Hyrbil i Norrköping

Sök och jämför från bilföretag i Norrköping

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Norrköping

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Norrköping
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Norrköping per dag?
Minnesvärda utflykter i Norrköping är inte långt borta med hyrbilspriser som är så låga som per dag.
Kan man hyra bil på Nyköping (NYO-Stockholm - Skavsta)?
Sixt och Avis har kontor nära Nyköping (NYO-Stockholm - Skavsta), så du kan snabbt och lätt hämta upp din hyrbil och inleda ditt semesteräventyr.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Norrköping?
Vi har alla varit med om att planer måste ändras. Därför erbjuder vi en fullständig återbetalning för merparten av alla hyrbilsbokningar som betalats i förskott, när avbokningen görs åtminstone sex timmar före upphämtningen. Men kom ihåg att läsa hyrbilsreglerna noga, för en del undantag finns. Om du inte hittar svaren där kan du alltid besöka vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Norrköping?
Vare sig för små eller för stora – våra kompakta fordon är det främsta valet för en hel del semesterfirare i Norrköping. Dessa bilar är bränsleeffektiva samt lätta att hantera, vilket gör dem perfekta för att ta sig fram i staden. Ett kompakt fordon kan erbjuda lite mer utrymme än en ekonomibil, vilket gör det aningen bekvämare att utforska omgivningen. Föredrar du någonting större? Då kan du titta på vårt urval av större hyrbilar.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Norrköping?
När du har upplevt alla otroliga platser i Norrköping finns det gott om annat att se och göra i trakten. Då är det bara att plocka fram nycklarna till din hyrbil, lägga in packningen i bagageluckan och ge dig av. Här kommer ett par besöksmål som du säkert kommer att gilla:

  • Du kan utforska Solvalla Loppis och gott om andra inbjudande sevärdheter i Stockholm, runt 140 kilometer från Norrköping.
  • Varför inte även besöka Drottningholm? Här kan du exempelvis ta dig till attraktioner som Drottningholms slott. Staden ligger ungefär 130 kilometer utanför Norrköping.
  • Bege dig ut i den vackra naturen och ta ett djupt andetag av den uppfriskande luften vid Botaniska trädgården, omkring 270 kilometer från Norrköping.

Varför ska man hyra bil i Norrköping med Expedia?
Det bästa erbjudandet för semesterhyrbilen får du med Expedia. Vare sig du vill ha en rymlig eller budgetvänlig bil finner du vad du söker hos någon av våra hyrbilsleverantörer i Norrköping. Våra exklusiva erbjudanden och bonusprogram kan hjälpa dig att få valuta för pengarna, och vill du spara ännu mer kan du slå ihop dina olika bokningar till ett semesterpaket. Lägg till en flyg- eller hotellbokning ovanpå hyrbilen så kan du få förvånansvärt mycket rabatt.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Norrköping med Expedia?
Att få tag i bästa möjliga erbjudande på hyrbil i Norrköping är ingen match med Expedias hjälp. Välj vilken typ av bil du vill ha, lägg till några detaljer och jämför priser från populära leverantörer. Varför inte även lägga till hotell och flyg i din bokning? Du kan få fantastiska erbjudanden om du skapar ett eget semesterpaket.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Norrköping?
Vanligtvis behöver du vara 18 år eller äldre för att få hyra bil i Norrköping. Observera dock att vissa hyrbilsbolag debiterar en extra avgift om du är under en viss ålder. Reglerna och villkoren varierar beroende på leverantör, så ta reda på detta innan du bokar. Ska du hyra särskilda biltyper, som lyxbilar eller stadsjeepar, kan det dessutom vara en annan åldersgräns som gäller.
Vad behöver man för att hyra bil i Norrköping?
Kraven kan skilja sig från leverantör till leverantör, men de viktigaste sakerna är ett körkort och ett kreditkort. Du behöver inte nödvändigtvis köpa till hyrbilsbolagets vanliga försäkring, men om du vill välja bort den kan du behöva visa att du har en egen försäkring.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Norrköping?
De två lägsta priserna för en hyrbil i Norrköping under de senaste sju dagarna var respektive . Det är vad vi kallar en riktigt bra affär!
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Norrköping?
Oavsett om du har tänkt stanna kring Norrköping eller vill utforska en större del av området kan du enkelt boka en långtidshyrbil med Expedia. Fyll i din reseinformation samt upphämtnings- och avlämningsplats så hjälper vi dig att hitta fantastiska erbjudanden för långtidsuthyrning.
Var kan jag hyra en bil i Norrköping om jag är under 25?
Du måste gå igenom villkoren hos hyrbilsfirmorna i Norrköping som du är intresserad av. Om du är under 25 år debiterar några företag ytterligare avgifter, och det är bäst att vara medveten om detta innan du hämtar bilen så att du inte får några överraskningar. Varje uthyrare har sina egna regler för unga förare, så det lönar sig att läsa på.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Norrköping?
Hyrbilsförsäkringarna skiljer sig åt beroende på flera olika faktorer, till exempel åldern på föraren och vad det är för typ av fordon. Kom ihåg att läsa leverantörens avtal noga innan du slutför bokningen.