Förslag på billiga flygresor till Mumbai

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Mumbai

Flyg till

Är du sugen på en exotisk semester? Då kanske du ska boka ett flyg till . Passa på att besöka Gateway of India när du ändå befinner dig i . Denna fantastiska triumfbåge i basalt byggdes precis vid Arabiska havet när staden var en brittiska koloni. Se också till att ta dig tid att besöka Elephanta Island och öns berömda grottstad. Nätverket av sju grottor innehåller konstverk som är tillägnade Shiva-kulten och tros ha skapats någon gång mellan 400- och 700-talet.

Du vill naturligtvis också slappna av. Då är Juhu Beach det perfekta utflyktsmålet, en härlig sandstrand känd för sina utmärkta restauranger. Juhu Beach ligger dessutom i ett av s finare områden, där många Bollywoodkändisar bor. Strosa också runt och leta fynd på en av stadens marknader, som Colaba Causeway Market, eller besök ett rofyllt tempel. har gott om religiösa byggnader, för alla möjliga trosbekännelser. Besök exempelvis Siddhivinayak-templet, som är tillägnat guden Ganesha och är känt för sina många torn och sin rika dekor, eller Global Vipassana Pagoda, en imponerande, guldglänsande buddhistisk meditationsbyggnad.

Hitta prisvärda flyg tur och retur till

Flygresan till tar oftast 10–15 timmar och inkluderar en mellanlandning. Oftast är de snabbare flygen lite dyrare, så det finns generellt sett mycket pengar att spara genom att välja en ett par timmar längre resa. Det finns också pengar att spara om du har möjlighet att vara lite flexibel med dina resedatum. Det är som billigast att flyga till på måndagar och tisdagar. är en populär destination året runt, vilket innebär att priserna inte fluktuerar mycket med årstiderna, men det betyder också att det alltid finns goda möjligheter att hitta prisvärda flyg oavsett när du reser.

Ditt flyg till landar

När du bokar en flygbiljett till innebär detta att du anländer till Chhatrapati Shivaji International Airport (BOM). Denna enorma, prisvinnande flygplats är Indiens näst största och en av Asiens femton största. Det stora shoppingutbudet inkluderar skönhetsbutiker, konstgallerier, elektronik, kläder och mycket mer. Med flygplatsens e-shop kan du handla i lugn och ro hemma eller på hotellet och hämta upp varorna när du lämnar . Det finns också ett stort utbud restauranger och snabbmatsställen med allt från grillad indisk mat till västerländska favoriter, om din långa resa till skulle ha gjort dig hungrig. Du kan till och med stanna till vid ett av flygplatsens span och få en reflexologi- eller massagebehandling.

Från flygplatsen tar du dig sedan enkelt till ditt hotell i med tåg, buss, rickshaw eller taxi. Om du har en smarttelefon finns det även möjlighet att använda en app-baserad samåkningstjänst och du kan naturligtvis hyra bil i och hämta denna på flygplatsen.

Information om flyg till Mumbai

Destinationens flygplats Mumbai
IATA-kod för ankomstflygplats BOM

Populära flyg till Mumbai

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.