Början av huvudsektionen
Ikon för tur-och-retur-resa
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Avgiftsfri ändring av vissa flygbokningar.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.


Förslag på billiga flygresor till Narvik

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Populära flyg till Narvik

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Narvik

Flyg till Narvik

Vackra Narvik i Norge är ett fantastiskt resmål sommar som vinter! Under sommarhalvåret kommer turisterna hit för att njuta av de långa dagarna och vandra på fjället. På vintern finns det gott om längdskidspår och andra roliga snösporter att ägna sig åt. Om du besöker Narvik har du dessutom nära till fjorden och ett fiske i världsklass.

Narvik har förutom sina unika naturupplevelser mycket annat att bjuda på. När du är i Narvik får du inte missa att besöka en av de främsta attraktionerna i området, Nordland Röde Kors Krigsminnemuseum. Här kan du få reda på mer om Norges intressanta historia under andra världskriget och vad som hände på plats just i Narvik.

Om du är på semester i Narvik får du självklart inte missa att åka upp på Narviksfjellet. På Narviksfjellet har du förutom skidattraktionerna möjlighet att se Narvik från ovan och få en underbar utsikt över de omgivande bergen och fjorden. Med lite tur kan du till och med få chans att se ett magiskt norrsken!

Om du vill kunna ta dig runt på ett enkelt och smidigt sätt när du är på semester i Narvik kan det vara smart att hyra bil. Det gäller speciellt för dig som är intresserad av att upptäcka Norges bästa vandringsstigar. Du kan hyra bil i Narvik direkt vid ankomst efter din flygresa till Narvik, eller göra det i centrala Narvik. Om du vill kan du också boka hyrbil i din paketresa.

Ta dig till Narvik

Du når lätt och smidigt Narvik genom att flyga från någon av våra svenska flygplatser, vanligtvis med något enstaka stopp på vägen. Norge är aldrig långt borta, och om du reser från Arlanda tar det inte mer än en timme att flyga till Narvik. Om du vill kan du kombinera flyg och boende i en paketresa till Narvik. Då ingår både flygbiljetter till Narvik och ett bra hotell i Narvik.

Flyg till Narviks flygplats

När du flyger till Narvik landar du på Harstad-Narviks flygplats. Flygplatsen ligger en bit ifrån Narvik, och det tar ungefär 1 timme och 15 minuter att ta sig dit med buss. Om du vill kan du naturligtvis också hyra egen bil. På flygplatsen finns det fem olika uthyrningsfirmor på plats, och du kan säkert hitta en bil som passar dig här.

Narviks flygplats är ganska liten, men det finns ändå ett bra serviceutbud här. På flygplatsen finns det ett café och en butik som säljer snacks, tidningar med mera. Flygplatsen erbjuder också gratis tillgång till wi-fi för alla resenärer.

Bra att tänka på när du bokar flygresor till Narvik

Det är som alltid smart att se till att vara ute i god tid för att hitta riktigt billiga flyg till Narvik. Fundera på om en paketresa skulle passa när du tittar på flygresa till Narvik. Med en paketresa har du möjlighet att pressa ner priserna på hela din semesterkostnad, så att du får pengar över till det du tycker är roligt istället!

Information om flyg till

Destinationens flygplats Narvik
IATA-kod för ankomstflygplats NVK