Billiga flygbiljetter till Myrtle Beach

Om Myrtle Beach

Flyg till Myrtle Beach

Myrtle Beach är perfekt placerat vid kusten i South Carolina på USA:s östkust. Här kan du njuta av ett varmt klimat och långa stränder vid Atlanten. Det är ett populärt resmål med många sevärdheter men har ändå den där småstadskänslan som gör att du genast känner dig som hemma. Det är perfekt för en semester i USA där du kan uppleva den amerikanska söderns charm. Boka ditt flyg till Myrtle Beach så snart som möjligt för ditt livs resa.

Flygresor till Myrtle Beach

För den som planerar en resa till Myrtle Beach kan det vara hjälpsamt att få lite mer information om hur flyget fungerar. Myrtle Beach har sin egen flygplats, Myrtle Beach International Airport, men när du reser från Sverige måste du byta flyg åtminstone en gång. Oftast sker bytet i New York men det kan också vara Atlanta, Georgia. Om du letar efter ett billigt flyg till Myrtle Beach är det smart att jämföra olika flygbiljetter. En paketresa kan göra din semester ännu billigare.

Innan flyget till Myrtle Beach

Innan din resa till USA kan det vara bra att veta att du inte behöver ordna visum så länge din vistelse är kortare än 90 dagar. Så om din semester i Myrtle Beach är kortare än så är det i stort sett bara att boka flyg, hotell och sen packa väskorna. Du måste ansöka om ett ESTA inresetillstånd före resan – senast 72 timmar innan flyget avgår – men det går fort att ordna på nätet.

Från flygplatsen har du några olika val för hur du kan ta dig till ditt hotell i Myrtle Beach. Du kan till exempel ta en flygbuss eller taxi in till själva staden. Du kan boka dessa i förtid så att du enkelt kan resa vidare. Du kan också hyra bil i Myrtle Beach och ta dig runt på egen hand. På det viset kan du också se mer av South Carolina och närliggande delstater.

Vad finns att se i Myrtle Beach?

Myrtle Beach är inte bara en otroligt vacker del av USA med långa stränder och orörd natur, det är också ett område med många sevärdheter. Klimatet är sub-tropiskt så om vintern är det milt och på sommaren blir det riktigt varmt. Det varma klimatet gör dessutom att sommaren varar lite längre än på många andra platser. Med båt kan du se vilda delfiner i Atlanten eller åka jetski i vågorna.

I Myrtle Beach kan du också besöka Brookgreen Gardens, en av de mest populära botaniska trädgårdarna i USA. The Carolina Opry är South Carolinas egen version av den berömda Grand Ole Opry i Nashville. Här kan du se fantastisk underhållning samtidigt som du läppjar på en mint julep i handen. Market Common är området du ska besöka om du är ute efter shopping – här hittar du många små butiker, men även större kedjor. Med din hyrbil kan du uppleva den Nordamerikanska kusten och skapa din egen drömsemester.

Vanliga frågor och svar