Billiga flygbiljetter till Newark

Om Newark

Flyg till Newark

Om du hittar billiga flygbiljetter till Newark kan det göra stor skillnad när budgeten är stram. Med Expedia kan användare hitta billiga flygbiljetter till Newark och vi har även ett stort urval av hotell att välja mellan.

Det är inte så krångligt att flyga till Newark som du kanske tror. Det finns flera flygplatser nära staden och andra resmål, och de trafikeras av många olika flygbolag. Flera av dem har billiga flygbiljetter till Newark så att alla kan resa hit oavsett budget.

Staden är en livlig plats som förenar det bästa av urban kultur med alla nöjen som förknippas med Jerseys Shore. Den ligger dessutom nära New York City och många andra intressanta platser på USA:s ostkust.

Trendiga Soho är fullt av musikklubbar och många turister och lokalinvånare lockas av att det finns underhållning och restauranger tillgängliga dygnet runt.

Hotellen i Newark varierar från de allra lyxigaste till de mer prisvärda alternativen för de som har en budget att tänka på. Det finns hundratals budgethotell i Newark vars priser gör att du kan spara pengarna till att njuta av staden och kanske köpa hem ett par souvenirer.

När du bokar flyg till Newark med Expedia kan du vara säker på att du får bästa tillgängliga pris på alla flyg. Du kan dessutom dra nytta av andra rabatter. Om du vill spara ännu mer kan du även boka hyrbil i Newark via Expedia. Sök på vår webbplats nu och hitta de bästa priserna på flyg och hotell. Planera din resa nu!

Flyg till Newark från flygplatser i Sverige

Med Expedia kan kunderna välja de billigaste flygen till Newark med mängder av kvalitetsflygbolag (bland annat SAS, United och Lufthansa).

Flygtiden från Stockholm till Newark är ungefär 9 timmar, men återresan är något kortare tack vare medvinden. Resenärer till Newark behöver inte oroa sig för visum, men de måste fylla i Electronic System for Travel Authorization (ESTA). Det är en kort enkät som liknar visumets ansökningsformulär. ESTA är giltigt i 2 år eller tills ditt pass går ut.

Flyg till Newark International Airport

Newark Liberty International Airport är delstaten New Jerseys största och mest trafikerade flygplats. De flesta av alla internationella flyg till New Jersey landar på Newark, där miljontals passagerare varje år reser till och från många olika resmål i hela världen. Newark International Airport är faktiskt det näst största flygnavet i hela USA, med ett mycket stort antal både inrikes- och utrikesflyg.

Stockholm Arlanda har regelbundna flyg till Newark.

Newark International Airport ligger på smidigt avstånd från New York, endast 24 kilometer, och det finns många olika transportalternativ. Det finns regelbunden transportservice med buss och besökare kan även resa bekvämt med AirTrain.

Det finns även andra alternativ. Att hyra bil i Newark är mycket billigt när du bokar med Expedia och det kan skapa det lilla extra för alla semestrar. Bilvägen från flygplatsen är ganska enkel och väl skyltad. Annars kan besökare välja de välkända gula taxibilarna eller en limousine, men kom ihåg att smakar det så kostar det.

Det är enklare och bekvämare att flyga till Newark än någonsin, vilket gör att miljontals människor kan uppleva New Yorks världsberömda sevärdheter. Boka din semesterresa till Newark med Expedia så kan du göra stora besparingar på flygbiljett, hotell och hyrbil. Newark väntar på dig. Boka ditt flyg nu!

Flyg till Newark

Vi samarbetar med de största flygplatserna och flygbolagen så att det är lätt för dig att hitta biljetter som passar din budget och dina resplaner. Använd vår webbaserade teknik för att få det garanterat bästa priset utan att behöva besöka många olika webbplatser. När det är dags att åka hem eller resa till någon annan amerikansk storstad erbjuder vi flygresor från Newark som är helt rätt.

De bästa flygresorna med en enkel knapptryckning

Nordöstra USA har många fantastiska flygplatser, men Newark Liberty International Airport (EWR) utmärker sig genom sin bekvämlighet och sina låga priser. Det här är rätta stället att hitta billiga flygbiljetter till Newark så att din resa börjar som den ska. Dessutom kan du använda våra exklusiva rabatterbjudanden och hyra bil i Newark så snart du landar på flygplatsen.

Hitta billiga flygresor till Newark i New Jersey

Är du rädd att betala för mycket för flygbiljetter till delstaten som kallas för USA:s Garden State? Vi har massor av erbjudanden på flygresor till Newark just nu. Dra nytta av våra all inclusive-paket och kolla in de fantastiska hotellen i Newark. Våra reseexperter står alltid beredda att svara på frågor om hur du planerar en smart och kostnadseffektiv resa. Om det är din grej att hitta bra erbjudanden är det dags att kolla in Expedia.se redan idag.

Vanliga frågor och svar