Billiga flygbiljetter till New Orleans

Om New Orleans

Flyg till New Orleans

New Orleans är en sådan stad som folk borde varnas för, och inte på grund av orkanerna. New Orleans är tvärtemot en intagande och magisk stad som du aldrig kommer att vilja lämna. Det finns gott om berättelser om folk som kommit till New Orleans för ett kort besök men aldrig lyckats ta sig för att lämna staden. Ta själv reda på varför staden är så förförisk genom att boka billiga flyg till New Orleans på Expedia.se i dag.

Flygplatser i New Orleans

De flesta flygen till New Orleans landar på Louis Armstrong New Orleans Intl. Airport (MSY). Många undrar varför flygplatsen har IATA-koden MSY: Det beror på att flygplatsen tidigare hette Moisant Stock Yards. MSY är den mest trafikerade flygplatsen i Louisiana och den 6:e mest trafikerade flygplatsen i sydöstra USA. Du kan hitta mer information om flyg till MSY på Flights.com. En annan flygplats i närheten av New Orleans är Lakefront Airport (NEW), som ursprungligen var den viktigaste kommersiella flygplatsen för New Orleans.

Boka ditt flyg till New Orleans med Expedia.se

Expedia.se låter dig söka mellan flest flygbolag och flygavgångar, vilket innebär att du kan hitta jättebra flygerbjudanden på rätt resedatum och klockslag. Inget kan helt enkelt ersätta fantastiska priser som passar dina flygbehov tillsammans med utmärkt kundsupport.

När ska jag boka flygbiljetter till New Orleans?

Om du vill delta i karnevalen Mardi Gras eller New Orleans Jazz and Heritage Festival måste du vara ute i god tid när du bokar dina biljetter till New Orleans, för dessa evenemang är extremt populära. Om du är mer intresserad av att spara pengar på flygbiljetten till New Orleans än att besöka staden under högsäsong ska du överväga att resa mellan juni och september. Det är väldigt varmt och fuktigt i juli och augusti, men om du tror att du klarar av hettan belönas du med fantastiska rabatter. Mitt i vintern är mellansäsong i New Orleans – vintern är ganska mild, men vädret kan ibland vara oförutsägbart. Julen brukar vara högsäsong i de flesta städer, men i New Orleans är julsäsongen förhållandevis lågmäld utan alltför många turister. Högsäsongen sträcker sig mellan februari och maj samt mellan oktober och november, när vädret är som bäst.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i New Orleans?
New Orleans har bara en enda flygplats, New Orleans, LA (MSY-Louis Armstrong New Orleans Intl.).
Hur långt från centrala New Orleans ligger MSY?
New Orleans, LA (MSY-Louis Armstrong New Orleans Intl.) ligger omkring 18 kilometer från centrala New Orleans, så förbered dig på lite extra restid för att ta dig in till stadskärnan.
Kan jag flyga till New Orleans?
Besök vår sida med reseråd under covid-19 för att få veta allt om möjliga reserestriktioner för New Orleans innan din flygresa. Allt från rekommendationer till karantänkrav uppdateras regelbundet för att hjälpa dig att hålla dig informerad.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till New Orleans?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till New Orleans kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till New Orleans med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till New Orleans kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till New Orleans?
Eftersom det bara finns en större flygplats i närheten av New Orleans, blir det enkelt att ta reda på vilket flyg som passar bäst för din resa. Du kommer att landa på New Orleans, LA (MSY-Louis Armstrong New Orleans Intl.), som ligger omkring 18 kilometer från stadskärnan.
Hur många flygbolag flyger till New Orleans?
New Orleans hanterar flyg från 14 flygbolag, som erbjuder flyg från 50 flygplatser i världens alla hörn.
Vilka flygbolag flyger till New Orleans?
Större delen av alla flyg till New Orleans flygs av United Airlines, Southwest Airlines eller Spirit Airlines, och United Airlines ligger i topp av dessa tre. Den vanligaste avreseorten är Houston.
Hur många direktflyg går det till New Orleans?
Att arrangera en fantastisk semester i New Orleans är enkelt när du har 961 direktflyg att välja och vraka bland varje vecka.
Var avgår de populäraste flygen till New Orleans från?
Många som reser med flyg till New Orleans stiger på planet från någon av flygplatserna i Midtown, Monroe eller Belmont.
Hur lång tid tar flyget till New Orleans?
Om du reser med flyg till New Orleans från Midtown tar resan cirka 2 timmar och 4 minuter. Om avreseorten är Monroe kan du förvänta dig att vara i luften i 2 timmar och 12 minuter. Från Belmont ligger New Orleans ungefär 2 timmar och 53 minuter bort.
Hur hittar man det billigaste flyget till New Orleans?
Många vana resenärer vet att du inte bör dröja till sista stund med att boka biljetterna. Priserna är ofta högre strax innan avgångsdatumet. Du skulle också kunna bredda sökningen och jämföra de olika alternativen. Om destinationen har mer än en flygplats kan du kanske hitta bättre erbjudanden genom att flyga till en flygplats som ligger lite längre bort. Till sist kan du spara ytterligare några kronor genom att boka direkt. Om du ser ett bra erbjudande ska du inte vänta, utan boka när du har chansen.
Hur tar man sig igenom flygresan till New Orleans?
Om du inte är förberedd kan en resa med flyg verka besvärlig, men oroa dig inte. Följ bara de här användbara tipsen, så kan du börja din resa till New Orleans utan problem.Packa det här i ditt handbagage:

