Hyrbil i Norrköping

Sök och jämför från bilföretag i Norrköping

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Norrköping

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Norrköping
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Norrköping per dag?
Hyrbilspriserna började på endast per dag den här veckan. Med så fina priser är en hyrbil ett budgetvänligt färdsätt för dig som vill utforska attraktioner i Norrköping.
Kan man hyra bil på Nyköping (NYO-Stockholm - Skavsta)?
Sixt och Avis har kontor nära Nyköping (NYO-Stockholm - Skavsta), så du kan snabbt och enkelt hämta upp ditt fordon och ge dig av.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Norrköping?
Vi har alla varit med om att planerna måste ändras med kort varsel. Därför kan vi erbjuda en fullständig återbetalning för majoriteten av alla bokningar av hyrbil med förskottsbetalning, när avbokningen görs minst sex timmar innan upphämtningen. Kom ihåg att läsa hyrbilspolicyn noga, eftersom det finns vissa undantag. Om du inte hittar informationen du är ute efter där kan du alltid gå till vår kundtjänstportal.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Norrköping?
Med ett eget fordon blir det lätt att åka på upptäcktsfärder i närområdet. Norrköping är en utmärkt början, men du kan hitta så mycket mer att uppleva i trakten. Fyll ditt bagageutrymme med allt du behöver och ge dig iväg för att kolla in de här utflyktsmålen:

  • Du kommer nog att lägga märke till den speciella atmosfären så fort du är framme i Stockholm. Staden ligger omkring 140 kilometer utanför Norrköping och har en hel del lockande platser att utforska, till exempel Fotografiska museet.
  • Uppsala, runt 160 kilometer bort, är en annan ort som borde finnas med i din resplan. Kom ihåg att stanna till vid Museum Gustavianum när du är i närheten.
  • Din resa är inte fullständig innan du har upplevt Botaniska trädgården. Denna berömda naturplats ligger runt 270 kilometer från Norrköping, och här har du verkligen en chans att njuta av den friska luften och den vackra omgivningen.

Varför ska man hyra bil i Norrköping med Expedia?
Med våra exklusiva medlemserbjudanden och vårt fantastiska utbud är det enkelt att hitta den perfekta hyrbilen till ett finfint pris med Expedia. Du kan jämföra alternativ från hyrbilsföretag i Norrköping, och om du kombinerar din bokning av hyrbil med dina bokningar av hotell och flyg till en praktisk paketresa kan du dessutom göra ännu större besparingar.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Norrköping med Expedia?
Att leta fram bästa möjliga erbjudande på hyrbil i Norrköping är busenkelt med Expedias hjälp. Välj biltyp, lägg till några detaljer och jämför de olika priserna från populära företag. Varför inte även lägga till flyg och hotell i bokningen? Du kan få fantastiska erbjudanden om du bygger ihop ett eget semesterpaket.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Norrköping?
Förare på minst 18 år får ta sig an vägarna i Norrköping med hyrbil. Om du är under en viss ålder tillkommer förmodligen en extra avgift, och ditt val av fordonstyp är oftast begränsat till små eller medelstora bilmodeller. Du kan dessutom vara tvungen att köpa till en särskild försäkring. Glöm inte att alltid fylla i förarens korrekta ålder när du bokar hyrbilen för att kunna få reda på om några särskilda regler och villkor gäller.
Vad behöver man för att hyra bil i Norrköping?
Att hyra en bil i Norrköping är enkelt. Vanligtvis behöver du bara ett körkort och ett kreditkort i ditt namn. När du har valt ut det perfekta fordonet ska du dock läsa policyn noggrant för att försäkra dig om att leverantören inte har fler krav.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Norrköping?
De två bästa hyrbilspriserna i Norrköping under veckan som gick var respektive . Det är vad vi skulle kalla en bra affär!
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Norrköping?
Ja, så du behöver inte boka om din hyrbil halvvägs genom semestern. Besök vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, fyll i dina resdatum och boka en bil som är din under hela din vistelse.
Var kan jag hyra en bil i Norrköping om jag är under 25?
Huruvida du som är under 25 kan hyra en bil i Norrköping eller inte beror ofta på vilken uthyrare du tittar närmare på. Vissa debiterar dessutom en avgift för kunder mellan 21 och 24 år, medan andra inte debiterar något extra för denna åldergrupp. Det kan vara bra att gå igenom hyrföretagets villkor för att undvika stora kostnader när du hämtar bilen.