Förslag på billiga flygresor till Matera

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

" MXP Milano till BRI Bari 2 193,00 kr "

" LIN Milano till BRI Bari 2 291,00 kr "

" CPH Köpenhamn till BRI Bari 2 422,00 kr "

" GOT Göteborg till BRI Bari 2 527,00 kr "

" FRA Frankfurt till BRI Bari 2 587,00 kr "

" ARN Stockholm till BRI Bari 2 862,00 kr "

" HEL Helsingfors till BRI Bari 3 621,00 kr "

" LLA Luleå till BRI Bari 4 678,00 kr "

" OSL Oslo till BRI Bari 4 810,00 kr "

" FCO Rom till BRI Bari 5 837,00 kr "Om Matera

Flyg med Expedia till Matera

När du söker efter flyg till Matera så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Matera och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Matera erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Matera, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Matera. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Matera på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.


Utforska Matera

Ska du åka till Matera? Utforska Matera med Expedias reseguider och erbjudanden för att hitta de bästa hotellen, hyrbilarna, aktiviteterna, paketrabatterna och mycket annat!