutten avgår från Houston, och det är United Airlines som är det ledande flygbolaget på den här sträckan.
Hur många direktflyg går det till Marbella?
Det blir mycket lättare att resa med flyg till ett nytt resmål om man inte behöver tänka på mellanlandningar. Om du reser till Marbella kan du glädjas över att det går omkring 95 direktflyg per vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Marbella från?
Flygen till Marbella som avgår från Midtown, Surfside och Princeton är mycket efterfrågade.
Hur lång tid tar flyget till Marbella?
Vilken stad du reser från avgör hur många filmer du hinner se på planet. Från Midtown till Marbella tar resan 3 timmar och 27 minuter. Ett flyg från Surfside brukar vara framme på uppemot 4 timmar och 17 minuter. Om du har Princeton som startpunkt kan du istället räkna med att vara i luften i ungefär 3 timmar och 31 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Marbella?
Många erfarna resenärer känner till att man inte bör avvakta till sista minuten med att boka biljetterna. Flygpriserna är ofta högre strax innan avgångsdatumet. Du kan även bredda din sökning och jämföra alternativen. Om resmålet i fråga har flera flygplatser skulle du kunna hitta bättre erbjudanden genom att resa till en flygplats som ligger lite längre bort. Slutligen kan du spara ett par slantar till genom att boka omedelbart. Om du lyckas hitta ett fint erbjudande ska du inte tveka, utan slå till med en gång.
Hur tar man sig igenom flygresan till Marbella?
Beroende på din avreseort kan flyget till Marbella gå snabbt eller verka pågå för evigt. Vi har sammanställt några tips som kan vara till hjälp för att komma igång med resan på bästa möjliga vis.Packa det här i ditt handbagage:

  • En flygresa kan bli ett rent nöje, om du bara har rätt packning. Först och främst ska du packa med några rena kläder, en tidning eller två och enkla toalettartiklar, som tandborste och tandkräm. För det andra bör du reservera plats i väskan för elektronik med laddare, mediciner du behöver och kanske en uppblåsbar flygkudde. Till sist ska du komma ihåg att packa med ditt pass, alla dina resedokument samt lite kontanter.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Se till att du inte har en schweizisk armékniv som gömmer sig i en ficka i handbagaget. Explosiva eller brandfarliga produkter, såsom tändstickor och fyrverkerier, är också förbjudna, och du får inte ta med dig vätskor eller geler i behållare som är större än 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Nyckeln till en bekväm flygresa är inte mer komplicerad än rätt val av kläder. Genom att klä dig i lager är du redo för den växlande temperaturen ombord och du kan klara av att hålla dig varm om det skulle bli kallt i kabinen. Skor med höga klackar och sandaler gör du bäst i att lämna i dina incheckade väskor, även om de normalt är dina favoriter. Gå istället i omslutande skor med plan sula, så kommer dina fötter att tacka dig.
  • Du har förmodligen hört talas om djup ventrombos, eller DVT. Tillståndet innebär att blodproppar uppstår, delvis på grund av längre perioder av stillasittande. Det finns dock saker som du kan göra för att minska risken att råka ut för detta. Du kan exempelvis ha på dig kompressionsstrumpor, dricka mycket och komma ihåg att röra på dig. Gå fram och tillbaka i mittgången eller gör några övningar i ditt flygsäte.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Marbella?
Tricket är att ha tänkt igenom allt ordentligt innan du är framme på flygplatsen. På så sätt är det större chans att du kan slå dig ned på flyget till Marbella utan dröjsmål. Följ våra tips för att inleda din semester på bästa möjliga vis.

  • Ha alltid ditt pass och dina resedokument redo. De är vad du kommer att frågas om först under kontrollen.
  • Därefter väntar röntgenmaskinen. Töm fickorna och lägg av allt som sannolikt skulle få larmet att gå, till exempel skärp och hörlurar. Lägg upp allt på bandet så att det kan passera genom maskinen.
  • En kort stund måste du leva utan digital teknologi. Din mobil, din surfplatta och övrig elektronik ska också skannas.
  • Tandkräm, parfym och andra vätskor eller geler som du vill ha i handbagaget måste ligga i behållare som rymmer max 100 milliliter. Allt måste dessutom placeras i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse på en liter.
  • Om du väljer rätt skor kan du spara lite tid. Kängor och andra tyngre skor måste ofta inspekteras separat, medan detta vanligtvis inte gäller för lätta sneakers.
  • Flygbolag tillåter inte att du har med dig vassa föremål ombord på flyget. Om du inte kan vara utan dem under semestern måste du packa ner dem säkert i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Marbella
Ankomstflygplats
Daniel Oduber Intl.
IATA-kod för ankomstflygplats
LIR
Destination
Liberia
Pris tur-och-retur
8 676 kr

Populära flyg till Marbella

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 7 943 kr för enkelflyg och 8 676 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Finnair