Förslag på billiga flygresor till Nassau

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Nassau

Hur man hittar billiga flygresor till Nassau

På Bahamas är det vackert året runt. Vädret och temperaturerna växlar inte särskilt mycket mellan låg- och högsäsong, inte ens under orkanperioden. Att flyga till Nassau är dyrast på vintern. Det beror inte på öarnas temperatur, utan på att det är kallt i besökarnas hemländer. Det bästa priset på din Bahamas-semester får du genom att söka efter flygbiljetter till Nassau från maj till november. Du måste också planera resan i god tid i förväg om du vill hitta billiga flyg till Nassau. Köp dina biljetter till Nassau minst två månader före avresedatumet.

Tur och retur till Nassau

Du kan flyga till Nassau via flera olika flygplatser i Europa när du bokar genom Expedia. De flesta flygen till Nassau kräver två stopp, men du har många alternativ att välja bland när du bokar dina biljetter. Expedia ger dig all information du behöver för att välja det bästa alternativet utifrån dina behov. Flygen till Nassau går ofta via Atlanta, Baltimore, Dallas/Fort Worth och framför allt via Miami. De flesta större flygplatser i USA har anslutningar hit. Det finns i regel flest alternativ under högsäsong.

Boka din flygbiljett till Nassau med Expedia

Med hjälp av Expedia.se kan du söka bland ett stort antal flygbolag och flygavgångar. Det innebär att du kan hitta väldigt bra flygerbjudanden för just de datum och klockslag som passar dig. Vid en flygresa finns det inget viktigare än riktigt bra priser på biljetter som passar just dina behov i kombination med en utmärkt kundtjänst.

Planera din resa till Bahamas

Önationen Bahamas ligger bara en liten bit från Floridas kust. Här får du uppleva ett äkta tropiskt paradis. Det är enkelt att boka en flygbiljett till Nassau och hos oss får du den till ett bra pris. Vid ankomsten till Nassau International Airport, även kallad Lynden Pindling International Airport, kan du ta dig vidare till nästa destination med buss, taxi eller hyrbil. Du kan även passa på att växla till dig lite bahamanska dollar på flygplatsen. Om du har med dig amerikanska dollar fungerar det också bra. De flesta butiker och matställen i Nassau – stora som små – accepterar amerikanska dollar. Självklart måste du också komma ihåg att ta med dig passet. Du kommer inte in på Bahamas och kan inte resa tillbaka via USA utan pass.

Information om flyg till Nassau

Destinationens flygplats Lynden Pindling Intl.
IATA-kod för ankomstflygplats NAS
Destination Nassau

Populära flyg till Nassau

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.