Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 665 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än 590 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen.

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer.


Förslag på billiga flygresor till Montreal

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Montreal

Flyg till Montreal

Den rena och ofördärvade staden Montreal är ett populärt resmål för den som vill ha en förfinad men hälsosam semester. Hit kommer även många internationella affärsresenärer. Flygplatsen Pierre Elliott Trudeau Intl. Airport i Montreal har fler internationella besökare än besökare från Kanada. Det är enkelt att resa till Kanada från USA. Ett besök i staden på öarna räcker för att du ska vilja komma till Montreal igen, och igen, och igen. Amerikanska medborgare måste ha ett giltigt pass för att komma in i USA igen när de flyger från Kanada. Barn under 16 år är undantagna från regeln, men de måste ha med sig ett födelsebevis eller något annat bevis på medborgarskap.

Bästa tiden att resa till Montreal

Montreal kan, precis som resten av Kanada, vara väldigt kallt på vintern. Detta är emellertid ett utmärkt tillfälle för den som vill hitta billiga flyg till Montreal. Montreals tunnelsystem Underground City låter dig uppleva stadens unika charm utan att du behöver förfrysa dig. Samtidigt är biljettpriserna till Montreal som lägst. Sommarens högsäsong lockar dock stora mängder besökare och högre priser, och det finns en god anledning till det. Staden är lågmält avslappnad under dagen och vaknar till liv nattetid. Den milda temperaturen och konstfestivalerna på våren och hösten är en annan bra anledning att leta efter flyg till Montreal. Det finns alltid bra anledningar att besöka Montreal, men flygpriserna har en tendens att sjunka med temperaturen.

Boka ditt flyg till Montreal med Expedia.se

Expedia.se låter dig söka mellan flest flygbolag och flygavgångar, vilket innebär att du kan hitta jättebra flygerbjudanden på rätt resedatum och klockslag. Inget kan helt enkelt ersätta fantastiska priser som passar dina flygbehov tillsammans med utmärkt kundsupport.

Det här kan du förvänta dig av flygen till Montreal

Din avreseort avgör hur lång resan blir. Direktflygen till Montreal tar mellan två timmar för dem på östkusten eller mellanvästern och ca fem timmar för dem som bor på västkusten. Om du inte har något emot en längre flygresa och är mer intresserad av att hitta billiga flyg till Montreal kan du lätt hitta billiga flygbiljetter till Montreal med ett eller flera stopp. Oavsett dina preferenser så kan du hitta exakt det du vill ha när du söker flygpriser på Expedia.se.