Billiga flygbiljetter till Nijmegen

Om Nijmegen

Flyg med Expedia till Nijmegen

När du söker efter flyg till Nijmegen så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Nijmegen och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Nijmegen erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Nijmegen, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Nijmegen. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Nijmegen på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Nijmegen?
Nijmegen har bara en flygplats, och den heter Amsterdam (AMS-Schiphol).
Kan jag flyga till Nijmegen?
Läs igenom våra reseråd under covid-19 för att lära dig allt du behöver om eventuella reserestriktioner för Nijmegen innan din flygresa. Allt från krav på karantän till hälsorekommendationer uppdateras regelbundet för att du ska kunna hålla dig uppdaterad.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Nijmegen?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Nijmegen kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Nijmegen med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Nijmegen kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Nijmegen?
AMS ligger cirka 90 kilometer från centrum och välkomnar merparten av alla turister på väg till Nijmegen.
Hur många flygbolag flyger till Nijmegen?
Sammanlagt finns det 71 olika flygbolag som kopplar samman Nijmegen med 237 flygplatser över hela världen.
Vilka flygbolag flyger till Nijmegen?
Majoriteten av alla flyg till Nijmegen drivs av KLM, British Airways eller Flybe, och KLM ligger i topp av dessa. Den populäraste avreseorten bland resenärer är London.
Hur många direktflyg går det till Nijmegen?
Det blir mycket enklare att resa med flyg till en ny ort om man slipper mellanlandningar. Om du reser till Nijmegen kan du glädjas över att det går cirka 4 379 direktflyg i veckan.
Var avgår de populäraste flygen till Nijmegen från?
Många resenärer på väg till Nijmegen hoppar på planet i Ashford, Gamla stadskärnan eller London.
Hur lång tid tar flyget till Nijmegen?
Om du ska flyga från Ashford är du i luften uppemot 3 timmar och 33 minuter innan du anländer till Nijmegen. Från Gamla stadskärnan tar flyget 2 timmar och 59 minuter, medan den genomsnittliga flygtiden från London är 1 timme och 14 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Nijmegen?
Avvakta inte till sista minuten innan du bokar biljetterna. Detta tips har du nog fått höra från många vana resenärer. När du bokar i god tid i förväg har du fler alternativ att välja mellan, och biljettpriserna brukar vara lägre. Du kan även utvidga sökningen och jämföra de olika alternativen. Om ditt resmål har flera flygplatser skulle du kunna hitta bättre priser genom att resa till en mindre trafikerad flygplats. Sist men inte minst kan du spara lite till genom att vara beredd på att boka omedelbart. Om du ser ett bra erbjudande ska du inte vänta, utan boka när du har chansen.
Hur tar man sig igenom flygresan till Nijmegen?
Beroende på var din resa börjar kan flyget till Nijmegen gå snabbt eller ta betydligt längre tid. Vi har sammanställt ett par tips som hjälper dig att komma igång med resan på bästa möjliga vis.Packa det här i ditt handbagage:

  • Först och främst ska du ta med dig ditt pass, alla resedokument, plånboken och eventuella mediciner du tar. Utöver detta kommer du att vilja ha någon typ av underhållning på resan. Någonting att läsa och en dator som du har laddat med dina favoritprogram är bra alternativ. Om du vill kunna sova en stund kan en flygkudde och ett par öronproppar vara användbara. Sist men inte minst bör du komma ihåg att lämna lite plats i väskan för några grundläggande toalettartiklar, så att du enkelt kan känna dig fräschare när du landar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Lägg över alla stora flaskor med schampo och hårsprej i ditt incheckade bagage. Alla vätskor i behållare på över 100 milliliter kommer att konfiskeras av säkerhetspersonalen. Vassa eller spetsiga föremål, som fällknivar, och övriga farliga objekt, exempelvis tändare och bränsle, är också förbjudna.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Hemligheten bakom en bekväm flygresa är inte mer komplicerad än rätt val av kläder. Om du klär dig i flera lager är du väl förberedd på temperaturväxlingarna ombord och du klarar av att hålla dig varm om det skulle bli svalt i kabinen. Skor med klackar och badtofflor bör du packa ner i det incheckade bagaget, även om det normalt är ditt favoritpar. Ha istället på dig välsittande skor med platt sula, så klarar dina fötter bättre av resan.
  • På långa flygsträckor finns det en risk för att man drabbas av DVT, eller djup ventrombos, ett tillstånd där blodproppar uppstår efter utdragna perioder utan aktivitet. För att minska risken för detta kan du ta vara på alla tillfällen att resa på dig och gå lite fram och tillbaka ombord på flyget. Ett annat sätt att minska risken är att ha på dig stödstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Nijmegen?
Tricket är att ha planerat allt ordentligt innan du kommer till flygplatsen. På så sätt kan du slå dig ned på ditt flyg till Nijmegen utan fördröjningar. Följ våra tips för att inleda semestern på bästa möjliga vis.

  • Personalen i kontrollen måste först verifiera att du har rätt resedokument och ett giltigt pass innan du kan gå vidare. Se till att du har allt inom räckhåll.
  • Härnäst måste både du och ditt handbagage röntgas. För att se till att det hela går smidigt lägger du ifrån dig allt som skulle kunna aktivera larmet. Föremål som skärp, jackor och hörlurar måste skannas av maskinen.
  • Elektronikenheter, till exempel bärbara datorer och surfplattor, ska också gå genom skannern.
  • Handkräm, rakvatten och andra vätskor eller geler som du vill flyga med måste förvaras i behållare som inte rymmer mer än 100 milliliter. Allt måste dessutom placeras i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse på en liter.
  • Lätta gymnastikskor är ett praktiskt val, eftersom det är mindre sannolikt att du måste ta av dem när du tar dig igenom kontrollen. Vandringsskor och andra tunga skor inspekteras ofta separat.
  • Vassa föremål får inte tas med ombord på flyget. De kommer att omhändertas av personalen i säkerhetskontrollen, så kom ihåg att packa ner dem i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Nijmegen
Destinationens flygplats
Nijmegen
IATA-kod för ankomstflygplats
AMS