Billiga flygbiljetter till Norrköping

Förslag på billiga flygresor till Norrköping

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 2 251 kr för enkelflyg och 2 164 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM

Om Norrköping

Flyg till Norrköping

Norrköping är en vacker gammal stad som ligger längst in i Bråviken – en mer än 5 mil lång vik av Östersjön. Mitt genom staden rinner den forsande Motala ström som en gång i tiden gjorde Norrköping till en rik och blomstrande industristad. När man närmar sig Norrköping flygplats från luften får man en vacker vy av staden mot vattnet och de gröna skogarna.

Norrköping flygplats, som även kallas Kungsängens flygplats, ligger ungefär 3 km öster om centrala Norrköping. Hit går det bara reguljära flyg från Helsingfors, men det finns gott om charterresor mellan flygplatsen och exempelvis Sardinien, Gran Canaria, Kroatien, Mallorca, Turkiet och Rhodos. Önskar du fler flygförbindelser ligger flygplatsen Stockholm Skavsta Airport bara ungefär 45 minuter bort med bil eller buss.

Norrköping flygplats – för internationell trafik

Praktiskt taget all passagerartrafik till och från Norrköping flygplats är internationell. Förutom de reguljära flygen till och från Helsingfors är Norrköping flygplats en renodlad frakt- och charterflygplats. Innan incheckningen ligger en lunchrestaurang och efter incheckningen finns möjlighet att köpa fika, smörgåsar och drycker. På flygplatsen finns även uttagsautomater, gratis Wi-Fi, en taxfree-butik och biluthyrning.

Man tar sig enkelt till och från Norrköping flygplats med bil och det finns både korttidsparkering och inhägnad långtidsparkering i närheten av flygplatsen. Vill du hellre åka buss stannar flera busslinjer här och det går även bra att åka taxi. Genom att boka en Taxi får du ett fast pris och om flera av dina medpassagerare ska till samma ställe blir priset betydligt lägre. Taxi måste bokas i förväg och kan köra dig in till ditt boende i Norrköping.

Andra flygplatser nära Norrköping

Andra flygplatser i närheten av Norrköping är Linköping City Airport där man kan flyga reguljärt till och från Köpenhamn och Amsterdam, Örebro Airport med flyg till och från Malmö samt Stockholm Skavsta Airport med flyg till och från ett stort antal flygplatser över hela världen.

Du tar dig enkelt mellan Stockholm Skavsta Airport och Norrköping med bil på 45 minuter eller med flygbuss på 55 minuter. Stockholm Skavsta Airport är en av Sveriges största internationella flygplatser och flygplatsen trafikeras framför allt av lågprisflyg. På flygplatsen finns gott om restauranger både före och efter säkerhetskontrollen och några butiker. Det finns även bra parkeringsmöjligheter och möjlighet att hyra bil i Norrköping från flera stora biluthyrningsföretag.

En spännande industrihistoria

Norrköping är en intressant stad med en spännande industrihistoria. En gång i tiden var Norrköping Sveriges stora textilcentrum och på 1830-talet stod staden för 70 % av Sveriges klädestillverkning, men egentligen sträcker sig industrihistorien ända tillbaka till 1600-talets pappersbruk, vapenfabriker och skeppsvarv. Man kan idag uppleva den spännande industrihistorien i Industrilandskapet mitt i Norrköping där många av de gamla industrilokalerna står kvar. Idag rymmer de bland annat Campus Norrköping, Arbetets museum och flera kunskapsföretag. Här finns även Visualiseringscenter C som är ett digitalt science center med bland annat en kupolformad domteater som visar 3D-filmer. Andra spännande ställen att besöka i Norrköping är naturområdet Åbackarna, Hällristningsmuseet i Himmelstalund och friluftsmuseet Färgargården. Inte långt från Norrköping ligger även Kolmårdens djurpark som är Nordens största djurpark med massor av spännande djur.

Vanliga frågor och svar

Information om flyg till Norrköping
Destinationens flygplatsLinköping Saab Airport
IATA-kod för ankomstflygplatsLPI
DestinationLinköping Saab Airport
Flygpris3 011 kr

Populära flyg till Norrköping

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 2 251 kr för enkelflyg och 2 164 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

KLM
KLM