Billiga flygbiljetter till Nashville

Om Nashville

Flyg till Nashville och besök söderns Athen

Nashville är Tennessees huvudstad och countrymusikens hjärta. Turister har flockats till denna musikstad under årtionden för att få uppleva allt som denna svängiga stad har att erbjuda. De gillar även Nashvilles historiska platser, museer, livliga nattliv, lokala kök, teaterscen och årliga evenemang. Om du tycker att staden låter som ett fantastiskt ställe att besöka kan du boka billiga flygbiljetter till Nashville på Expedia i dag.

Nashvilles flygplats

Flyg till Nashville landar på Nashville Intl. Airport (BNA), en kombinerad civil- och militärflygplats. Den ligger i sydöstra Nashville. Flygplatskoden är BNA eftersom flygplatsen hette Berry Field Nashville Airport fram till 1988. Nashville är en fokusplats för Southwest Airlines, och BNA är den 34:e mest trafikerade flygplatsen i USA när det gäller passagerartrafik. Några av de flygbolag som flyger till BNA är American Airlines, Delta Air Lines, Delta Connection, Frontier Airlines, SeaPort Airlines, Sunwing Airlines, US Airways och Vision Airlines.

Boka ditt flyg till Nashville med Expedia

Med hjälp av Expedia.se kan du söka bland ett stort antal flygbolag och flygavgångar. Det innebär att du kan hitta väldigt bra flygerbjudanden för just de datum och klockslag som passar dig. Vid en flygresa finns det inget viktigare än riktigt bra priser på biljetter som passar just dina behov i kombination med en utmärkt kundtjänst.

Tips när du bokar flygbiljetter till Nashville

Nashville har fyra distinkta årstider. Flyg till Nashville är som populärast under sommaren på grund av det fina vädret och de många evenemangen, men det finns många goda skäl till att besöka Nashville under resten av året. Under våren och hösten är vädret milt och skönt och naturen som vackrast. Biljetter till Nashville är som dyrast under högsäsongen från april till mitten av augusti och oktober till december. Lågsäsongen är från januari till mars och mitten av augusti till september. Det finns knappt någon mellansäsong i Nashville. Om du vill besöka Nashville när det är lite mindre folk och billigare ska du boka biljetter under årets första tre månader. Ett annat sätt att spara pengar är att boka flyg på vardagar i stället för helger.

Flyg till Nashville

När du har spisat färdigt countrymusik är det dags att äta en stärkande måltid på någon av Nashvilles många barbequeställen och bryggerier. Om du gillar glittriga utställningar och underhållning ska du hålla dig i närheten av Broadway och 2nd Avenue. Är du orolig för hur du ska ha råd med din resa till den här musikstaden? Du behöver inte ta upp gitarren själv för att höra de sköna tonerna av besparingar i Nashville i Tennessee. De billigaste flygen finns alltid på Expedia.se.

Nu är den bästa tiden att boka billiga flyg till Nashville

Boka dina flygbiljetter till Nashville i dag så kan du slippa att sjunga en sorgsen ballad om höga priser senare. Expedias priser på flyg är som skön musik. Du kan bläddra bland våra exklusiva erbjudanden för att hitta biljetter för dina resedatum och din avgångsflygplats. Vi kan hjälpa dig att spara mycket om du behöver biljetter till dig själv, din familj eller ett helt band med countrymusiker.

Det bästa sättet att flyga till Nashville

Vi sjunger ut om våra fantastiska erbjudanden till Nashville. Du kommer att uppskatta hur bekvämt det är att flyga direkt till Nashville International Airport (BNA). Vill du kunna byta om till bootsen och mockajackan så fort du kommer till staden? Våra erbjudanden för hotell nära Nashvilles internationella flygplats gör att du snabbt kan byta om. När det är dags att slita dig ifrån alla fina sevärdheter i Nashville kan du flyga från BNA med våra erbjudanden.