  • En flygresa kan bli helt stressfri, om du planerar din packning på rätt sätt. För det första ska du ta med dig några rena kläder, någonting att läsa och enkla toalettartiklar, såsom deodorant och handkräm. Härnäst bör du lämna plats i väskan för elektronik med laddare, viktiga mediciner och kanske en flygkudde. Sist men inte minst ska du komma ihåg att packa med ditt pass, alla resedokument samt lite pengar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Lämna alla större flaskor med hårsprej och balsam i bagaget du checkar in. Alla geler eller vätskor i behållare större än 100 milliliter kommer att konfiskeras. Vassa föremål, som skruvmejslar, och brandfarliga eller explosiva objekt, exempelvis starka kemikalier och tändstickor, är inte heller tillåtna.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Nyckeln till en bekväm flygresa kan vara så enkel som rätt val av kläder. Genom att klä dig i lager är du förberedd på den växlande temperaturen ombord och du kan klara av att hålla dig varm om det skulle bli kallt i kabinen. Skor med höga klackar och tunga kängor bör du packa ner i ditt incheckade bagage, även om de normalt är dina favoriter. Ha istället på dig rymliga skor med platt sula, så mår dina fötter som bäst.
  • På långa flygsträckor kan en del personer drabbas av djup ventrombos, eller DVT, vilket innebär att blodproppar bildas efter utdragna perioder utan aktivitet. För att undvika att drabbas av detta kan du ta vara på alla tillfällen att resa på dig och gå lite fram och tillbaka i mittgången. Ett annat sätt att minska risken är att ha på dig kompressionsstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till New Orleans?
Tricket är att vara förberedd innan du är framme på flygplatsen. På så sätt är det större chans att du kan stiga ombord på ditt flyg till New Orleans utan dröjsmål. Följ tipsen nedan för att börja din semester på rätt sätt.

  • Personalen i kontrollen måste först kontrollera att du har ett giltigt pass och korrekta resedokument innan du kan fortsätta igenom. Se till att du är redo och har allt inom räckhåll.
  • Därefter måste du och ditt handbagage röntgas. För att se till att det hela går smidigt lägger du ifrån dig allt som kan trigga larmet. Saker som hörlurar, bälten och jackor måste skannas av maskinen.
  • Dina elektronikenheter, som bärbara datorer och mobiler, måste också passera genom maskinen. Men ta det lugnt. Du är online igen innan du vet ordet av.
  • Packa upp alla vätskor och geler ur handbagaget, för dessa behöver ofta skannas av maskinen separat. Varje produkt måste förvaras i en förpackning som rymmer högst 100 milliliter, och allt måste placeras i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse på en liter.
  • Det är möjligt att du dessutom måste ta av dig dina skor och låta dem skannas, så det kan vara en bra idé att bära skor som du lätt kan ta av och på.
  • Knivar och andra vassa föremål är inte tillåtna ombord. De kommer att konfiskeras av säkerhetspersonalen, så kom ihåg att packa ner dem i ditt incheckade bagage.

Information om flyg till New Orleans
Destinationens flygplatsLouis Armstrong New Orleans Intl.
IATA-kod för ankomstflygplatsMSY
DestinationNew Orleans
Flygpris2 142 kr