Billiga flygbiljetter till Motala

Förslag på billiga flygresor till Motala

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 670 kr för enkelflyg och 2 084 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM

Om Motala

Om Motala

Flyg till Motala

Segla, fiska, vindsurfa eller jogga längs med sandstränder - i Motala är det aldrig långt till vattnet. Faktiskt är det så att Motala kallas Östergötlands sjöstad, och det är inte så konstigt. Göta kanal är närvarande nästan överallt, och Vättern glittrar inbjudande med långa stränder och rent vatten. Att det dessutom är enkelt att hitta billiga flyg och olika typer av hotell i Motala gör det hela ännu enklare. Så vad väntar du på?

Flygresor till Motala

Motalas närmaste flygplats är Linköping City Airport som ligger strax utanför Linköping, cirka 50 kilometer från Motala. SAS flyger dig hit från de flesta större flygplatserna i Sverige, och även KLM trafikerar flygplatsen med direktflyg till och från Amsterdam och numera finns det finns även möjlighet att flyga Czech Airlines till och från Prag.

Till och från flygplatsen

Landar du på Linköping City Airport tar du dig enkelt Motala med buss som tar cirka 55 minuter från flygplatsen eller tåget som går via Mjölby, en resa på totalt runt 40 minuter. Väljer du att köra bil tar sträckan ungefär 45 minuter att köra. Har du ingen egen bil går det bra att hyra bil i Motala eller på flygplatsen, många av de stora hyrbilsföretagen har egna kontor här.

Semester i Motala

En weekendresa till Motala under sommaren bjuder på en rad olika aktiviteter. Gillar du att sola och bada är Varamobaden ett måste at besöka. Det här är faktiskt Nordens längsta insjöbad och här väntar ett dopp i rent och kristallklart vatten. Längs den här fem kilometer långa sandstranden finns det caféer, restauranger och vackra promenadvägar. Skulle du tröttna på att ligga still erbjuds en rad olika vattenaktiviteter som vindsurfing, Stand Up Paddling eller möjlighet att hyra en segelbåt och ge sig ut på Vättern för att prova seglingskunskaperna.

Det finns även möjlighet att kryssa på Göta Kanal där du kan välja bland annat kvällspaket och slusspaket med övernattning och slussning i kanalens brantaste del i Borenshult. I trakterna runt Motala finns även en rad smultronställen att upptäcka med mysiga caféer, spännande gårdsbutiker, hantverksateljéer och vackra naturupplevelser.

Är du sugen på att shoppa finns det ett spännande utbud av butiker i Motala centrum och strax utanför stadskärnan ligger bland annat Grepstads gårdsbutik med mängder av lokalodlade produkter som jordgubbar, honung och nymalet vetemjöl. Formrummet Art & Design är en konstnärsbutik där konstnärer från trakten visar upp och säljer allt från tavlor, glas och keramik till smycken och textiltryck.

De vackra omgivningarna runt Motala är som gjorda för utflykter, och det finns möjlighet att vandra längs Göta Kanal och naturligtvis: cykelturer. Den mest kända cykelturen av dem alla, Vätternrundan, hålls i juni varje år och då avverkar cyklister från hela världen 300 kilometer runt Vättern. Vill du inte cykla fullt så långt finns det cykelleder i alla väderstreck, korta eller långa. Du väljer helt själv!

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Motala

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 670 kr för enkelflyg och 2 084 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

KLM
KLM