Billiga flygbiljetter till Miri

Om Miri

Flyg med Expedia till Miri

När du söker efter flyg till Miri så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Miri och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Miri erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Miri, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Miri. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Miri på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Miri?
Om du anländer med flyg behöver du inte fundera länge på vilken flygplats du ska välja. Miri har bara en enda, och den heter Miri (MYY).
Hur långt från centrala Miri ligger MYY?
Resan från Miri (MYY) till centrum i Miri är förhållandevis lång. Du behöver ta dig cirka 35 kilometer från terminalen innan du kommer fram till ditt boende i stadskärnan.
Kan jag flyga till Miri?
Gör din flygresa till Miri enkel och lätt genom att först läsa våra reseråd under covid-19. Det är det bästa sättet att hålla dig uppdaterad på aktuella reserestriktioner, inklusive krav på karantän och de senaste rekommendationerna.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Miri?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Miri kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Miri med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Miri kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Miri?
Turister från världens alla hörn passerar genom Miri (MYY) varje dag. När du har passerat alla kontroller och hämtat ut ditt bagage är du omkring 35 kilometer från den centrala delen av Miri.
Hur många flygbolag flyger till Miri?
Det finns ett par olika alternativ för dig som ska resa till Miri. Du kan välja bland 3 flygbolag som trafikerar rutten till staden, från 16 flygplatser i olika delar av världen.
Vilka flygbolag flyger till Miri?
Malaysia Airlines och AirAsia är de mest kända flygbolagen som erbjuder flyg till Miri. En hel del resenärer väljer att flyga från Kuala Tahan, och det är Malaysia Airlines som har störst utbud på den här sträckan.
Hur många direktflyg går det till Miri?
Att organisera en oförglömlig semester i Miri är hur lätt som helst när du har 320 direktflyg att välja och vraka bland varenda vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Miri från?
De populäraste flygresorna till Miri avgår från flygplatserna i Chinatown, Pudu och Mid Valley City.
Hur lång tid tar flyget till Miri?
Vilken stad du reser från avgör hur många filmer du hinner se på planet. Från Chinatown till Miri tar resan 2 timmar och 10 minuter. Ett flyg från Pudu brukar komma fram på 2 timmar och 20 minuter. Om du har Mid Valley City som startpunkt får du istället räkna med att vara i luften i 2 timmar och 20 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Miri?
Dröj inte till precis innan avfärden med att boka flygbiljetterna. Detta tips har du kanske fått höra från många vana resenärer. När du bokar lång tid i förväg får du fler alternativ att välja bland, och biljettpriserna brukar vara lägre. Ett annat bra sätt att hitta kanonerbjudanden kan vara att jämföra många olika alternativ. Om resmålet i fråga har flera flygplatser kan du ta reda på vad det kostar att flyga till en mindre trafikerad terminal. Sist men inte minst kan du spara lite till genom att vara beredd på att boka snabbt. Om du ser ett bra erbjudande ska du inte dröja, utan slå till när du har chansen.
Hur tar man sig igenom flygresan till Miri?
Oavsett vad du har för startpunkt kan ditt flyg gå smidigt, om du bara har planerat ordentligt i förväg. Vi har tagit fram en lista med bra tips som hjälper dig se till att din semester i Miri börjar på rätt sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • En flygtur kan genomföras helt utan stress, om du bara planerar din packning ordentligt. Först och främst kommer du behöva ett par rena strumpor, någonting att läsa och lite toalettartiklar, såsom en hårborste och läppbalsam. Härnäst bör du reservera plats i väskan för en surfplatta med laddare, viktiga mediciner och kanske ett nackstöd. Slutligen måste du komma ihåg att packa med ditt pass, dina resedokument och lite pengar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Listan över otillåtna saker kan variera mellan de olika flygbolagen, men grundregeln är att ingenting som är vasst, brandfarligt eller explosivt tillåts. Här ingår till exempel bestick, rakblad, aerosolburkar och tändare. Sportutrustning som skridskor eller andra objekt som skulle kunna skada de övriga passagerarna, exempelvis pepparsprej och svärd, är inte heller tillåtna ombord.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Din högsta prioritet är att känna dig så avslappnad som möjligt, så klä dig i ventilerande plagg och glöm inte att packa med dig en jacka, för om det skulle bli svalt under resans gång. Välj alltid välpassande skor med platt sula, eftersom dina fötter kan bli lite svullna under flygturen. Lämna klackskorna och tunga kängor i de incheckade väskorna.
  • Många har hört talas om DVT, eller djup ventrombos. Tillståndet innebär att blodproppar uppstår, till följd av utdragna perioder av inaktivitet. Det finns dock saker som du kan göra för att minska risken. Du kan till exempel ta på dig stödstrumpor, se till att du dricker mycket och komma ihåg att röra på dig. Gå lite fram och tillbaka i flygets mittgång eller gör enkla övningar i ditt flygsäte.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Miri?
Tricket är att ha planerat allt ordentligt innan du anländer till flygplatsen. På så sätt är det större chans att du kan slå dig ned på flyget till Miri snabbt och lätt. Följ de här tipsen för att börja din semester på bästa möjliga vis.

  • Flygplatsens säkerhetspersonal kommer först att kontrollera att du har rätt resedokument och ett giltigt pass innan du får fortsätta. Se till att du har allt inom räckhåll.
  • Efter detta ska du och ditt handbagage röntgas. För att se till att det hela går smidigt lägger du ifrån dig allt som skulle kunna aktivera larmet. Föremål som hörlurar, bälten och jackor måste skannas av maskinen.
  • Under ett kort ögonblick måste du klara dig utan digital teknologi. Mobilen, surfplattan och dina övriga elektroniska enheter ska också skannas.
  • Plocka ut eventuella vätskor och geler ur ditt handbagage, för dessa måste ofta skickas separat genom röntgenmaskinen. Varje enskild produkt måste ligga i en förpackning som inte rymmer mer än 100 milliliter, och allt måste placeras i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse på en liter.
  • Det kan hända att du även måste ta av dig dina skor och låta dem gå genom skannern, så det kan vara en god idé att bära skor som går snabbt att ta av och på.
  • Knivar och andra vassa föremål får inte tas med på flyget. De kommer att konfiskeras av personalen i säkerhetskontrollen, så kom ihåg att packa ner dem i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Miri
Destinationens flygplatsMiri
IATA-kod för ankomstflygplatsMUR