Billiga flygbiljetter till Marseille

Förslag på billiga flygresor till Marseille

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 739 kr för enkelflyg och 1 501 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Iberia
Iberia
Brussels Airlines
Lufthansa
Eurowings
Swiss International Air Lines
Brussels Airlines
Lufthansa
Brussels Airlines
Air France

Om Marseille

Flyg till Marseille

Vill du ha lite mer je ne sais quoi i vardagen? Marseille kommer inte att göra dig besviken. Boka flygresor för dig och hela familjen och gör er redo att upptäcka allt Frankrikes näst största stad har att erbjuda. Om det är god mat, solsken eller vacker arkitektur som främst lockar spelar ingen roll. Allt du behöver göra är att boka billiga flygbiljetter och börja packa!

Marseilles flygplats

Marseilles flygplats heter Aéroport Marseille Provence och består av två terminaler. Den största terminalen heter mp1, och den är indelad i fyra hallar. Du hittar lågprisflygbolagen i terminalen mp2. Under sommarhalvåret går det att flyga direkt till Marseille från Köpenhamns flygplats Kastrup, samt från Göteborg och Stockholm i Sverige. Om du reser andra tider på året eller inte har något emot göra resan i två skutt istället för ett öppnar sig nya möjligheter. Varför inte maximera resan? Du kan till exempel boka billiga flyg via Paris till Marseille. Tillbringa en romantisk helg i Frankrikes huvudstad och beta av några av de största sevärdheterna innan ni fortsätter söderut. Passa på att boka billiga hotell i Marseille samtidigt och spara mer av reskassan till annat.

Äta på Marseilles flygplats

Det finns flera olika alternativ om du vill äta på flygplatsen. Här kan du dricka en god kopp kaffe i lugn och ro i väntan på ombordstigning. Självklart serveras även vin här, och olika franska bakverk. Om du är ute efter något matigare finns det flera restauranger att välja på. De båda terminalerna har inte samma utbud av mat, men flera av matplatserna ligger före säkerhetskontrollen så att du kan besöka dem även om ditt flyg inte går från just den terminalen eller hallen.

Resa till och från Marseille

Det finns flera olika alternativ när du ska resa vidare från flygplatsen. Det går till exempel att förhandsboka taxi, vilket är praktiskt om du till exempel reser i tjänsten. Om du vill resa kollektivt kan du läsa mer på flygplatsens webbplats. Här kan du skriva in resmål och önskat färdmedel och få veta tider och priser. Du väljer om du vill se information om tåg, buss eller både och. Självklart kan du även hyra bil i Marseille och köra själv precis när det passar dig.

Shopping och resa med barn

När det är dags att resa hem igen är det många som tycker om att vandra bland butikerna på flygplatsen och titta efter souvenirer, presenter eller fynd innan deras flygresa tar dem norrut igen. Här kan du köpa franska delikatesser, strosa runt i en matbutik, kolla in smink eller lockas av vackra smycken. Här finns även klockor, böcker och musik – ja, något för alla. Precis som restaurangerna ligger vissa butiker före säkerhetskontrollen och är således tillgängliga för alla.

Har du bokat en resa till Marseille för dig och hela familjen? Det finns tre lekområden för barn på flygplatsen och även tillgång till skötbord. Restaurangerna erbjuder barnstolar och barnmenyer, så att alla blir mätta och glada. Det är bara att njuta av en ljuvlig semester för dig och dina solstrålar!

Vanliga frågor och svar

Information om flyg till Marseille
Destinationens flygplatsMarseille - Provence
IATA-kod för ankomstflygplatsMRS
DestinationMarseille
Flygpris1 414 kr

Populära flyg till Marseille

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 739 kr för enkelflyg och 1 501 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Iberia
Lufthansa