Billiga flygbiljetter till Matera

Förslag på billiga flygresor till Matera

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 249 kr för enkelflyg och 1 714 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scandinavian Airlines
Eurowings
Air Serbia
KLM
Air Serbia
Lufthansa
KLM
Lufthansa
Scandinavian Airlines
Air Serbia

Om Matera

Flyg med Expedia till Matera

När du söker efter flyg till Matera så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Matera och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Matera erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Matera, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Matera. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Matera på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Matera?
Om du anländer med flyg behöver du inte fundera länge på vilken flygplats du ska välja. Matera har bara en, och den heter Bari (BRI-Karol Wojtyla).
Kan jag flyga till Matera?
Läs våra reseråd under covid-19 för att få den senaste informationen om flyg till Matera. Här kan du läsa mer om reserestriktioner och om karantän krävs efter att du landat.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Matera?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Matera kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Matera med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Matera kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Matera?
När du landar på Baris flygplats (BRI) börjar din semester i Matera på riktigt. Stadens huvudsakliga flygplats ligger cirka 55 kilometer från stadskärnan.
Hur många flygbolag flyger till Matera?
22 flygbolag flyger regelbundet till Matera, från 84 olika flygplatser runtom i världen.
Vilka flygbolag flyger till Matera?
ITA Airways och Wizz Air erbjuder många flyg till Matera, och ett av de vanligaste sätten att ta sig hit är med ett ITA Airways-flyg från Milano.
Hur många direktflyg går det till Matera?
Det blir alltid lättare att flyga till en ny destination om man slipper mellanlandningar. Om du ska resa till Matera kan du glädjas över att det går ungefär 516 direktflyg i veckan.
Var avgår de populäraste flygen till Matera från?
Många som reser med flyg till Matera hoppar på planet i Viterbo, Magenta eller San Siro.
Hur lång tid tar flyget till Matera?
Om du ska flyga till Matera från Viterbo tar resan 1 timme och 3 minuter. Om din avreseort är Magenta kan du räkna med att vara i luften i runt 1 timme och 30 minuter. Med San Siro som startpunkt är Matera 1 timme och 30 minuter bort.
Hur hittar man det billigaste flyget till Matera?
Alla erfarna resenärer kan intyga om att man inte ska vänta till sista minuten med att boka biljetterna. Priserna är ofta högre strax innan avresedatumet. Du kan även utvidga din sökning och jämföra alternativen. Om ditt resmål har flera flygplatser är det möjligt att du kan hitta bättre erbjudanden genom att resa till en mindre trafikerad terminal. Sist men inte minst kan du spara ett par slantar till genom att boka snabbt. Om du råkar se ett bra erbjudande ska du inte tveka, utan slå till när du har chansen.
Hur tar man sig igenom flygresan till Matera?
Beroende på var du reser från kan flyget till Matera vara snabbt avklarat eller ta betydligt längre tid. Vi har sammanställt en del tips som kanske hjälper dig att börja resan på bästa möjliga sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • Hemligheten bakom en stressfri flygtur är god planering. Vi börjar med det viktigaste: ditt pass, alla resedokument, dina bankkort och eventuella mediciner. Utöver detta bör du komma ihåg att ta med dig saker som får tiden att gå fortare, till exempel en surfplatta eller ett par tidningar. Det kan även vara en bra idé att packa med dig din laddare, ett par hörlurar och en flygkudde. Sist men inte minst får du inte glömma att reservera plats i väskan för toalettartiklar och en extra uppsättning kläder.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Packa alla stora flaskor med schampo och balsam i dina incheckade väskor. Alla vätskor och geler i behållare större än 100 milliliter kommer att omhändertas. Vassa eller spetsiga föremål, som skruvmejslar, och brandfarliga eller explosiva objekt, exempelvis fyrverkerier och tändstickor, är också förbjudna.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Din högsta prioritet är att vara så avslappnad som möjligt, så välj att ha på dig ventilerande plagg och lägg på minnet att ta med dig en extra tröja, för om det skulle bli svalt i kabinen. Ha alltid på dig välsittande skor med plan sula, eftersom fötterna kan svullna lite i luften. Lämna klackskorna och kängorna i ditt incheckade bagage.
  • Ett tillstånd vid namn djup ventrombos (DVT) kan vara en risk under längre flygresor. Det innebär att blodproppar bildas, oftast i benen, vilket skulle kunna bero på att man har suttit still för länge. Du kan begränsa risken genom att sträcka på benen och gå fram och tillbaka i gången. Ett par ordentliga kompressionsstrumpor kan också vara till hjälp.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Matera?
Hemligheten är att ha planerat allt ordentligt innan du anländer till flygplatsen. På så sätt blir det lättare att stiga ombord på ditt flyg till Matera utan fördröjningar. Följ våra tips för att inleda din semester på rätt sätt.

  • Se till att du har dina resedokument och ditt pass inom räckhåll. De är det första du kommer att frågas om i säkerhetskontrollen.
  • Härnäst ska du och ditt handbagage röntgas. För att se till att det hela går smidigt lägger du ifrån dig allt som sannolikt skulle trigga larmet. Föremål som hörlurar, bälten och jackor måste passera igenom maskinen.
  • Elektronikenheter, som din mobil och surfplatta, måste också gå genom skannern.
  • Handkräm, hårsprej och alla andra vätskor eller geler i ditt handbagage måste ligga i behållare som inte rymmer mer än 100 milliliter. Dessutom måste du lägga allt i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse på en liter.
  • Genom att välja rätt skor kan du eventuellt spara ett par minuter. Stövlar och andra kraftiga skor ska ofta skannas separat, medan du förmodligen slipper detta med lätta gympaskor.
  • Flygbolagen tillåter inte att du tar med dig vassa eller spetsiga föremål i ditt handbagage. Om du inte kan vara utan dem på din semester måste du lämna dem i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Matera
Destinationens flygplats
Karol Wojtyla
IATA-kod för ankomstflygplats
BRI
Destination
Bari
Flygpris
1 714 kr

Populära flyg till Matera

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 249 kr för enkelflyg och 1 714 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Eurowings
Lufthansa