Förslag på billiga flygresor till Nevsehir

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 2 450 kr för enkelflyg och 3 287 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Nevsehir

Flyg till Nevşehir

I staden Nevşehir i centrala Turkiet kan du uppleva autentisk turkisk kultur och historia. Med ett billigt flyg till Nevşehir kan du upptäcka en vacker del av landet söder om huvudstaden Ankara. Nevşehir ligger i Anatolien och omges av ett antal pittoreska småstäder som Kayseri och Aksaray. Här hittar du bland den vackraste naturen som Turkiet har att erbjuda och dessutom ett otroligt kulturarv med historiska sevärdheter. Från Nevşehir kan du enkelt ta dig vidare till andra städer eftersom staden har en bussterminal med förbindelser till många andra orter.

Flygresor till Nevşehir

Om du letar efter ett billigt flyg till Nevşehir har du hittat rätt. Här kan du jämföra olika flygbiljetter för att hitta det bästa priset för din resa. Flyget från Sverige går via Istanbul och tar runt tio timmar, beroende på vilket flygbolag du reser med och hur många mellanlandningar du gör.

Det finns ett antal olika hotell att välja mellan så du hittar enkelt det perfekta boendet för din resa. Hotell i Nevşehir varierar från budget till riktiga lyxhotell, men med en paketresa kan du spara lite pengar och därmed boka ett lite lyxigare hotell än du annars haft råd med. Eller så kan du njuta av att ha mer att spendera på din semester, och därmed ta del av allt som orten har att erbjuda.

Innan flyget till Nevşehir

När du bokar din resa till Nevşehir är det bra att veta hur du kan ta dig runt när du anlänt. Det bästa sättet att ta dig vidare från flygplatsen är att hyra bil i Nevşehir. Vare sig om du landar på stadens egen flygplats, Nevşehir Kapadokya Airport, eller på Kayseri Airport kan du hyra bil på plats. På det sättet kan du resa runt landet på egen hand och besöka andra orter i Turkiet eller till och med ta dig till kusten vid Medelhavet.

Vad du kan uppleva i Nevşehir

Nevşehir har som sagt ett antal historiska sevärdheter. Du kan besöka friluftsmuseet Zelve och se ruinerna av ett kloster som byggdes i en klipphäll på 1400-talet. I Kappadokien kan du också se de berömda tuffstensformationerna och Göreme nationalpark. Om det är rätt säsong kan du boka en luftballongsresa över berget med en oslagbar utsikt. Klippformationerna har förklarats ett världsarv av UNESCO och är väl värda ett besök om du reser till Turkiet. Själva staden ligger i ett kulligt område där du kan promenera upp till den högsta punkten vid slottet, och därifrån har du utsikt över hela området. Med en hyrbil kan du resa runt Turkiet och se så mycket som möjligt. En längre resa kan till och med gå från kust till kust och ge dig chansen att se både Svarta Havet och Medelhavet med Nevşehir där emellan. Bokar du flyg till Nevşehir har du nära till många sevärdheter, och du kan enkelt besöka dem på egen hand med din hyrbil eller med en guide.

Information om flyg till Nevsehir

Destinationens flygplats Cappadocia
IATA-kod för ankomstflygplats NAV
Destination Nevsehir

Populära flyg till Nevsehir

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 2 450 kr för enkelflyg och 3 287 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.