Förslag på billiga flygresor till Marmaris

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 713 kr för enkelflyg och 1 348 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Marmaris

Flyg till Marmaris

Orten Marmaris i Turkiet är med sina långa stränder och charmiga naturliga hamnar ett perfekt resmål för chartersemestraren. I Marmaris lockar strandlivet tusentals turister varje år, och här kan man njuta av alla möjliga vattensporter, eller varför inte en båttur på Medelhavets blå vatten?

Flyg till Marmaris från någon av Sveriges större flygplatser och ta dig enkelt hit med något enstaka stopp på vägen. Om du bokar en paketresa till Marmaris kan du dessutom kombinera flygresan med ett bra hotell i Marmaris

Du kan också välja att boka en hyrbil i Marmaris för att ta dig runt på ett smidigare sätt. Hyrbil ingår ofta i paketresor om du väljer att boka det.

Boka flygbiljetter till Marmaris och njut av sol och bad

I Marmaris får livsnjutaren sitt lystmäte. Den vackra badorten vid Medelhavets kust är en upplevelse för alla sinnen, och här trivs både barnfamiljer och ensamresenärer perfekt. Längs med strandpromenaden finns det ett antal bra restauranger och caféer, och badmöjligheterna är många och väldigt natursköna. Marmaris är omgivet av berg och gröna pinjeskogar som gör sig perfekt på semesterbilden.

På Marmariskusten finns mycket att se och uppleva, och om du bokar en hyrbil på semestern får du inte missa att åka på utflykt till någon av de charmiga byarna som finns i området. Om du har egen bil kan du dessutom se mer av Marmaris historiska omgivningar eller snabbt och enkelt ta dig till några av Turkiets absolut bästa stränder på nolltid.

Till och från flygplatsen

När du vill flyga till Marmaris är det absolut bästa alternativet att landa på Dalaman flygplats, som ligger ungefär 90 kilometer utanför staden. Härifrån tar du dig lättast in till centrala Marmaris med vanliga bussar eller flygbuss, som går att boka innan din resa. Om du bokar flygbuss kan du bli avsläppt direkt utanför ditt hotell, vilket är ett smidigt och inte nämnvärt dyrare alternativ till buss. Det finns också möjlighet att ta taxi hela vägen till Marmaris utan att det blir alltför dyrt.

Flygplatsen har ett bra serviceutbud med ett urval restauranger och butiker. Om du har behov av särskild assistans på flygplatsen kan det vara bra att boka det i förväg för att vara säker på att du får den hjälp du behöver.

Bra att tänka på när du bokar din flygresa till Marmaris

När du bokar reguljära flygresor till Marmaris från exempelvis Stockholm har du vanligtvis minst ett stopp på vägen innan du kommer till Dalaman flygplats. Om du till exempel reser med små barn är det därför en bra idé att vara ute i god tid för att hitta flyg med en så kort restid som möjligt.

Resorna med minst antal stopp tar 6–7 timmar om du reser från Stockholm eller Göteborg. Om du har fler stopp än så kan restiden hamna runt 10 timmar. Även prismässigt är det bra att vara ute i god tid, då du har större chans att hitta riktigt billiga flyg till Marmaris. Detta gäller framförallt under lågsäsong.

Information om flyg till Marmaris

Destinationens flygplats Dalaman Intl.
IATA-kod för ankomstflygplats DLM
Destination Dalaman

Populära flyg till Marmaris

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 713 kr för enkelflyg och 1 348 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.