Billiga flygbiljetter till München

Förslag på billiga flygresor till München

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 389 kr för enkelflyg och 1 499 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air International Ltd
Eurowings
Lufthansa
Air Baltic
Lufthansa
Norwegian Air International Ltd
Eurowings
Lufthansa
LOT-Polish Airlines

Flyg till München

München är en fantastisk citydestination som lockar såväl nöjes- som affärsresenärer året runt. Man hittar gott om billiga flygbiljetter från svenska flygplatser. Stockholm-München är en mycket vältrafikerad sträcka och man hittar flera direktflyg till München från såväl Stockholm-Arlanda som Göteborg-Landvetter; samtidigt finns det finns en uppsjö av smidiga flyganslutningar om man flyger från andra delar av Sverige. Genom att söka, sortera och filtrera ut de bästa flygen till München får du en god överblick över alla flygbolag som tar dig till München, och du kan givetvis boka din flygresa snabbt och enkelt hos oss.

Flygresor till München från svenska flygplatser

Man kan välja och vraka mellan flyg från Stockholm till München tack vare regelbundna direktflyg med framförallt SAS och München. Även Norwegian Air flyger direkt till München från Arlanda Airport tre dagar i veckan. Räkna med att ditt direktflyg till München tar drygt två timmar från Stockholm, och om du måste mellanlanda så går de smidigaste anslutningarna via Berlin (med airberlin) och Oslo (med SAS); räkna på lite under fyra timmar för dessa flygrutter. Från Göteborg hittar man dagliga direktflyg med såväl Lufthansa som SAS med en flygtid på cirka 1 timme och 50 minuter. Flyger man från södra Sverige så hittar man ett enormt utbud av direktflyg från Kastrup med SAS och Lufthansa, och resan tar inte mer än 1 timme och 35 minuter.

Flyg till Munich Airport

Münchens flygplats ligger cirka 30 km nordost om staden, och man tar sig enkelt in till centrala München med tåg, buss eller taxi. Tåget (S-bahn linje 8) avgår var femte till 20:e minut mellan tidig morgon och sen kväll, och tar cirka 40 minuter till Centralstationen; tågbiljetten kostar ungefär 10 euro och för en euro extra kan man lägga till ett resekort på stadens kollektivtrafiknät. Lufthansas busservice kostar ungefär lika mycket och tar också cirka 40 minuter in till city. Föredrar man taxi, hittar man enkelt bilar utanför flygplatsen som tar en direkt till ens hotell i centrala München för cirka 50 euro.

Besök München

München är ett av Tysklands populäraste resmål. Tysklands tredje största stad med sina 1,3 miljoner invånare är lika mysig som elegant, och här kan man frossa i kultur, arkitektur och ett livligt nattliv. I München hålls givetvis även den årliga ölfestivalen Oktoberfest då ölälskare från hela världen vallfärdar till München för att smaka av de första faten från årets skörd samt sjunga och dans ända in på småtimmarna – i två hela veckor! Oktoberfest börjar, namnet till trots, i mitten av september och håller på fram till de första dagarna i oktober. Se till att boka såväl hotell som din flygbiljett till München i riktigt god tid, eftersom priserna under den populära ölfesten sticker iväg snabbt framåt våren och sommaren. Men kom ihåg att München är så mycket mer än bara öl, sång och dans. Är det kultur man är ute efter kan man välja och vraka mellan stadens prestigefyllda museer: Kunstareal, Alte Pinakothek, Neue Pinakothek, Pinakothek der Moderne och Brandhorst är några av stadens mest firade institutioner. Det finns även gott om enastående restauranger i centrala München; underbara kulinariska upplevelser kan utlovas på bland annat Broeding (Schulstraße), där man kan avnjuta en unik 6-rättersmeny varje dag) eller eleganta Mystikon (Walchenseeplatz ).

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till München

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 389 kr för enkelflyg och 1 499 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Lufthansa