Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia


Förslag på billiga flygresor till Maui

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Maui

Flyg till Maui

Maui är den nästa största ön i Hawaii och den tredje mest befolkade. Folk som besöker Hawaiiöarna kommer till Maui för att komma bort från det liv och rörelse som är kännetecknande för Oahu och Hawaii och för att uppleva en lugnare livsstil. Maui är känt för sina vackra stränder, pittoreska vattenfall, fantastiska solnedgångar och utomordentliga vattensporter. Gör dig redo för en semester på Maui genom att boka billiga flyg till Maui med Expedia i dag.

Flygplatser på Maui

När du flyger till Maui landar du oftast på Maui - Kahului Intl Airport (OGG), som ligger på centrala Maui. Många av de flyg som landar på Kahului kommer från Honolulu International Airport (HNL): sträckan mellan Honolulu och Kahului är en av de mest trafikerade i USA. Flygplatskoden OGG är en hyllning till Bertram J. Hogg, en Hawaiian Airlines-pilot med mycket gott anseende inom flygbranschen. Hawaiian Airlines, Island Air och Pacific Wings är flygbolag med omfattade verksamhet vid Kahului. Vissa flyg till Maui landar på Hana Airport (HNM), som ligger på östra Maui, eller Kapalua Airport (JHM), på öns västra del.

Boka ditt flyg till Mauri Island med Expedia.se

Expedia.se låter dig söka mellan flest flygbolag och flygavgångar, vilket innebär att du kan hitta jättebra flygerbjudanden på rätt resedatum och klockslag. Inget kan helt enkelt ersätta fantastiska priser som passar dina flygbehov tillsammans med utmärkt kundsupport.

När ska jag boka flyg till Maui?

Den mest populära tiden att boka flygbiljetter till Maui är under högsäsongen mellan mitten av december och mitten av april. För att få tag på de bästa priserna kan du försöka boka biljetter under Mauis vår (mitten av april till mitten av juni) eller höst (september till mitten av december). Juni och augusti är mellansäsong. Under dessa månader hittar du inte samma fantastiska erbjudanden som under våren och hösten, men du kommer definitivt att få schyssta rabatter. Om du vill åka till Maui i slutet av april och i början av maj ska du se till att boka dina biljetter och ditt boende i förväg. Denna period är mycket populär bland japanska turister som ofta är lediga under dessa veckor. Tänk också på att priserna stiger och på att det blir svårare att resa mellan öarna kring lokala och allmänna helgdagar.