Boka dina billiga biljetter till Nashville nu

Våra billiga flyg till Nashville förtjänar att skina i neonljus. Dessutom kan våra laddade semesterpaket hjälpa dig att hitta boende på något av de bästa hotellen i Nashville till lägsta möjliga pris. Är du sugen på att veva ned rutorna och spela dina favoritcountrylåtar på högsta volym? Våra erbjudanden för biluthyrning i Nashville ger dig friheten att själv ta dig till alla museum, historiska plantager, skimrande herrgårdar och lummiga parker. Våra reseexperter är redo att hjälpa dig att hitta spännande sätt att uppleva Nashvilles sevärdheter till ett lägre pris. Du kommer att älska känslan du får när du betalar mindre för semestern till countrymusikens vagga.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Nashville?
Nashville har en enda flygplats, och den heter Nashville, TN (BNA-Nashville Intl.).
Hur långt från centrala Nashville ligger BNA?
BNA ligger cirka 11 kilometer från centrala Nashville, så du får räkna med en kort resa för att ta dig in till hjärtat av staden.
Kan jag flyga till Nashville?
Besök vår sida med reseråd under covid-19 för att få den senaste informationen om att flyga till Nashville. Här kan du läsa mer om alla aktuella reserestriktioner och om karantän är ett krav vid ankomst.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Nashville?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Nashville kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Nashville med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Nashville kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Nashville?
Nashville, TN (BNA-Nashville Intl.) är den enda stora flygplatsen nära Nashville. Innan du tar flyget dit kan det vara en bra idé att lära dig lite mer om flygplatsen, till exempel att den ligger cirka 11 kilometer utanför centrum.
Hur många flygbolag flyger till Nashville?
Det finns 21 flygbolag som erbjuder direktflyg till Nashville, från 96 olika flygplatser runtom i världen.
Vilka flygbolag flyger till Nashville?
Merparten av flygen till Nashville drivs av United Airlines, American Airlines eller Southwest Airlines, och det är United Airlines som är ledaren av dessa. Den populäraste avreseorten bland resenärer är Chicago.
Hur många direktflyg går det till Nashville?
Det går 1 834 direktflyg till Nashville per vecka, så du kan landa innan du ens har hunnit säga “Är vi framme snart?”
Var avgår de populäraste flygen till Nashville från?
De populäraste flygresorna till Nashville avgår från flygplatser i Edgewater, Riverdale och Midtown.
Hur lång tid tar flyget till Nashville?
Om du flyger till Nashville från Edgewater tar resan omkring 2 timmar och 11 minuter. Om du stiger ombord på planet i Riverdale bör du planera att vara i luften i uppemot 1 timme och 44 minuter. Från Midtown är Nashville 2 timmar bort.
Hur hittar man det billigaste flyget till Nashville?
Vänta inte till precis innan avresan innan du bokar din flygresa. Det tipset har du kanske fått höra från många vana resenärer. När du bokar långt i förväg får du fler alternativ att välja mellan, och biljettpriserna brukar vara lägre. Men stanna inte där. Utvidga sökningen och se om ditt resmål har mer än en flygplats. Priserna varierar ofta beroende på vilken flygplats du anländer till. Kom även ihåg att jämföra alternativ från flera olika flygbolag. Till sist ska du komma ihåg att först till kvarn gäller. Om du är medveten om vad priserna brukar ligga på kan du slå till snabbt när du väl hittar ett ovanligt bra pris. De allra bästa erbjudandena blir fort slutsålda.
Hur tar man sig igenom flygresan till Nashville?
Beroende på var du reser från kan ditt flyg till Nashville vara snabbt avklarat eller ta lite längre tid. Vi har sammanställt ett par tips som kanske hjälper dig att starta resan på rätt sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • Hemligheten bakom en bekymmersfri resa med flyg är att planera i förväg. Vi börjar med det som är viktigast: pass, resedokument, din plånbok och viktiga mediciner. Därefter ska du ta med dig sådant som kan få tiden att gå fortare, som en dator eller en god bok. Det kan även vara en god idé att packa med dig en laddare, ett par hörlurar och en flygkudde. Sist men inte minst ska du inte glömma att spara plats i väskan för toalettartiklar och en extra uppsättning kläder.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Lägg över alla större flaskor med schampo och hårgelé i ditt incheckade bagage. Alla vätskor i behållare större än 100 milliliter kommer att konfiskeras av säkerhetspersonalen. Vassa eller spetsiga föremål, som saxar, och andra farliga objekt, till exempel starka kemikalier och tändstickor, är också förbjudna.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Bekvämlighet bör vara din högsta prioritet när du bestämmer hur du ska klä dig under resan. Tänk även igenom vilka skor du ska ha på dig, eftersom det händer att fötterna blir lite svullna under resans gång. Heltäckande skor utan klackar är vanligtvis det bästa alternativet.
  • Utdragna perioder av stillasittande kan bidra till att orsaka djup ventrombos (DVT), vilket är ett tillstånd som kan drabba några passagerare på långa flygturer. Den goda nyheten är att du kan minska risken för detta genom att dricka mycket, regelbundet gå fram och tillbaka i mittgången och genom att bära stödstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Nashville?
Om du är väl förberedd innan du anländer till flygplatsen går din resa till Nashville mycket smidigare. Har har vi samlat ihop ett par praktiska tips på hur du tar dig igenom säkerhetskontrollen utan dröjsmål.

  • Kom ihåg att ha dina resedokument och ditt pass inom räckhåll. De är vad du kommer att frågas om först under säkerhetskontrollen.
  • Härnäst är det tid för din jacka, ditt skärp, dina nycklar och annat från dina fickor, till exempel mynt, att gå igenom röntgenmaskinen. Hela processen går smidigare om du börjar göra dig i ordning redan innan det är din tur.
  • Elektroniska enheter, till exempel surfplattor och bärbara datorer, måste också skannas. Men oroa dig inte. Du är online igen innan du vet ordet av.
  • Tandkräm, parfym och övriga vätskor och geler som du vill ta med dig ombord måste förvaras i förpackningar som rymmer max 100 milliliter. Dessutom måste du lägga allt i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse på en liter.
  • Det är möjligt att du också måste ta av dig skorna och lägga dem på bandet, så det kan vara en bra idé att gå i skor som är lätta att ta av och på.
  • Försök inte ta med dig några förbjudna saker i handbagaget. Om du har några knivar eller andra vassa föremål med dig är du tvungen att lämna dem i ditt incheckade bagage, annars kommer de att omhändertas av säkerhetspersonalen.

Information om flyg till Nashville
Ankomstflygplats
Nashville Intl.
IATA-kod för ankomstflygplats
BNA
Destination
Nashville
Pris tur-och-retur
1 974 kr