Hyrbil i Vadstena

Sök och jämför från bilföretag i Vadstena

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Vadstena

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Vadstena
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Vadstena per dag?
Några hyrbilar i Vadstena kostade bara den här veckan. Med så bra priser är det inget som hindrar dig från att ge dig iväg för att utforska Vadstena.
Kan man hyra bil på Linköping Saab Airport (LPI)?
Avis och Hertz har kontor i närheten av Linköping Saab Airport (LPI), så du kan snabbt hämta upp din bil och inleda ditt semesteräventyr.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Vadstena?
Beroende på hyrbilspolicyn har du möjlighet att få en full återbetalning. De flesta bokningar med förskottsbetalning erbjuder återbetalning om du avbokar mer än sex timmar innan upphämtning. Har du några frågor kan du säkert hitta svaren i bokningsbekräftelsen, och i annat fall kan du gå till vår kundtjänstportal dygnet runt, alla dagar.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Vadstena?
Vare sig för små eller för stora – kompakta fordon är det bästa valet för en hel del besökare i Vadstena. De här bilarna är väldigt bränsleeffektiva samt lätta att parkera och hantera, vilket gör dem utmärkta för att ta sig fram i stadstrafik. En kompakt bil kan erbjuda mer utrymme än en ekonomibil, vilket gör det en aning bekvämare att utforska området. Föredrar du någonting större? Då kan du gå igenom urvalet av mellanstora eller stora hyrbilar.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Vadstena?
Det råder ingen brist på saker att göra i Vadstena, men om du vänder blicken lite längre bort hittar du ännu fler sevärdheter. När du har en egen hyrbil kan du upptäcka omgivningen i den ordning du vill. Här är några intressanta förslag att inkludera i ditt schema:

  • Göteborg ligger omkring 190 kilometer utanför Vadstena, och när du besöker trakten borde lockande attraktioner som Liseberg ligga i toppen av din lista över saker att se och göra.
  • Vad sägs om att även besöka Drottningholm? Här kan du bland annat stanna till vid utflyktsmål som Drottningholms slott. Staden ligger ungefär 200 kilometer från Vadstena.
  • Bege dig ut i den vackra naturen och ta ett djupt andetag av den uppfriskande luften vid DBW:s botaniska trädgård, som du hittar cirka 220 kilometer från Vadstena.

Varför ska man hyra bil i Vadstena med Expedia?
Med allt från exklusiva erbjudanden till medlemspriser kan du garanterat spara pengar när du bokar hyrbil med Expedia. Och med leverantörer att välja och vraka mellan i Vadstena kan du utan tvekan hitta en perfekt bil för din semester. Men vi har inte bara hyrbilar – du kan även lägga till hotell, flyg och aktiviteter för att skapa den ultimata paketresan till Vadstena. Ju mer du kombinerar, desto mer sparar du.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Vadstena med Expedia?
Det är busenkelt att hitta kanonbra erbjudanden med Expedia. Allt du behöver göra är att välja bil, passande datum samt plats för upphämtning och avlämning – sen kan du jämföra priserna från de ledande företagen. Du sparar ännu mer om du slår samman din bokning av hyrbil i Vadstena med din flyg- eller hotellbokning.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Vadstena?
I Vadstena ska du vanligtvis vara minst 18 år. Många hyrbilsfirmor tar ut en extra avgift om du är under en viss ålder, och reglerna brukar variera från plats till plats. Det kan också finnas en högre åldersgräns och ytterligare krav för särskilda biltyper, som premiumbilar eller stadsjeepar, så kom ihåg att gå igenom avtalet noga innan du genomför bokningen.
Vad behöver man för att hyra bil i Vadstena?
Du måste visa upp ett giltigt körkort och ett kreditkort i ditt namn. Vill du undvika hyrbilsföretagets ordinarie försäkring? Då måste du nog även bevisa att du täcks av en egen försäkring. Kraven kan skilja sig mellan olika leverantörer, så glöm inte att läsa policyn noga i förväg.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Vadstena?
Den billigaste hyrbilen i Vadstena under de senaste sju dagarna kostade bara per dag. Det näst bästa priset per dag var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Vadstena?
Ja, och du kan dessutom hitta din drömbil bland våra erbjudanden för långtidsuthyrning. Ange bara dina resdatum så ger vi dig enastående alternativ från flera ledande leverantörer.
Var kan jag hyra en bil i Vadstena om jag är under 25?
Huruvida du som är under 25 kan hyra en bil i Vadstena eller inte beror ofta på vilken hyrfirma du tittar närmare på. Vissa företag debiterar dessutom en avgift för kunder mellan 21 och 24 år, medan andra inte debiterar något extra för denna åldergrupp. Det är en bra idé att läsa igenom uthyrarens villkor för att undvika oförutsedda kostnader på hyrkontoret.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Vadstena?
När du väl har valt vilket fordon du vill ha bör du granska hyrbilsleverantörens villkor och regler noga för att få mer information.